Naha Pendaptaran Anjeun Ngiringan Anjeun?

nyepak

Kalayan todo ageung ngeunaan pembatalan GoDaddy ngeunaan konsumén éta (anu ayeuna gaduh kampanyeu nyalira: NoDaddy.com), kuring mutuskeun pikeun ningali sababaraha pendaptaran anu sanés, kalebet kuring, pikeun ningali naha aranjeunna tiasa narik colokanna sakumaha gampang sakumaha GoDaddy. Anjeun leres-leres bakal kaget, ngan ukur sababaraha pendaptaran anu ngagaduhan Sarat Palayanan anu netepkeun sababaraha sarat anu cukup kuat ngalawan pembatalan:

Dotster:

16.2 Gantung domain, pembatalan atanapi transfer. Anjeun ngaku sareng satuju yén pendaptaran domain anjeun tunduk kana gantung, pembatalan atanapi transfer (pembatalan atanapi transfer sacara koléktif disebut "Pembatalan") (a) pikeun menerkeun kasalahan ku Dotster, Inc., registrar anu sanés, atanapi Administrator Registri dina administrasi nami atanapi (b) pikeun ngabéréskeun sengketa perkawis domain numutkeun kabijakan atanapi prosedur ICANN. Anjeun ogé satuju yén Dotster, Inc. ngagaduhan hak dina budi na nyalira pikeun nunda, ngabatalkeun, mindahkeun atanapi ngarobih pendaptaran domain dugi ka tujuh (7) dinten pananggalan bewara sateuacanna sareng saatos waktos nampi Dotster, Inc. urutan anu dioténtikasi leres ti pengadilan yurisdiksi anu kompeten, atanapi panghargaan arbitrase, meryogikeun gantung, pembatalan, transfer atanapi modifikasi pendaptaran domain.

Panyingkepan: Kuring mangrupikeun afiliasi anu didaptarkeun tina Dotster tapi kuring ogé pameget pribadi pikeun jasa aranjeunna. Kuring marios kaistiméwaan aranjeunna ayeuna sareng mendakan istiméwa ieu wengi ayeuna anu kuring tiasa manjangkeun ka pamaca kuring:

Mindahkeun domain anjeun ka Dotster sareng mayar ngan $ 8.99 pikeun ngomean domain anjeun pikeun sataun tambahan. klik di dieu
gambar 2260935 3171413

eNom

HENTEU DIKASUKKEUN DINA LAYANAN: Tanpa watesan, ieu henteu kalebetkeun kana Layanan: Kami henteu tiasa sareng henteu parios naha nami domain anjeun pilih, atanapi panggunaan nami domain anjeun, atanapi lain Jasa (s), ngalanggar hak hukum batur. Éta tanggung jawab anjeun pikeun terang naha nami domain (s) anjeun milih atanapi nganggo ngalanggar hak hukum batur. Urang tiasa dititah ku pengadilan pikeun ngabolaykeun, ngarobih, atanapi mindahkeun nami domain anjeun; tanggung jawab anjeun pikeun daptar inpormasi kontak anu akurat dina hubungan sareng akun anjeun sareng komunikasi sareng litigants, litigants poténsial, sareng otoritas pamaréntah. Henteu tanggung jawab urang pikeun ngirimkeun paréntah pangadilan atanapi komunikasi sanés ka anjeun. Kami bakal nurut kana paréntah pangadilan kecuali anjeun ngahubungi kami pikeun kontes paréntah.

Register.com

Anjeun ngaku sareng satuju yén Register.com tiasa ngagantungkeun, ngabolaykeun, mindahkeun atanapi ngarobih panggunaan Layanan anjeun iraha waé, pikeun alesan naon waé, dina kawijaksanaan tunggal.com sareng tanpa aya bewara ka anjeun.

Network Leyuran

10. Watesan Tanggung Jawab. Salaku tambahan kana watesan liabilitas sanés anu aya di dieu, anjeun satuju yén Network Solutions moal ngagaduhan tanggungan naon waé pikeun leungitna atanapi tanggungan akibat tina pamrosésan paménta pendaptaran ku .TW Registry kalebet, tanpa watesan, kamampuan anjeun atanapi henteu mampuh kéngingkeun nami domain khusus. Network Solutions nganggap henteu tanggung jawab pikeun pamundut pendaptaran atanapi panolakan nami domain, panundaan, pembatalan, penghapusan, gangguan atanapi transfer kusabab prosedur, aturan atanapi kabijakan TW Registry, TWNIC, atanapi kusabab prak-prakan, adat istiadat atanapi prasangka pengadilan hukum atanapi sengketa ngarengsekeun arbiter. Kami henteu nanggungjawaban kanggo klaim, karuksakan atanapi cilaka anu timbul tina penghentian jasa anu disayogikeun ku Pendaptaran .TW pikeun alesan naon, kalebet tapi henteu diwatesan ku pengakhiran otoritas pendaptaran .TW Registry, atanapi kabangkrutan na.

AT&T Yahoo!

5.3 Pangakhiran ku AT&T Yahoo!
AT&T Yahoo! tiasa numpurkeun Sarat ieu iraha waé saatos aya bewara ka Anjeun. Sanaos aya anu bertentangan di dieu, AT&T Yahoo! tiasa ogé, tapi teu ngagaduhan tugas, langsung ngagantungkeun atanapi ngeureunkeun Jasa Anjeun, numpurkeun aksés sareng kecap akses anjeun, nyabut Layanan Anjeun ti AT&T Yahoo! sérver, atanapi cabut Eusi naon waé dina Layanan, upami AT&T Yahoo! nyimpulkeun, dina kawijaksanaan budi na, yén Anjeun (a) ngalanggar, ngalanggar, atanapi bertindak teu saluyu sareng surat atanapi sumanget Syarat ieu, kalebet AT&T Yahoo! Kawijakan atanapi hukum atanapi peraturan anu berlaku; (b) nyayogikeun inpormasi palsu salaku bagian tina Émbaran Akun anjeun; (c) kalibet dina kagiatan curang atanapi haram atanapi penjualan barang atanapi jasa haram atanapi ngabahayakeun; atanapi (d) ngalaksanakeun kagiatan atanapi penjualan anu tiasa ngarusak hak atanapi reputasi AT&T Yahoo! atanapi anu sanésna (masing-masing "Penghentian Kusabab"). Sagala Penghentian Kusabab Kusabab AT&T Yahoo! bakal énggal dilaksanakeun, sareng Anjeun tegesna satuju yén Anjeun moal ngagaduhan kasempetan pikeun ngubaran. Upami AT&T Yahoo! KTP diakhiri ku alesan naon waé, Syarat ieu sareng aksés anjeun kana Jasa ogé bakal diberhentikan. Salaku tambahan, upami Anjeun ngadaptar nami domain énggal sasarengan sareng Layanan anjeun, sareng AT&T Yahoo! ngeureunkeun Jasa Anjeun kusabab Penghentian Kusabab, teras AT&T Yahoo! ngagaduhan hak pikeun nyayogikeun panyadia nami domain kanggo ngaleungitkeun nami domain tina pendaptaran nami domain sareng / atanapi mindahkeun nami domain ti Anjeun ka AT&T Yahoo! Anjeun ngaku yén dimana AT&T Yahoo! mindahkeun nami domain sapertos ka AT&T Yahoo! dina Bagian 5.3 ieu, AT&T Yahoo! bakal nyepeng sadaya hak anu ngagaduhan nami domain anu kadaptar pikeun nami domain éta, kalebet hak pikeun ngajual nami domain ka pihak katilu (dimana ieu hak anu dipiboga ku Anjeun salaku pendaftar asli ngeunaan nami domain anu aya hubunganana) .

MyDomain.com

6.5 Kami nyayogikeun hak, dina kawijaksanaan budi kami, pikeun nunda atanapi numpurkeun aksés anjeun kana Halaman Wéb sareng Layanan anu aya hubunganana atanapi bagian mana waé, iraha waé, tanpa aya bewara. Kami bakal nungtun pikeun ngalanggar sagala istilah jasa kami atanapi pikeun kagiatan naon waé anu ngalarang panggunaan anu haram atanapi dilarang sakumaha anu dijelaskeun di dieu.

GoDaddy.com

Upami anjeun parantos ngagaleuh Jasa, Go Daddy henteu ngagaduhan kawajiban pikeun ngawas panggunaan Layanan anjeun. Go Daddy ngagaduhan hak pikeun marios Pamakéan Layanan anjeun sareng ngabolaykeun Layanan dina kabijaksanaan nyalira. Go Daddy ngagaduhan hak pikeun ngeureunkeun aksés anjeun kana Layanan iraha waé, tanpa aya bewara, pikeun alesan naon waé ogé.

Kuring teu aya pengacara, janten kuring henteu mamatahan saha waé ngeunaan saha aranjeunna kedah atanapi henteu kedah ngadaptar domainna. Kuring rada yakin yén légal anu kuring mendakan héjo saé na konéng na goréng. Sarat jasa anu nyatakeun yén aranjeunna tiasa lungsur jasa anjeun tanpa aya bewara, ku sakedik bewara ... atanapi bahkan tiasa neundeun nami domain anjeun ngaheureuyan kuring !!!

CATETAN: Dina marios istilah domain Google, katingalina yén aranjeunna nganggo GoDaddy atanapi eNom… tapi kuring henteu tiasa nyarios anu mana atanapi kumaha. Panyingkepan pinuh: Kuring nyiptakeun logo NoDaddy. Kuring gaduh pamasaran apiliasi sareng Komisi Junction sareng otorisasi masangkeun pamasaran apiliasi pikeun Dotster sareng GoDaddy. Nyatana, anjeun panginten anjeun bakal ningali salah sahiji iklan GoDaddy dina halaman ieu! Abdi henteu kénging milih éta.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.