TikTok Pikeun Usaha: Ngahontal Konsumén Anu Cocog Dina Jaringan Pidéo Pondok Ieu

TikTok Pikeun Jaringan Iklan Bisnis

TikTok mangrupikeun tujuan anu pangpayunna pikeun video mobile bentuk pondok, nyayogikeun eusi anu pikaresepeun, spontan, sareng asli. Aya sakedik mamang ngeunaan tumuhna:

Statistik TikTok

  1. TikTok ngagaduhan 689 juta pangguna aktif bulanan di dunya.  
  2. Aplikasi TikTok parantos diunduh langkung ti 2 milyar kali dina App Store sareng Google Play. 
  3. TikTok rengking salaku aplikasi anu paling diunduh paling luhur di Apple App Store Apple kanggo Q1 2019, kalayan langkung ti 33 juta unduhan.  
  4. 62 persén pangguna TikTok di Amérika Serikat umurna antara 10 sareng 29 taun.
  5. TikTok parantos diunduh 611 juta kali di India, anu sakitar 30 persén tina total unduhan global aplikasi. 
  6. Nalika ngeunaan waktos sadinten anu dianggo dina TikTok, pangguna nyéépkeun rata-rata 52 menit per dinten dina aplikasi. 
  7. TikTok sayogi di 155 nagara, sareng dina 75 basa.  
  8. 90 persén sadaya pangguna TikTok ngakses aplikasi dina unggal dinten. 
  9. Kurang ti 18 bulan, jumlah pangguna TikTok sawawa AS naék 5.5 kali. 
  10. Aya jumlah rata-rata langkung ti 1 juta video anu ditingali unggal dinten dina sataun. 

Sumber: Oberlo - 10 TikTok Statistik Anu Anjeun Kedah Terang dina 2021

Salaku salah sahiji aplikasi anu paling populér di dunya, TikTok nyayogikeun kasempetan ka perusahaan pikeun ngahontal komunitas ageung pangguna anu ngutamakeun hiburan sareng kaaslian.

TikTok For Business mangrupikeun hiji-hijina jaringan anu ngalaman pertumbuhan anu signifikan dina ios (+ 52% pangsa pasar). Jaringan sosial naék 1 tempat di ios janten # 7 sareng 1 tempat dina badarat Android di # 8. Dina tingkat katégori lintas-platform, éta ngahontal réngking 5 luhur dina Hiburan, Sosial, Gaya hirup, Kaséhatan & Kabugaran, Keuangan, Fotografi, sareng Grup Utiliti.

Indéks Kinerja AppsFlyer

Manajer Iklan TikTok

Kalayan TikTok Ads Manager, perusahaan sareng pemasar gaduh aksés pikeun nawar sareng nempatkeun Iklan Dina-Aplikasi (IAA) atanapi milarian Aplikasi Pamasangan sélulérna pikeun pamirsa global TikTok sareng kulawarga aplikasi na. Tina nargétkeun, nyiptakeun iklan, laporan wawasan, sareng alat manajemén iklan - Manajer Iklan TikTok nawarkeun anjeun platform anu kuat, tapi gampang dianggo anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal pemirsa anu resep kana produk atanapi jasa anjeun.

Manajer Iklan TikTok

TikTok Panempatan Ad sareng Formulir

Iklan anjeun tiasa némbongan di salah sahiji lokasi ieu dumasar kana aplikasi:

  • Panempatan TikTok: Iklan bakal némbongan salaku iklan dina-feed
  • Panempatan aplikasi Newfeed: Iklan bakal némbongan dina posisi ieu:
    • BuzzVideo: di-feed, halaman detail, post-video
    • TopBuzz: di-feed, halaman detail, post-video
    • NewsRepublik: di-tuang
    • babeh: di-feed, halaman rinci
  • Panempatan Pangle: Iklan bakal muncul dina sakumaha iklan anu tiasa diputer, Iklan pidéo Interstitial, atanapi iklan pidéo anu diganjar.

TikTok Ads Manager ngadukung duanana gambaran iklan jeung iklan pidéo format:

  • Iklan Gambar - tiasa dilokalisasi sareng duanana PNG atanapi JPG ditampi kalayan résolusi anu disarankan sahenteuna 1200px jangkung lébar 628px (iklan horizontal ogé tiasa diakomodir).
  • Iklan video - gumantung kana dimana anjeun badé nempatkeunana, babandingan aspek 9:16, 1: 1, atanapi 16: 9 tiasa dianggo sareng pidéo 5 detik dugi 60 detik dina .mp4, .mov, .mpeg, .3gp , atanapi format .avi.

TikTok nawiskeun Témplat Pidéo, alat anu ngajantenkeun nyieun iklan pidéo langkung gancang sareng gampang. Anjeun ngan saukur tiasa ngadamel iklan video ku milih témplat sareng unggah poto, téks, sareng logo anjeun.

TikTok: Nyukcruk Kajadian Halaman Wéb

Ngarobih pangguna TikTok ka pangguna wéb anu tiasa nganjang atanapi mésér produk atanapi jasa dina situs anjeun gampang kalayan piksel pelacak TikTok.

TikTok: Nyukcruk Kajadian Dina-Aplikasi

Nalika pangguna ngeklik / ningali iklan sareng nyandak tindakan anu langkung seueur sapertos ngunduh, ngaktipkeun, atanapi ngadamel beuli di-app dina jandéla konvérsi anu disetél, Mitra Pangukuran Ponsel (MMP) nyatet sareng ngirim data ieu deui ka TikTok salaku konversi. Data konvérsi, nganggo atribusi klik-panungtungan, teras ditingalikeun dina TikTok Ads Manager sareng mangrupikeun pondasi pikeun optimalisasi kahareup dina kampanye.

TikTok pikeun Kasus Pamakéan Usaha: Batu Tulis & Nyarios

Conto TikTok Ad

Salaku toko perhiasan anu mandiri, Slate & Tell milari ngawangun kasadaran sareng pertimbangan nalika usum jual luhur. Ku ngamangpaatkeun alat TikTok Pikeun Usaha anu gampang dianggo Smart Video Creative sareng ngaoptimalkeun kampanye pikeun acara, aranjeunna nyiptakeun kréatip anu pikaresepeun sareng narik anu ngahontal pangguna 4M TikTok sareng ngahasilkeun 1,000 sési Tambihkeun kana karanjang konvérsi, ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal tujuan 2X balik deui-dina-iklan dina ngan ukur 6 bulan.

Mimitian dina TikTok Dinten!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.