Thunderbird Anjog! Sababaraha fitur anu maéhan, anu sanésna kedah dipaéhan!

ThunderbirdTadi wengi kuring dimuat Mozilla Thunderbird pikeun nguji éta. Thunderbird nyaéta Firefox kang misan… Klién Email. Sakali kuring ngaunduh hiji atanapi dua téma sareng ngarobih sadaya karesep kuring, kuring kedah ngajalankeunana kalayan saé. Mangrupikeun palanggan email anu saé, kalayan fitur tambahan tina integrasi sareng méré tag Gmail.

Tagging nyaéta kamampuan ngaleupaskeun sababaraha kecap konci anu anjeun damel sareng pasihkeun kana obyék naon waé, dina hal ieu email. Ieu ngamungkinkeun anjeun milarian sareng milarian barang ku tag anu anjeun pasihkeun. Fitur anu saé ... méré tag mangrupikeun hal anu urang tingali seueur ayeuna-ayeuna dina Internét (kuring resep ngagunakeun Del.icio.us méré tag tina URL).

Aya hiji fitur anu kuring mendakan di Thunderbird anu leres-leres ngajantenkeun kuring gélo, sanaos… pemetaan sawah nalika ngimpor Buku Alamat abdi. Panganteur na gunana sareng frustasi dugi ka tungtungna.

Buku Alamat Impor Thunderbird

Pikeun peta lapangan, anjeun milih lapangan tina file anjeun sareng ngalihkeun kaluhur atanapi kahandap pikeun ngajajarkeun sareng lapangan di Thunderbird. Hiji-hijina masalah nyaéta nalika anjeun mindahkeun lapangan anjeun kaluhur atanapi kahandap, éta ngalihkeun lapangan anu tadina aya arah anu sabalikna. Kadang-kadang, éta ogé nyalin lapangan dina pandangan kuring. Kuring henteu yakin saha anu mikirkeun skéma ieu tapi pikaseurieun. Éta kedahna ngan saukur gaduh kotak kombinasi sareng lapangan Thunderbird di jerona. Nalika anjeun milih unggal lapangan tina file sumber anjeun, anjeun kedahna tiasa milih kolom Thunderbird pikeun dipetakan ka.

Thunderbird, punten MAWALkeun panganteur anu pikasieuneun ieu. Kuring antukna nyerah dina ngimpor sadaya bidang kuring sareng ngan ngimpor nami sareng alamat email. Upami pamasar basis data anu gaduh pangalaman basis data perusahaan teu tiasa dipetakeun lapangan, kuring nebak saeutik pisan jalma sanés anu mendakan ieu gampang dianggo. Upami anjeun hoyong jalma anu ngadopsi klién email anjeun, anjeun kedah pastikeun aranjeunna tiasa gampang mindahkeun buku alamatna tina hiji klien ka anu sanés. Ieu teu mungkin.

4 Komentar

  1. 1

    A whoop-dee-doo badag 🙂 Kuring geus diusahakeun TB dina sakabéh éta interations sarta geus pernah kapanggih eta hal patut lengket kalayan; tapi teras kuring ogé sanés kipas FF.

    Nalika kuring maca yén maranéhna bade nambahkeun hiji méré tag Fitur anu kuring ngarep-arep pisan sabab ieu mangrupikeun hal anu kuring parantos dianggo sareng FeedDemon sareng Technorati tagging. Sanajan kitu, naon anu disebut TB tagging teu leuwih ti hiji variasi saeutik tina Bandéra baku atawa sababaraha sistem misalna.

    Upami konsép anu leres ngeunaan tagging dilaksanakeun maka anjeun kedah tiasa nyiptakeunana salaku subfolder sareng/atanapi ngahubungkeun sareng sub-folder anu diciptakeun anu tiasa dikaitkeun kana sistem aturan.

    éta moal nyebutkeun kuring make versi panganyarna tina klien MS boh. Kuring mendakan pilihan kuring pikeun belanja $ 20.00 pikeun InScribe (Vérsi Linux ogé ditambah port Mac anu bakal datang) sareng kuring henteu acan ningali deui ti saprak éta.

    • 2

      Abdi penggemar FF ageung. Upami anjeun ngalakukeun program wéb, FF hebat pisan. Tambihan-ons pikeun Firebug sareng Live HTTP Headers henteu dihargaan sareng parantos ngabantosan kuring kaluar. Kuring nembé ngamuat tambihan énggal anu ngamungkinkeun kuring ngarobih situs nganggo CSS kuring sorangan ogé… éta seueur kasenangan.

      Masihan Firefox kasempetan! Abdi tiasa nyandak atanapi ninggalkeun Thunderbird, sanajan. Kaula bade ngajalankeun eta bari jeung kuring bakal ngalaporkeun deui lamun kuring manggihan sababaraha béda tiis séjén.

      Hatur nuhun Steven!

      • 3

        Doug .. Kuring geus diusahakeun FF loba loba waktu. Kuring malah geus dipasang tapi kuring ngan teu resep eta. Kuring aya kalana seuneu eta lamun euweuh alesan lian ti pikeun mastikeun eta up to date.

        Abdi teu ngaraos nyebutkeun IE7 hadé atawa goréng tapi éta browser utama kuring ku pilihan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.