Tickle & Woo Prospék anjeun!

hébat tungtungna ngobrol sareng anjeun

Seueur siklus penjualan bisnis ka bisnis (B2B) anu panjang sareng hésé. Éta kasaimbangan ngajaga luhur pikiran sareng prospek dugi ka kaputusan pameseran tiasa dilakukeun sareng henteu ngaganggu aranjeunna sareng ngusir aranjeunna. Kuring parantos ningali sababaraha urang ngamumule ngarah hadé pisan, sareng kuring parantos nempatkeun "Entong Ngawalon" dina buku telepon kuring pikeun ngahindaran jalma-jalma anu henteu.

Panilitian nyatakeun ngaidentipikasi prospek hargana $ 443 nalika nganjang ka hiji $ 596. Naha ngantep aranjeunna kumalayang? CEIR, Laporan SM37, 2009

Tickle & Woo ngagaduhan pendekatan anu bénten pisan. Pilih tina sababaraha kapentingan pribadi sareng cukup 'langganan' jasa Tickle & Woo. Aranjeunna bakal ngirim Kotak Tickle pikeun prospek anjeun unggal bulan ku hal anu hébat anu bakal aranjeunna pikaresep. Dicitak dina iket nyaéta logo anjeun sareng inpormasi kontak - nyayogikeun kasempetan unggal bulan pikeun prospek éta pikeun tetep épék.

Ieu tinjauan tina kumaha gawéna!

ngagelitik

Anjeun tiasa milih hiji milis sakali, langganan 6 bulan, atanapi langganan 12 bulan - sadayana sahandapeun $ 100 per bulan per panarima. Éta ogé ngagaduhan adat

2 Komentar

  1. 1

    Tickle & Woo Sora sapertos "teu tiasa hirup tanpa ieu" sumberdaya pikeun eksekutif penjualan. Kudu meunang langganan pikeun tim jualan kuring. Abdi hoyong terang kumaha batur ningkatkeun penjualan.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.