TidyMarketer: Sadaya-Dina-Hiji SaaS Marketing Hub pikeun Kampanye Iklan

tukang rapih

Méakkeun média global ningkat dina tingkat 5.1%, diperkirakeun ngahontal $ 2.1 triliun di 2019, numutkeun ka McKinsey. Méakkeun iklan digital siap pikeun nyusul méakkeun TV di 2018. TidyMarketer parantos ngaluncurkeun solusi kampanye pamasaran sareng pembina rencana média, kalénder kampanye, laporan otomatis sareng seueur deui, pikeun kolaborasi sareng tim pamasaran sareng agénsi.

Platform SaaS ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngarencanakeun, koordinasi, kolaborasi, sareng skala sadaya manajemén kampanye tina hiji platform. Éta dirarancang pikeun ngabantosan para pemasar ngajalankeun kampanye anu suksés tina pamasaran email kana média sosial, iklan tampilan, PR, acara sareng seueur deui.

TidyMarketer urang Pembina Rencana Media otomatis, dieusian ku patokan sareng rumus KPI, ngamungkinkeun pangguna nyiptakeun sareng adaptasi strategi kampanye, nganggo alokasi anggaran sareng kinerja kampanye anu dikenal pikeun ngaramal hasil kampanye. Ieu tiasa penjualan online, pamasangan aplikasi sélulér, lead atanapi langkung.

Fitur TidyMarketer kalebet

  • Rencana Marketing - ngamungkinkeun tim ngawangun rencana pamasaran komprehensif, kumplit sareng visual anu jelas, kalebet proyéksi hasil sareng investasi média, siap dibagi sareng tim internal atanapi klien luar. Alat otomatis ngahapus kabutuhan laporan manual, sareng ieu ngabantosan perusahaan pikeun ngalancarkeun padamelanana, ngirangan résiko kasalahan manusa sareng pamustunganana skala.
  • Kalénder Kampanye - sered sareng leupaskeun fitur sareng bewara instan, hartosna tim tiasa koordinat sababaraha kampanye dina hiji lokasi pusat.
  • tugas Manajer - ngamungkinkeun pangguna pikeun masihan tugas ka anggota sareng ngatur kontraktor éksternal sareng agénsi.

Pikeun $ 25 / bulan, téknologi sosial anu ngawasa platform SaaS ngamungkinkeun para pemasar ngarencanakeun, koordinasi sareng ngatur kampanye, sadayana ngalangkungan antar muka terpusat, gampang dianggo. Éta dirarancang pikeun ngabantosan para pemasar ngajalankeun kampanye anu suksés tina pamasaran email kana média sosial, iklan tampilan, PR, acara sareng seueur deui. TidyMarketer ogé nawiskeun solusi agénsi.

Ngadaptarkeun TidyMarketer

Panyingkepan: Kami nganggo tautan afiliasi pikeun TidyMarketer dina tulisan ieu

 

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.