Anjeun Meureun Nyéépkeun Langkung Waktos Ngatur Data Daripada Marketing

pamasaran data waktos

Kamari, kuring ngabahas kumaha urang ngamuat an sapanjang taun pembaruan sosial. Sanaos sakedik padamelan ngalaksanakeun panilitian, tim kami nyéépkeun sababaraha jam ngan ukur masagi data sareng ngajantenkeun file anu tiasa diunggah. Malah saatos urang ngaluluskeun sadaya cék validasi, urang kedah sacara manual ngalangkungan sareng milih atanapi nambihan média pikeun dipajang dina unggal pembaruan sosial. Butuh sababaraha jam pikeun nyabit-nyabit éta sareng lereskeun.

Dinten ayeuna, waktos kuring dikaluarkeun nyandak sababaraha musim acara sareng ngimpor kana situs WordPress palanggan anu ngagaduhan sistem manajemen acara profesional anu terintegrasi. Hanjakalna, sanaos sadayana lonceng sareng peluit kalebet sistem, éta masih ngandelkeun manusa anu linggih di payuneun keyboard anu ngeusian unggal detail anu biasa sareng ngeusian tiap jenis postingan acara khusus. Butuh sadayana dinten.

Dina dua conto ieu, data sadayana aya sareng diformat kana file data anu tiasa dianggo. Dina hal ieu, duanana mangrupikeun file téks dumasar-nilai anu dipisahkeun ku koma. Nanging, kadua platform Martech ngagaduhan watesan anu parah pikeun kamampuan asupna data. Sakali-kali deui, ieu masalah sareng Martech. Kami gaduh sadaya alat anu sayogi pikeun ngajalankeun kampanye anu mangaruhan, tapi langkung sering kami mendakan kamampuan impor sareng integrasi anu teu cocog atanapi teu aya.

Abdi henteu nyalira dina hanjelu. Dina panilitian anyar ku Déwan Industri Martech, hubungan cinta / hate sareng Martech mekar pikeun pamasar.

Beda sareng réncang B2Cna, B2B marketer gaduh langkung seueur data ti kantos, tapi henteu tiasa ngamankeun éta pikeun terang palangganna ku cara anu bakal ngabantosan aranjeunna pasar sacara épéktip.

Doug Bewsher, Pitunjuk CEO

Numutkeun ka Survey

  • 85% pemasar nyarios yén éta nyéépkeun waktos langkung tibatan kantos ngatur téknologi pamasaran, di ongkos tina nyéépkeun waktos pamasaran anu langkung saé sareng terlibat sareng konsumén.
  • 98% tina pemasar ceuk aranjeunna hoyong inpormasi lengkep ngeunaan individu sareng perusahaan dina basis data na.
  • 60% pemasar anu naroskeun a pamahaman langkung akurat tina persona anu mésér sareng jalma anu paling dipikaresep mésér.
  • Langkung ti 75% pemasar anu disurvei nyarios aranjeunna resep nyéépkeun waktos langkung ngembangkeun sareng ngaluncurkeun kampanye énggal sareng ngan 11% nyatakeun yén aranjeunna hoyong nyéépkeun dinten damelna ngatur databésna.

Sedengkeun para pemasar anu disurvei nyarios yén aranjeunna terang ngatur data na penting pikeun hasil, seuseueurna ngaku yén aranjeunna nyéépkeun sakedik waktos pikeun ngungkulanana. Pemasar milarian cara pikeun ngajadikeun otomatis data sareng prosés ngumpulkeun intél sareng nganggo éta pikeun ngabijilkeun tujuan utami - diidentifikasi ku survey salaku ngadukung penjualan ku ngahasilkeun kalungguhan anu mumpuni.

cinta hate martech

Ngeunaan Leadspace:

Platform Manajemén Audiens Leadspace ngamungkinkeun perusahaan B2B pikeun langkung saé ngalaksanakeun palanggan sareng ngajalankeun pertumbuhan anu langkung gancang ku ngamungkinkeun para pemasar mendakan sareng terang pemirsa. Nalika data internal sareng éksternal ngalobaan, Leadspace nganggo AI pikeun nyayogikeun hiji sumber bebeneran pikeun sadaya data penjualan sareng pamasaran, ngaidentipikasi akun anyar sareng jalma anyar, sareng nyarankeun kagiatan pamasaran anu pangsaéna. Diropéa sacara real-time, data sareng kecerdasan tetep teras-terasan akurat sareng tiasa dipilampah sareng tiasa teras-terasan dianggo di saluran penjualan, pamasaran, sareng iklan.

2 Komentar

  1. 1

    Ngalereskeun data éta henteu kedah nyandak anjeun sadinten, sareng mangrupikeun tanda yén anjeun damel dina gambar leutik tibatan gambar ageung sareng bisnis anjeun. (Kuring nempo ieu sabab ieu killing kuring ogé.) Ngalereskeun data nu kudu geus dicokot sababaraha usaha di fiverr atawa saha pikeun ngalereskeun eta pikeun fee nominal dibandingkeun naon waktos Anjeun sia. Kuring nulis ieu pikeun ngingetkeun diri. Anjeun terang kumaha carana ngalereskeun eta, batur ngalakukeun pagawean nu "ngan" anjeun terang kumaha carana ngabejaan aranjeunna sarta anjeun mayar aranjeunna naon maranéhna ménta, éta kaulinan euweuh éra. Abdi teh penjahat awon tina da'wah abdi. (Abdi tiasa ngalakukeun éta langkung saé, atanapi kuring ngan ukur terang kumaha ngalakukeunana… .

    • 2

      Meh. Abdi henteu percanten ieu leres Kevin. Bari urang tiasa outsource karya mundane, kualitas sarta strategi teu bisa outsourced. Malah dina conto kuring disadiakeun, nyaho big picture sarta klien éta naon diperlukeun kuring nyieun éditan data Kuring kungsi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.