Naha Aya Waktu Anu Langkung Hadé Ngaluncurkeun Jaringan Sosial Anyar?

Network sosial

Kuring nyéépkeun waktos pisan dina média sosial. Antara algoritma anu cacat sareng kaayaan teu satuju anu teu hormat, kirang waktos kuring nyéépkeun dina média sosial, kuring langkung bahagia.

Sababaraha jalma anu kuring bagikeun henteu resep kuring parantos ngawartosan yén éta kalepatan kuring sorangan. Aranjeunna nyarios éta diskusi terbuka kuring ngeunaan politik dina sababaraha taun ka pengker anu muka panto. Kuring leres-leres percanten kana transparansi - bahkan transparansi politik - janten kuring duaan bangga kana kapercayaan kuring sareng membela aranjeunna mangtaun-taun. Éta henteu hasil saé. Janten, salami taun kamari kuring parantos ngusahakeun upaya nyegah diskusi ngeunaan online. Hal anu matak nyaéta yén panyélék kuring masih nyaring sapertos anu kantos aya. Sigana mah aranjeunna sacara jujur ​​ngan hoyong kuring cicingeun.

Panyingkepan lengkep: Abdi anéh politik. Abdi resep politik sabab kuring resep pamasaran. Sareng condong kuring rada anéh. Sacara pribadi, kuring tanggung jawab pikeun ngabantosan dunya janten tempat anu langkung saé. Daérah, kuring rada liberal sareng ngahargaan perpajakan pikeun ngabantosan anu peryogi. Sacara nasional, sanaos, kuring yakin yén urang parantos kasép pikeun perobihan.

Abdi sanés korban, tapi hasil kamerdekaan kuring muka kuring janten diserang ku saréréa. Réréncangan kuring anu ramping kénca sacara nasional yakin yén kuring mangrupikeun padamel tua, padamelan katuhu. Réréncangan kuring anu pas ka lokal heran kunaon sih kuring nongkrong sareng seueur Demokrat. Sareng sacara pribadi, kuring nganggap enteng dicirian sagala arah. Saur kuring henteu perlu membenci sadayana ngeunaan hiji jalma atanapi idéologi politik upami anjeun henteu satuju sareng hiji jalma atanapi aspék idéologi éta. Istilah sanésna, kuring tiasa ngahargaan sababaraha parobihan kabijakan anu lumangsung dinten ayeuna tanpa ngahargaan politikus anu ngalaksanakeun éta.

Balik deui kana jaringan sosial.

Kuring yakin janji luar biasa média sosial nyaéta urang tiasa jujur, silih béjaan, silih ngarti, sareng janten ngadeukeutan. Wah, ieu kuring salah. The anonimitas média sosial digabungkeun sareng kamampuan impersonal pikeun lash kaluar jalma anu anjeun tiasa paduli ngeunaan éta dahsyat.

Jaringan sosial rusak, sareng kakuatan anu aya janten langkung parah (numutkeun kuring).

  • On Twitter, rumor ngagaduhan yén lamun anjeun diblokir ku @williamlegate, anjeun parantos dikenalkeun salaku kacang sayap katuhu na kalangkang - hartosna pembaruan anjeun henteu ditampilkeun dina aliran umum. Kuring henteu terang naha éta leres, tapi kuring parantos perhatoskeun yén tumuh kuring rada ngeuyeumbeu. Bagéan anu pikareueuseun ieu nyaéta saleresna kuring resep kana Twitter. Kuring pendak sareng jalma anyar, mendakan carita anu endah, sareng resep ngabagi eusi kuring di dinya.

Abdi naroskeun @jack, Tapi dina cara muka anu leres - kuring henteu acan nguping walerna.

  • On Facebook, aranjeunna nuju ngaku ayeuna nyaring eupan kana paguneman anu langkung seueur. Ieu, saatos mangtaun-taun ngadorong korporasi ngawangun komunitas, janten langkung transparan dina interaksi na sareng konsumén sareng bisnis, sareng perusahaan nanem modal jutaan kana ngawangun integrasi, otomatisasi, sareng ngalaporkeun. Facebook kantun narik colokan na.

Dina pendapat kuring anu jujur, panyingkiranana tina panyandakan politik langkung bahaya tibatan panyandakan nyalira. Kuring teu ngagaduhan masalah sareng pamaréntah nénjo rekening sosial dimana rekening na parantos ngamajukeun kagiatan haram, tapi kuring ngagaduhan masalah anu ageung sareng perusahaan lirén ngarobih debat pikeun kapentingan anu aranjeunna pikahoyong. Facebook bahkan ngantunkeun sumber berita dugi ka sora umum. Kalayan kecap séjén, gelembung bakal langkung padet. Upami minoritas henteu satuju, henteu janten masalah - aranjeunna bakal dipasihan pesen mayoritas kitu waé.

Kudu Janten Jaringan Sosial Langkung Hadé

Sababaraha urang yakin yén Facebook sareng Twitter mangrupikeun naon anu kami caket. Seueur jaringan parantos nyobian bersaing sareng sadayana parantos gagal. Nya, urang nyarios hal anu sami ngeunaan Nokia sareng Blackberry nalika ngeunaan telepon sélulér. Kuring henteu ragu yén jaringan anyar tiasa sareng bakal ngadominasi pasar nalika ngadukung kabébasan anu sami anu ngamungkinkeun Twitter sareng Facebook kasuksésan.

Masalahna sanés idéologi anu goréng, éta sopan santun goréng. Kami henteu diharepkeun deui hormat teu satuju sareng jalma anu kami henteu satuju. Anu diarep-arep dinten ayeuna nyaéta éra, ejekan, premanisme, sareng jempékeun panyaram na. Stasion berita kami ngagambarkeun kabiasaan ieu. Malah politikus urang parantos ngadopsi kabiasaan ieu.

Abdi resep pisan ngagaduhan rupa-rupa pamikiran. Abdi tiasa henteu satuju sareng anjeun sareng masih ngahargaan kapercayaan anjeun. Hanjakalna, ku dua pihak, urang sigana ngan ukur silih silih tonggong sirah tibatan ngahasilkeun solusi di tengah anu ngahormat sadayana.

Ieu Naha Sadayana Naha Ku Marketing?

Nalika média (berita, pamilarian, sareng média sosial) dipendakan campur dina politik, éta mangaruhan unggal bisnis. Éta pangaruh kuring. Kuring henteu ragu yén kayakinan kuring mangaruhan bisnis kuring. Kuring henteu damel deui pikeun pamimpin di industri kuring anu kuring leres-leres katingali sareng diajar sabab maca pameunteu kuring ngeunaan masalah politik sareng ngalieuk ka tukang.

Sareng ayeuna urang nonton salaku pejuang kaadilan sosial dina unggal sisi spéktrum anu nyekel mérek nanggungjawaban tempat dimana aranjeunna nempatkeun iklanna, sareng naon anu diomongkeun karyawanna online. Aranjeunna ngadorong boikot ... anu henteu ngan ukur mangaruhan para pamimpin bisnis, tapi unggal pagawé di jero sareng komunitas di sakurilingna. Hiji tweet ayeuna tiasa ngirangan harga saham, usaha menyakiti, atanapi ngancurkeun karir. Kuring moal hoyong anu teu satuju kana idéologi kuring dihukum finansial pikeun aranjeunna. Ieu seueur teuing. Ieu henteu jalan.

Hasil tina sadayana ieu nyaéta usaha mundur tina média sosial, henteu nganut deui. Usaha janten kirang transparan, henteu langkung transparan. Pamingpin bisnis nyumput dukunganana pikeun ideologi politik, henteu ngamajukeun.

Urang peryogi jaringan sosial anu langkung saé.

Urang peryogi sistem anu ngahargaan kasopanan, panebusan, sareng hormat. Urang peryogi sistem anu ngamajukeun pandangan anu bertentangan tibatan ngembangkeun kamar kamandang ambek. Urang kedah ngadidik silih sareng ngungkabkeun silih kana sudut pandang alternatip. Urang kedah sabar kana idéologi anu sanés.

Teu aya waktos anu langkung saé tibatan ayeuna pikeun ngembangkeun platform jejaring sosial sapertos kieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.