Tilu cara gampang pikeun ngamimitian ngawaskeun mérek anjeun online

Depositphotos 7537438 s

Upami anjeun kantos nuturkeun tren média sosial pisan, anjeun panginten tiasa seueur nguping ngeunaan ngiringan "paguneman" sareng kumaha ilubiung. Anjeun panginten ogé kantos nguping peringatan éta: "jalma-jalma nyarioskeun tentang perusahaan anjeun naha anjeun aya atanapi henteu". Ieu leres pisan sareng mangrupikeun alesan anu hébat pikeun luncat kana média sosial sareng mimiti ngiringan. Upami anjeun bagian tina paguneman, anjeun tiasa ngaréspon patarosan, ngalakukeun pangendalian karusakan, sareng nawiskeun layanan palanggan anu langkung saé.

Janten kumaha urang tetep sareng sadaya paguneman? Ieu tilu hal anu anjeun tiasa nyetél dina sababaraha menit kanggo ngamimitian ngawaskeun paguneman ngeunaan merk anjeun.

  1. Ngamangpaatkeun Google Tanda. Ieu panginten mangrupikeun salah sahiji alat anu paling saderhana tapi paling épéktip anu sayogi pikeun monitoring merek. Google Alerts ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun peringatan khusus kecap konci anu bakal ngirim surélék ka anjeun unggal-unggal eusi nembongan dina wéb anu ngandung kecap konci éta. tweetbeepKusabab nami perusahaan kuring nyaéta SpinWeb, kuring gaduh waspada pikeun ngawas kecap "SpinWeb", anu hartosna kuring kéngingkeun email unggal-unggal perusahaan kuring disebatkeun dina wéb.
  2. Siapkeun gera dina TweetBeep. TweetBeep mangrupikeun jasa gratis (dugi ka 10 gera) anu ngawaskeun paguneman dina Twitter teras ngirimkeun anjeun email anu didaptarkeun sadaya tweet anu ngandung kecap konci anjeun. Siaga anu parantos disetél pikeun "SpinWeb" ngirim kuring email unggal dinten (atanapi tiap jam, upami kuring resep) anu ngandung sadaya tweet anu nyarioskeun perusahaan kuring.sosialisasi Ieu matak ngamudahkeun pikeun kuring pikeun sacara selektif luncat kana paguneman anu dipikaresep ku kuring.
  3. Scan jaringan sosial nganggo SocialMention. Ladénan ieu ngalacak langkung ti 80 jaringan sosial pikeun kecap konci anjeun, kalebet Twitter, Facebook, FriendFeed, Youtube, Digg, Google dll. SocialMention ogé ngagaduhan sababaraha fitur tambahan anu saé anu ngawaskeun kakuatan sareng pangaruh paguneman.

Upami anjeun milari cara anu gampang pisan pikeun ngamimitian ku pangimeutan mérek via média sosial, nyéépkeun sababaraha menit pikeun nyetél tilu alat ieu mangrupikeun tempat anu hadé pikeun ngamimitian. Éta bakal ngajadikeun otomatis usaha anjeun sareng ngajagi anjeun waspada kana naon anu nyarios ngeunaan perusahaan anjeun. Anjeun ogé bakal mendakan yén éta nguatkeun hubungan online anjeun sabab anjeun tiasa aktip ilubiung iraha waé anu nyarioskeun anjeun, sareng éta layanan palanggan anu saé.

One comment

  1. 1

    Tulisan anu saé, Michael!

    Ngawaskeun mangrupikeun évolusi industri média sosial. Ngadangukeun mangrupikeun léngkah munggaran, tapi éta henteu cekap deui. Dursasana perlu. Gumantung kana kabutuhan pangawas sareng papacangan anjeun, alat-alat di luhur tiasa dianggo, atanapi anjeun kedah angkat ka solusi anu langkung beurat. Upami anjeun gaduh kasempetan, mangga parios alat Community Insights ti Biz360 - cara anu saé pikeun ngawas, terang saha sumber anu paling mangaruhan tina paguneman, ku kituna anjeun tiasa kalibet, sareng bahkan utusan tugas papacangan ka batur dina perusahaan anjeun (socialCRM ). Punten ping kuring iraha waé.

    Maria Ogneva
    @themaria @biz360
    mogneva (dina) biz360 (titik) com

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.