Ticksy: Basajan, Pendukung Palanggan SaaS Murah

pikaseurieun

Dina wawancara kami sarengFormstack dinten Jumaah, kami ngan ukur nyarioskeun kumaha aktip hébat terus pencét pasar anu nawiskeun solusi murah anu tiasa tumuh sareng bisnis anjeun. Nalika kuring nyerat pamekar ngeunaan hiji masalah anu kami gaduh sareng plugin na, kuring lebet kana sistem tikét anu aranjeunna parantos laksanakeun, Ceurik.

Upami anjeun bisnis anu ngembang, ieu tiasa janten sistem anu sampurna pikeun anjeun kumargi aranjeunna ngan mayar $ 5 per pangguna. Ayeuna, sistem ieu diintegrasikeun sareng Envato, kulawarga plugin wéb, téma sareng situs cuplikan, sahingga pamekar tiasa nawiskeun dukungan ka konsuménna. Éta ngagaduhan sadaya fitur anu diperyogikeun pikeun toko pangembangan alit - kalayan ngalacak bug, FAQ sareng basis pangetahuan, béwara email sareng réspon, sareng prioritas tikét.

Ticksy ngamajukeun kauntungan ieu:

  • Branded - Keletik ngamungkinkeun anjeun milih subdomain sareng ngarobih logo anjeun pikeun cocog sareng mérek anjeun pikeun pangalaman palanggan anu lancar.
  • Envato-friendly - Ticksy dirancang pikeun gampang ngahijikeun sareng Envato, ngajantenkeun saderhana pikeun ngadukung sareng verifikasi pameseran ti Day One.
  • Nyimpen waktos - Desain sareng antarmuka bersih Ticksy ngajantenkeun prosés pangrojong saderhana sareng intuitif pikeun anjeun sareng - langkung penting - konsumén anjeun.
  • Bebas bloat - Fokus kana ngadukung palanggan anjeun, henteu ngatur aplikasi. Ticksy nawiskeun alat-alat dukungan anu anjeun leres-leres butuhkeun. Teu aya bloatware.
  • affordable - Ngan ukur $ 5 per pangguna per bulan - sareng teu aya biaya anu disumputkeun - Ticksy ngamungkinkeun anjeun nyayogikeun dukungan pelanggan anu hadé pikeun biaya hiji latte es vanilla kalayan shot tambahan.
  • Saré - Sederhana, dasbor intuitif Ticksy masihan anjeun alat pikeun tetep teratur, nyetir efisiensi sareng nyayogikeun palayanan palanggan luhur-hiber.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.