Lima Tip Top Pikeun Ngawangun Stratégi Kandungan Kapingpinan Dipikiran

Tip Eusi Kapamingpinan Panginten

Pandemi Covid-19 parantos nyorot kumaha gampangna ngawangun - sareng ngancurkeun - mérek. Leres pisan, sifat kumaha komunikasi merek na robih. Émosi sok janten pendorong konci dina nyandak kaputusan, tapi éta leres kumaha mérek nyambung sareng pemirsa anu bakal nangtoskeun kasuksésan atanapi kagagalan di dunya pasca-Covid.

Ampir satengahna anu nyandak kaputusan nyatakeun kontén kapamimpinan panginten hiji organisasi sacara langsung nyumbang kana kabiasaan pameseran aranjeunna 74% perusahaan teu ngagaduhan strategi kapamimpinan panginten di tempat.

Edelman, Studi Pangaruh Kapamingpinan panginten B2020B 2

Dina blog ieu, kuring bakal ngajalajah lima tip luhur pikeun ngawangun strategi kapamimpinan pamikiran anu unggul:

Tip 1: Fokuskeun Naon Anu Dipiharepkeun Para Panyekel Ti Perusahaan Anjeun

Éta panginten sapertos patarosan dasar tapi panginten kapamimpinan nyaéta ngeunaan nunjukkeun kaahlian perusahaan anjeun, tibatan ngamajukeun individu. Pikeun ngalakukeun éta sacara épéktip, anjeun kedah milarian naon masalah anu bakal disanghareupan ku tilu, opat, lima taun ka payun. Pendekatan kapamimpinan panginten dumasar kana panilitian kualitatif sareng kuantitatif, nawiskeun wawasan strategis kana pasar, bakal mastikeun yén kagiatan komunikasi henteu dilakukeun sakarepna, tapi khusus pikeun pemirsa anjeun kalayan pendekatan anu didorong ku data pikeun cariosan.

Tip 2: Gaduh Visi Anu Jelas Pikeun Dimana Kapamimpinan Anu Dipikir Bakal Pangaruh Dina Corong Penjualan

Khususna di lingkungan B2B, pameseran tiasa rumit sareng sesah. Kapamimpinan panginten tiasa ngagaduhan peran penting dina nunjukkeun naha anjeun mangrupikeun pilihan anu paling hadé pikeun padamelan éta. Ieu jelas kasaimbangan anu hipu kusabab - henteu sapertos pamasaran kontén - kapamimpinan panginten henteu tiasa ngamajukeun produk atanapi jasa sacara terang-terangan. Panilitian industri meunang haté sareng pipikiran, nyiptakeun dalil nilai dumasar kana hal-hal anu paling penting pikeun pemirsa anjeun.

Tip 3: Diajar Naon Anu Ngajantenkeun Anjeun Paling Dipercaya

Butuh waktos pikeun kéngingkeun kredibilitas, khususna di pasar jenuh. Kusabab komunikasi digital saleresna hiji-hijina pendekatan pikeun ngahontal pemirsa nalika pandemi, jalma-jalma parantos kabanjiran ku kontén, anu nyababkeun kacapean. Kami ngadorong anjeun pikeun milarian kakuatan sareng pangaruh industri sapertos badan dagang, konsumén, sareng mitra pikeun nyandak pandangan babarengan dina kapamimpinan pamikiran. Ieu bakal ngabantosan ngawangun kapercayaan instan anu sanés tiasa mangtaun-taun ngawangun.

Tip 4: Entong Strategi Kandungan Anjeun Sangsara Kacapean

Datang ku jejer seger mangrupakeun tantangan anu ageung pikeun kaseueuran pamimpin anu dipikiran, tapi upami anjeun ngadeukeutan tina sudut mandiri, maka anjeun bakal pencét tembok langkung gancang. Wartawan, salaku conto, henteu kantos béak hal-hal anu tiasa dicarioskeun sabab aranjeunna nuju milarian anu énggal lumangsung dina daérah anu gaduh kaahlianana. Sareng berita henteu kantos lirén. Pikirkeun sapertos wartawan, prioritaskeun panilitian konstan anu nyandak koméntar anu énggal sareng wawasan kana topik 'berita' anu penting pikeun pamangku kapentingan anjeun. 

Tip 5: Kaaslian Henteu Tiasa Fakta  

Pondokna: nunjukkeun ka pemirsa anjeun yén anjeun aya dina jarak jauh. Kapamimpinan panginten sanés nunjukkeun ka dulur-dulur anjeun sakumaha pinter sareng suksés anjeun. Sanés perkawis edgy pikeun kapentingan éta ogé. Kapamimpinan panginten ngeunaan nunjukkeun kaahlian sareng nunjukkeun yén anjeun saurna pikeun méréskeun masalah boh dinten ayeuna sareng ka hareup. Pastikeun téma eusi anjeun, nada sora sareng titik data anu otentik sareng leres-leres ngagambarkeun naon anu anjeun nangtung. 

Dina jaman komunikasi multichannel, henteu kantos langkung penting pikeun ngembangkeun pendekatan kapamimpinan pamikiran anu otentik pikeun perusahaan anjeun, nambihan nilai ka konsumén sareng ngirangan gangguan. 2021 tiasa janten taun anjeun pikeun ningkat sareng nguping.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.