Énggal ku Sistem Manajemen Marketing Écéran

mekar software

Ngajalankeun pendirian ritel leutik mangrupikeun tugas anu sesah, anu meryogikeun anu gaduh usaha janten bagian marketer sareng bagian salesperson salian ti ngajalankeun bisnisna. Abdi nembé nampi catetan ti Elliot Yeo ti mekar, aplikasi parangkat lunak diwangun pikeun ngabantosan pangecér alit kalayan ngajalankeun sareng ningkatkeun bisnisna.

Sakali sistem ngagaduhan detail ngeunaan penjualan sareng pamasaran anjeun, éta nyayogikeun saran anu cerdas:
daptar reco screenshot

Ogé, sistem ngagaduhan sistem manajemén iklan anu lengkep pikeun masihan anjeun eupan balik kana usaha pamasaran anjeun.
lalaki iklan screenshot

Kakuatan mekar nyaéta nyayogikeun inpormasi anu luar biasa dina aktipitas dina bisnis anjeun. Abdi resep ningali sistem ogé ngawaskeun pilarian lokal hasilna, monitoring sosial sareng sarana pikeun ngahijikeun pamasaran mobile sareng email dina bisnis. Seueur kagiatan pangecér alit dihasilkeun ngalangkungan usaha ngulang sareng ngical kasempetan - nempatkeun email atanapi pesen téks ka palanggan anjeun tiasa ngiringan dolar langsung ka garis handap anjeun!

Ieu video pondok ngajelaskeun Thrive:

Dina marios situs éta, kuring yakin timna parantos lengkep Pos integrasi - janten panginten monitoring di luar situs bakal turun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.