Akhir Pekan ieu: Akhir Akhir Startup Indianapolis

indy ngamimitianStartup Weekend mangrupikeun acara anu kuat 54 jam anu ngahubungkeun pamekar wéb anu berbakat sareng bermotivasi, manajer bisnis, seniman grafis, guru pamasaran, sareng peminat ngamimitian pikeun ngabentuk perusahaan tina konsép pikeun diluncurkeun!

Indianapolis bakal ngayakeun Acara Startup Weekend na dina 5 Désémber? Kaping 7 di Purdue School of Engineering sareng Teknologi di kampus IUPUI kota.

Acara dimimitian jam 5 sonten dinten Jumaah kaping 5 Désémber ku pasanggiri Lift. Peserta teras milih kana perusahaan anu aranjeunna badé didamel sareng dirakit janten tim dumasar kana minat sareng kaahlian. Tim damel di perusahaan masing-masing salami sabtu minggu disimpulkeun sareng demonstrasi produk dina dinten Minggu malem kaping 7 Désémber. Investor wilujeng sumping dina presentasi akhir.

Salaku tambahan pikeun pamilon, Startup Weekend dimungkinkeun ku kamurahanana sponsor di komunitas lokal. Manajemén acara ayeuna milari sponsor pikeun ngabantosan biaya hosting acara. Upami anjeun hoyong janten sponsor atanapi hoyong inpormasi lengkep ngeunaan acara éta mangga buka halaman wéb di http://indianapolis.startupweekend.com/.

? Startup Weekend mangrupikeun tempat anu saé sanés ngan ukur jaringan sareng sasama pikiran wirausaha tapi pikeun latihan katerampilan sareng minat anjeun dina kontéks bisnis nyata. Akhir minggu Indianapolis bakal ngajantenkeun Indiana nagara bagian anu mimiti ngayakeun tilu akhir minggu? saur Lorraine Ball, Présidén Rainmaker sareng Pendiri Roundpeg Marketing

Startup Weekend, LLC didasarkeun ti Boulder, Colorado sareng ngagampangkeun acara sabtu minggu ti kota ka kota sakumaha anu dipilih dina halaman wéb na, http://startupweekend.com/.

Acara sabtu minggu Startup Indiana Startup parantos diayakeun di Bloomington, IN sareng West Lafayette, IN. Seueur-seueurna perusahaan anu dibentuk nalika akhir minggu sateuacanna parantos dumasar kana wéb sareng seueur anu teras-terasan janten usaha anu hirup.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.