Carita Komputer Barebones Bare pikeun anjeun…

4 komputer pamungkas mah nuju di bumi kuring parantos ngawangun nyalira. Upami anjeun kantos hoyong ngahémat artos dina sistem, diajar sakedik perkawis komputer sareng kéngingkeun langkung seueur kakuatan pikeun panggunaan anjeun ... pencét tautan barebones dina toko komputer online utama. Kalayan putra abdi nuju IUPUI (wengi ayeuna), kuring hoyong kaget anjeunna ku sistem anu hébat!

The Gladiator BarebonesKuring ngagaduhan artos dina akun PayPal kuring, janten kuring mutuskeun milarian toko komputer anu ngagunakeun PayPal salaku padika pembayaran. Sugan anu pang populerna nyaéta TigerDirect, gudang online masif pikeun éléktronika, komputer sareng bagian. Kuring milih sistem barebones anu disebut "The Gladiator", Kasus anu gaya anu teu meryogikeun alat-alat (sadaya drive sareng komponenana ngageser sareng ngagentos dina ngagunakeun kurung khusus.

Dinten ayeuna, putra abdi nampi komponén terakhir ti UPS sareng mimiti nempatkeun sato galak éta babarengan. Hal-hal parantos robih ti saprak panungtungan mésér sistem barebones, sanaos! Sateuacan kuring ngamimitian, kuring nuju nampi email TigerDirect nyatakeun kuring kedah ngeklik link kanggo mayar faktur kuring. Masalahna? Artos éta parantos dikaluarkeun tina akun abdi!

Kuring nelepon nomer dukungan sareng pastina cekap mésér éta ditunda dugi kuring nelepon. Bayangkeun éta! Aranjeunna nyandak artos kuring sareng tapi hoyong konfirmasi sateuacan Aranjeunna ngirimkeun barangna. Saé hah? Kuring humandeuar ka aranjeunna yén aranjeunna kedah nyatakeun yén bakal kajadian dina email. Nya atuh.

Abdi émut nalika anjeun kantos mésér sistem barebones, anjeun ngan saukur tiasa miceun sababaraha bagian deui dina sistem - biasana hard drive sareng DVD-RW, sareng anjeun parantos siap. Kit barebones ieu bahkan disertakeun ku hard drive, sanaos ... sapertos.

Upami anjeun angkat ka halaman produk, anjeun bakal aya bewara dua hal anu anéh anu jalma biasa (sapertos kuring) bakal sono:

  1. Henteu aya ogé kipas angin pikeun prosésor! Ieu kabutuhan mutlak pikeun naon waé prosésor modéren sareng teu aya alesan naha éta kedah ditingalkeun tina kit barebones.
  2. Émut kana hard drive? Aranjeunna nyayogikeun hard drive 200Gb Maxtor EIDE. Sora saé, huh? Sugan… kecuali yén sistem dioptimalkeun pikeun Serial ATA (SATA)! Kalayan komponén tambahan putra abdi, anjeunna henteu ngagaduhan tempat pikeun nyolok hard drive.

Janten putra abdi angkat kuliah ayeuna tanpa komputer. Éta dumuk réa bagian méja dapur ... teu aya gunana pikeun saha waé. Arrrgh. Dokuméntasi malah ngabandungan. Abdi émut nalika anjeun kantos kéngingkeun buku nganggo motherboard, ayeuna kuring gaduh poster anu teu detailna. Ieu nguciwakeun. Tangtosna henteu aya anu mulih dina Hard Drive. Heug. Sugan kuring bakal masihan kana situs éta upami kuring henteu mendakan panggunaanana pikeun tempat séjén.

Hijina jempol kuring TigerDirect éta dina pangiriman gancang tina bagian. Ti mimiti mayar (leupaskeun) dugi ka panto payun, ngan ukur 2 dinten damel anu kalangkung. Teu lusuh teuing. Kieu ngarepkeun bagian pasangan salajengna dugi ka dieu dugi ka Sabtu! tagihan bakal balik deui dinten Minggu - mudah-mudahan kuring tiasa ngagaduhan sistem na!

3 Komentar

  1. 1

    Upami anjeun hoyong milarian bumi pikeun hard drive hayu atuh terang sabaraha anu anjeun pikahoyong pikeun Doug sabab éta bakal ngagentos anu saé pikeun gagal 40 manggung dina mesin média pamajikan.

  2. 2

    Doug,

    Lalaki anu pinter sareng umum anjeun terang kumaha kedah nganggo Mac! MacBook anu saé bakal ngajantenkeun mesin anu saé pikeun nyandak!

    Wilujeng sumping ti Inggris anu cerah (sakali!)

    Jon

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.