Tilu Model Pikeun Pariwara Industri Perjalanan: CPA, PPC, sareng CPM

Modél Iklan Industri Travel - CPA, CPM, BPK

Upami anjeun hoyong suksés dina industri anu kompetitif pisan sapertos perjalanan, anjeun kedah milih strategi pariwara anu saluyu sareng tujuan sareng prioritas bisnis anjeun. Untungna, aya loba strategi ngeunaan kumaha carana ngamajukeun brand Anjeun online. Urang mutuskeun pikeun ngabandingkeun nu pang populerna di antarana jeung evaluate pro jeung kontra maranéhanana.

Jujur, mustahil pikeun milih modél tunggal anu pangsaéna dimana waé sareng salawasna. Merek utama nganggo sababaraha model, atanapi malah sadayana dina waktos anu sami, gumantung kana kaayaan.

Pay-Per-Click (PPC) Modél

Bayar per klik (PPC) iklan mangrupa salah sahiji bentuk iklan nu pang populerna. Gawéna saderhana pisan: usaha ngagaleuh iklan di tukeran pikeun klik. Pikeun mésér iklan ieu, perusahaan sering nganggo platform sapertos Google Ads sareng iklan kontekstual.

PPC populer sareng merek sabab saderhana sareng gampang diurus. Gumantung kana kabutuhan Anjeun, Anjeun bisa nangtukeun dimana panongton Anjeun resides, nambahkeun naon ciri nu peryogi. Sumawona, volume lalu lintas henteu terbatas (hiji-hijina watesan nyaéta anggaran anjeun).

A prakték umum di PPC nyaéta Panawaran brand, nalika usaha nawar dina istilah brand hiji pihak katilu ngéléhkeun aranjeunna sarta narik konsumén maranéhanana. Sering perusahaan kapaksa ngalakukeun ieu kusabab pesaing mésér iklan dumasar kana pamundut merek pesaing. Salaku conto, nalika anjeun milarian Booking.com di Google, éta bakal janten anu munggaran dina bagian gratis tapi blok iklan sareng Hotels.com sareng merek sanés langkung tiheula. Panongton pamustunganana mana anu ka hiji anu meuli iklan PPC; kituna, Booking.com perlu mayar sanajan éta pamimpin pilarian bébas. Upami perusahaan anu anjeun milari henteu némbongan dina bagian iklan, éta tiasa kaleungitan klién dina terangan. Ku kituna, iklan misalna geus jadi nyebar ka mana-mana.

Sanajan kitu, model PPC boga disadvantage badag: conversions teu dijamin. Pausahaan tiasa ngaevaluasi hasil kampanye supados aranjeunna tiasa ngaeureunkeun kampanye anu henteu efektif. Ieu oge mungkin keur parusahaan méakkeun leuwih ti éta earning. Éta mangrupikeun résiko anu paling penting pikeun dipertimbangkeun unggal waktos. Pikeun mitigasi, abdi nyarankeun mastikeun kampanye anjeun ngahontal panongton target Anjeun. Tetep hiji pikiran kabuka sarta tetep fléksibel.

Biaya-Per-Mile (CPM) Modél

Cost-Per-Mile mangrupikeun salah sahiji modél anu pang populerna pikeun anu hoyong kéngingkeun sinyalna. Pausahaan mayar per sarébu pintonan atawa tayangan tina hiji iklan. Hal ieu sering dianggo dina iklan langsung, sapertos nalika toko nyarios merek anjeun dina eusina atanapi di tempat sanés.

CPM dianggo hususna saé pikeun ngawangun kasadaran merek. Pausahaan bisa ngukur dampak ngagunakeun rupa-rupa indikator. Salaku conto, pikeun ningkatkeun pangakuan merek, perusahaan bakal mariksa sabaraha kali jalma milarian merek, jumlah penjualan, jsb.

CPM aya dimana-mana pamasaran influencer, anu masih mangrupa widang kawilang anyar. Dina taun-taun ayeuna, aya paningkatan éksponénsial dina influencer di industri.

Ukuran pasar platform pamasaran influencer global hargana $ 7.68 milyar dina 2020. Diperkirakeun bakal dilegakeun dina tingkat pertumbuhan taunan sanyawa (CAGR) 30.3% ti 2021 dugi ka 2028. 

Grand Témbongkeun Panalungtikan

Nanging, CPM ogé ngagaduhan sababaraha kalemahan. Salaku conto, sababaraha perusahaan nolak strategi ieu dina tahap awal bisnisna kusabab sesah pikeun ngukur dampak iklan ieu.

Biaya-Per-Aksi (CPA) Modél

CPA mangrupikeun modél anu paling adil pikeun atraksi lalu lintas - usaha ngan ukur mayar kanggo penjualan atanapi tindakan sanés. Kawilang rumit, sabab mustahil pikeun ngaluncurkeun perusahaan iklan dina 2 jam, sapertos PPC, tapi hasilna langkung dipercaya. Upami anjeun leres-leres ngamimitian, hasilna bakal tiasa diukur dina unggal aspék. Ieu bakal ngantep anjeun ngahontal target pamiarsa anjeun sareng masihan anjeun data kuantitatif ngeunaan efektivitas kampanye anjeun.

Kuring terang naon anu kuring nyarioskeun: jaringan pamasaran afiliasi anu perusahaan kuring - Travelpayouts - nyadiakeun ngoperasikeun dina modél CPA. Duanana pausahaan perjalanan jeung blogger perjalanan kabetot dina gawé babarengan alus saprak pausahaan mayar ngan pikeun aksi, bari dina waktu nu sarua narima sinyalna jeung tayangan, jeung nu boga lalulintas pisan museurkeun iklan produk atawa jasa relevan pikeun panongton maranéhanana, sabab earn komisi luhur. upami palanggan mésér tikét atanapi buku hotél, wisata atanapi jasa perjalanan anu sanés. The pamasaran affiliate sacara umum - jeung Travelpayouts khususna - dianggo ku perusahaan perjalanan raksasa sapertos Booking.com, Getyourguide, TripAdvisor jeung rébuan korporasi perjalanan séjén.

Sanaos CPA sigana sapertos strategi iklan anu pangsaéna, kuring nyarankeun mikir langkung lega. Upami anjeun ngarep-arep ngalibetkeun sabagian ageung pamiarsa target anjeun, ieu sanés ngan ukur strategi anjeun. Lamun anjeun ngasupkeun kana strategi bisnis anjeun, sanajan, anjeun bakal ngahontal panongton nu leuwih gede sakabéh sabab anjeun bakal ngagabungkeun audiences mitra anjeun '. Teu mungkin pikeun iklan kontekstual pikeun ngalengkepan ieu.

Salaku catetan ahir, ieu mangrupikeun tip: penting pikeun émut yén teu aya strategi anu didaptarkeun mangrupikeun solusi anu paling saé. Aya pitfalls ka unggal sahijina, jadi pastikeun Anjeun manggihan kombinasi katuhu strategi dumasar kana anggaran jeung tujuan Anjeun.