Thor Schrock: Milyuner Internét Salajengna?

Babaturan blogging, Thor Schrock, aya dina ngajalankeun pikeun Milyuner Internét salajengna!

Thor parantos gancang janten sumber anu saé pikeun téknolog. Jigana salah sahiji alesan kunaon kuring resep pisan ka Thor sareng blogna nyaéta anjeunna agrésif dina promosikeun tapi hina sareng ramah dina cara anjeunna ngalakukeun éta. Anjeunna bakal lungsur abdi email sakali-kali - tapi éta sok dipersonalisasi, wijaksana sareng pikaresepeun maca.

Thor nyerat kuring ayeuna sareng anjeunna peryogi bantosan anjeun pikeun ngajantenkeun Jutawan Internét Salajengna! Kuring yakin dorong sareng sumanget na bakal mawa anjeunna ka ditu naha aya kontes atanapi henteu.

sora pikeun Thor Schrock, Jutawan Internét salajengna! Pastikeun pikeun nambihan Blog Thor ka pamaca anjeun ogé! Sedengkeun pikeun kuring, kuring bakal resep ngan ukur janten Internet ratus ratus méter payun.

4 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pisan kana nyeratna sareng muji Doug! Éta pisan hartos pikeun kuring sareng kuring parantos diajar pisan tina blog anjeun dina sataun katukang.

    Hayu atuh terang upami aya unggal naon waé anu kuring tiasa lakukeun pikeun anjeun!

  2. 3

    Mimitina kuring ogé badé ngajalankeun deui Jutawan Internét salajengna tapi mutuskeun badé miliarder !!

    ;))

    Sapertos anu sanés anu ngagaduhan ideu Juta atanapi Milyar Dolar sigana bakal nyandak Artos kanggo nyayogikeunana! Hiji ideu anu kuring gaduh: Flash Muter slaid parantos ngabuktikeun ngahasilkeun pikeun batur anu sanés. anu langsung dibeli ku MySpace pikeun $ 10 atanapi $ 20 Juta Dolar - sahingga tiasa kajadian! Abdi masih hoyong kaluar ideu kuring kaluar ti saprak éta parantos disahkeun + saingan sapertos Yahoo! atanapi Google atanapi Microsoft (jalma anu leres-leres tiasa motong cek !!;)) kedah resep *

    Kuring pasti bakal mariksa Blog Thor!

    Surak !! Billy;))

  3. 4

    Sadayana pasti kedah milih Thor. Anjeunna jalma anu hébat sareng masihan wawancara anu saé pikeun Podcast Aksi Jutawan Besar Aksi Podcast kuring.

    Pasti parios deui sareng peunteun vidéo audisi Thor a 10. Anjeunna jalmi ageung anu nyandak tindakan ageung tanpa janten jackass!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.