TimeTrade: Hayu Ngarah ngajadwalkeun Pasini Salajengna!

timetrade

Kuring masih pait ngeunaan Blackberry ngelek Tungle terus maéhan éta. Éta alat anu saé anu kuring henteu tiasa ngagentos… dugi ka ayeuna. Kuring kajadian di hiji situs anu ngamangpaatkeun Klik TimeTrade pikeun Jadwalkeun pitunjuk sareng mendakan téknologi anu pantes dibagi.

Investasi alit anu kuring damel TimeTrade patut pisan sabab ngaleungitkeun dialog bolak-balik sareng klien kuring atanapi prospek dina ngaidentipikasi tanggal sareng waktos kanggo pendak. Sistem nyandak fungsionalitas éta sareng nguatkeun éta kalayan paket perdana na, ngamungkinkeun anjeun nempatkeun a Pencét kana Jadwal tombol langsung dina halaman wéb anjeun! Ieu fitur hébat anu tiasa ningkatkeun konvérsi sakumaha catetan TimeTrade di handap:

Prospék anu kalibet ku ngajadwalkeun telepon pondok pikeun inpormasi atanapi bantosan penjualan langkung mumpuni sareng siap ngobrol. Ieu nyingkat siklus penjualan ku ngalangkungan "luhur" corong penjualan sareng kéngingkeun pas pikeun prosés jual. Palanggan TimeTrade rutin ningali paningkatan 25% atanapi langkung dina konversi-ka-jual sareng nyingkat siklus penjualan ku 40% atanapi langkung.

Janten prospek badarat dina situs anjeun sareng minat. Daripada ngirimkeun formulir pamundut, aranjeunna pencét pikeun ngajadwalkeun sareng ngajadwalkeun pasini anu kuduna diteruskeun ka jalma anu pas dina tim anjeun. Kumaha tiis na? Teu ribut, teu aya muss ... kalénder anjeun diénggalan, penjualan CRM anjeun diénggalan, sareng kampanye asuh otomatisasi pamasaran anjeun ayeuna dimimitian. Sadaya ieu dilakonan tanpa aya anu aya di perusahaan anjeun angkat ramo!

TimeTrade ngagabung langsung sareng Google Kalénder, Hubspot, Marketo, Eloqua sareng Salesforce. Janten sanés ngan ukur kalungguhan anjeun bakal netepkeun pasini, tapi inpormasi na dina CRM atanapi platform otomatisasi pamasaran anjeun bakal diénggalan ogé!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Time Trade ngagaduhan kalemahan serius salaku produk sareng perusahaan. Alesan utama jalma hoyong produk sapertos ieu pikeun singkronisasi – ambéh klien tiasa lebet wéb, ngajadwalkeun janji, sareng éta waé. Sinkronisasi lengkep teu aya, nanging, sahenteuna pikeun Kalender.app. Abdi teu tiasa mupus janji ti Kalénder sareng ngahapus tina TimeTrade. Abdi kedah KA SITUS TIMETRADE pikeun ngatur kalénder kuring sorangan. Kuring nunjukkeun yén ieu sanés "singkronisasi" - yén "sinkronisasi" hartosna "singkronisasi" tapi teu ngagaduhan dukungan. Nalika kuring nyungkeun artos parsial kusabab ieu fitur anu diiklankeun, kuring béjakeun yén perjanjian henteu kéngingkeun pengembalian dana. Naon jenis perusahaan anu masihan réspon palanggan sapertos kitu? Kuring bakal ninggalkeun TimeTrade sakali sataun kuring réngsé. Entong mésér produk ieu.

  4. 4

    Alat ieu langkung seueur tina hal anu gunana-gunana tapi gunana sareng praktis dina waktos anu sami. Perdagangan waktos damel saé pikeun nyiptakeun barang-barang anu saé ieu. Teu aya deui hariwang dina penjadwalan janji. Baris ieu nyarios sadayana, "Janten sanés ngan ukur ngarah anjeun netepkeun pasini, tapi inpormasi na dina CRM atanapi platform otomatisasi pamasaran anjeun ogé bakal diénggalan!".

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.