Thor Schrock Trounces Gurus Pamasaran Internét? Méré duit tunai $ 1,800 sareng Hadiah

**Mastaka tegak**
Maca nepi ka akhir pikeun kasempetan meunang $ 1,000 KAS!

Doug sareng seueur anjeun ngadukung kuring dina acara réalitas Jutawan Internét Salajengna, sareng sanaos kuring janten juara kadua kuring ngagaduhan kasempetan anu saé pikeun diajar tina sababaraha guru internét pamasaran anu endah dina Kelas Rusiah.

Thor SchrockSareng kuring murid anu SANGAT alus pisan. Saé pisan kanyataanna kuring nyandak dua mantan instruktur guru kuring, Marlon Sanders sareng Armand Morin ka leuweung kai di Joel Comm's Program Afiliasi Kelas Rahasia!

Ieu anu kuring pelajari sareng kumaha kuring ngéléhkeun sababaraha internét anu pangsaéna di dunya.

Janten Ninja Marketing, sanés Preman Pemasaran.

Marlon Sanders ngajarkeun kuring tiori anu aya di tukangeun hiji hal anu sacara insting dipikaterang kuring baheula. Cenah éta unggal kakuatan ngagaduhan kalemahan anu ngiringan. Upami anjeun ngalawan pesaing anu unggul, anjeun henteu kedah nyerang kakuatanana. Anjeun hoyong nyerang kalemahan anu dibarengan kakuatanana.

Salaku conto, upami anjeun badé ngalawan Best Buy nyobian ngical komputer, tong muka toko super anu ngagaduhan staf penjualan sareng pendukung anu cukup terampil sareng seueur pilihan PC.

Sabalikna ngajual komputer kualitas luhur anu didesain khusus pikeun kabutuhan pangguna sareng nyayogikeun jasa anu unggul sareng rencana pangrojong pikeun nyokong éta. Ku nyerang kalemahan dina kakuatanna, anjeun negeskeun kaunggulan kalapa Best Buy.

Langkung Pegat Anjeun Kudu Hadé Gambar Anjeun

Situs sapertos Amazon, atanapi Google, atanapi Youtube mangrupikeun situs web jutaan dolar kalayan logo anu diaku ku pangunjung sareng jalma-jalma parantos percanten ka aranjeunna.

Armand Morin ngajelaskeun ka kuring yén teu aya kacilakaan dina kanyataan anjeun panginten tiasa ngabayangkeun logo masing-masing perusahaan di luhur dina pikiran anjeun ayeuna.

Akibatna nalika salah sahiji situs web ieu hoyong anjeun nyandak tindakan, naha éta mésér buku atanapi unggah pidéo, anjeun langkung gampang ngalakukeun tindakan éta kusabab anjeun percanten yén anjeun percanten nami sareng logo na.

Biaya anu paling ageung pikeun anjeun bisnis nyaéta kéngingkeun palanggan kanggo anu munggaran. Penjualan sekundér ka palanggan anu sami kedah janten cakewalk upami anjeun parantos mérek leres sareng konsumén anjeun bakal mengenali anjeun waktos salajengna anjeun ngetok.

Upami Gambar mangrupikeun 1,000 Kecap, Naon Wénderna Pidéo?

Ngagunakeun pidéo pikeun ngajalankeun lalu lintas ka halaman wéb anjeun mangrupikeun kasenian, sareng upami anjeun ngawasa éta anjeun bakal ngagaduhan alat anu épéktip pisan anu bakal ditingali ku jalma-jalma.

Saha waé tiasa ngirimkeun backlink dina sababaraha detik. Éta henteu badé asup kana Google Search. Tapi nyandak pidéo butuh sababaraha waktos sareng sababaraha bakat. Kaseueuran jalma henteu terang kumaha nyetir patalimarga sareng pidéo, janten aranjeunna henteu ngaco pisan.

Mike Koenigs Mike ngajarkeun kuring kumaha ngahasilkeun pidéo, nyandakna dihareupeun bola soca, teras kengingkeun eyeballs kana halaman wéb. Anjeunna ngajar kuring kumaha ngagunakeun pidéo pikeun nyetir patalimarga sapertos mesin pencari, sareng ieu mangrupikeun komponén ageung anu ngadorong kuring di luhur para pemasar guru anu sanés.

Anjeunna ngajelaskeun yén jalma-jalma bakal sabar kana vidéo anu goréng ka hiji titik, tapi upami audio anjeun henteu hadé, anjeun moal ngaliwat 2 detik munggaran. Upami anjeun badé nyéépkeun artos pikeun alat, mésér mikropon anu saé heula, teras kéngingkeun kaméra anu saé.

Teras aya $ 30 must-have rig pencahyaan anjeun tiasa ngadamel tina barang-barang di Home Depot anu bakal terang sadayana set video anjeun. Pangetahuan anu langkung saé anu bakal ngajantenkeun pidéo anjeun katingali saé sareng masihan anjeun antuk sababaraha batur anu ngalungkeun sababaraha video online.

The Long Tail mangrupikeun réréncangan Lalu Lintas Pangalusna Blogger

Dave Taylor ngajelaskeun yén upami anjeun leres-leres ngawangun tulisan sareng kontén anu dipikahoyong, anjeun bakal ngala sajumlah sakedik patalimarga dina pos éta salamina ka pikahareupeun nalika jalma milarian anu dipikahoyong.

Antukna pendekatan buntut anu panjang pikeun blogging bakal ngahasilkeun seueur tarikan lalu lintas alit anu nambihan dugi ka hiji ayana wéb anu kuat.

Anjeun tiasa milarian sakedik naon waé anu online sareng mendakan salah sahiji halaman Dave Taylor di tempat hasilna.

Simfoni Guru Butt-Nincak

Daripada nyandak sistem hiji guru sacara éksklusif, kuring ngagabungkeun sababaraha cara ti Kelas Rahasia pikeun ngadamel mesin pamasaran anu langkung kuat tibatan instruktur kuring nyalira.

Kuring ngamimitian ku tilu halaman wéb sadayana dirancang pikeun ngamajukeun produk anu sami. Langkung seueur situs hartosna langkung seueur kasempetan pikeun nungtut tempat dina 10 hasil pamilarian top sareng maksa situs sanés ka handap.

Kuring ngalih gancang pikeun kéngingkeun situs abdi diindéks sateuacan pre-launch, sareng www.nextinternetmillionairedvd.com éta halaman wéb unggulan kuring.

Nuturkeun naséhat Marlon, kuring kedah nyerang kalemahan dina juggernaut Rusiah Kelas. Daripada maén sami? Kuring nyetél cookie dina PC anjeun? buruan rujukan, nyerang Kelas Rahasia dina harga kalayan nawiskeun potongan harga.

Joel nawiskeun komisi afiliasi $ 200 kanggo unggal set Kelas Rahasia anu kuring jual, janten kuring nawiskeun potongan harga $ 100 kanggo saha waé anu mésér halaman wéb kuring. Maksad abdi serius, upami anjeun ngarencanakeun mésér set éta, naha henteu ngirit $ 100, leres?

Pas kuring terang yén nami set DVD bakal janten Kelas Rahasia, kuring nganggo téknik SEO / SEM dasar pikeun nyangking tempat # 2 di Google pikeun halaman wéb kuring salajengna.

Salajengna kuring nyéwa coder pikeun ngajantenkeun kuring formulir kaluman email anu ngamungkinkeun kuring ngumpulkeun nami sareng alamat email dina halaman wéb sareng nyimpen éta dina database. Kuring junun ngumpulkeun langkung ti 170 lead jalma anu resep kana tawaran diskon.

Kuring teras ngahasilkeun 12 video sampel Rahasia Kelas (1 pikeun unggal instruktur) anu didamel tina gambar layar video sareng audio tina épisode Next Internet Millionaire. Kuring nganggo téknik Mike pikeun nyerat judul, déskripsi, URL sareng pesen katilu handap anu bakal dilakukeun. Kuring ngamuatna kana unggal situs berbagi video dina planet bumi.

Kuring teras nyayogikeun ampir sadaya tempat top di Google, Yahoo, sareng Youtube milarian pidéo pikeun ruang kelas rahasia. Salajengna, waktosna nyerang Pilarian Blog.

Kuring ngamimitian ngeposkeun dina blog kuring sababaraha kali sapoé nganggo naséhat buntut panjang Dave Taylor. Nalika persaingan kuring maénkeun perang cookie nyetir patalimarga ngalangkungan tautan afiliasi, kuring ngempelkeun alamat email sareng ngawangun hubungan.

Teras dina 5 Désémber Joel narik pemicuana. Kuring surélék ngabeledugkeun daptar kuring, nyebarkeun tulisan blog, nempatkeun iklan Google Adwords, sareng unggah halaman badarat pasca-peluncuran kuring.

Nalika debu netep, kuring mangrupikeun afiliasi Joel 1 saatos dinten 1. Kuring jalan kaluar payun sareng Marlon Sanders ogé Armand Morin? guru pisan anu ngadidik kuring di Kelas Rahasia. Aranjeunna masih tiasa ngiringan nyusul kuring, tapi di sanés fase 2 asup!

Abdi peryogi anjeun ngabantosan kuring ngarengsekeun padamelan sareng ngabuktoskeun yén jumlah ajaran Rahasia Kelas langkung kuat tibatan unggal sési individu.

Abdi lumpat a kontes dina blog abdi kalayan langkung ti $ 1,800 artos sareng hadiah up for grabs. Anu anjeun kedah lakukeun pikeun némbakan meunang nyaéta ngadamel tulisan, masihan koméntar, sareng nambihan tautan blogroll.

Pariksa kontes sareng wartoskeun ka kuring ngeunaan naon anu anjeun pikirkeun. Kuring bakal tetep Doug dipasang dina kumaha kuring, tapi niat kuring nyaéta pikeun ngarengsekeun padamelan kuring ngamimitian di Colorado dina bulan Agustus, sareng waktos ieu kuring pikir Joel bakal perhatoskeun.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.