Surak pikeun Tinderbox dina Super Saeful!

tinderbox ngamimitian Amérika

Amérika ngamimitian parantos ngempelkeun komitmen langkung ti $ 1 milyar tina puluhan mitra pikeun ngadukung tumuhna startup di lima daérah konci:

  • kaahlian: Sambungkeun startup sareng latihan, mentor, penasihat sareng akselerator
  • jasa: Nyayogikeun aksés ngamimitian pikeun aksés kana jasa kritis kalayan biaya anu dikirangan
  • bakat: Ngabantosan ngamimitian pikeun ngarékrut, ngalatih sareng ngajaga jalma-jalma anu tiasa ngabantosan aranjeunna supaya tuwuh
  • konsumén: Bantosan startup ngalangkungan akuisisi palanggan énggal sareng perluasan kana pasar énggal
  • Modal: Nyorot sumber modal anu sayogi pikeun ngamimitian di sababaraha daérah sareng séktor

Kalayan Super Saeful di Indianapolis, langkung ti 30 startup lokal nyobian kéngingkeun paparan liwat kompetisi Super Bowl anu disponsoran ku Startup America Partnership sareng Ngembangkeun Indy, organisasi pangwangunan ékonomi ngabantosan perusahaan régional suksés atanapi perusahaan sanés pikeun ngalih ka Indianapolis.

Klién kami, Tinderbox, parangkat lunak salaku jasa software proposal, pasang pidéo spektakuler ieu di handap anu nyaritakeun Tinderbox dina hiji menit sareng bungkus pesen anu hadé di sakurilingna sareng kahoyong aranjeunna kapilih!

BTW: Kami sanés ngan ukur klien Tinderbox, kami ogé pelanggan anu bagja pisan. Kami agénsi alit anu ngalakukeun seueur usulan. Bisa ngagabungkeun proposal hibah atanapi RFP dina sababaraha menit parantos ngahémat jam urang. Ogé, kuring ampir sok nampi pujian dina usulan kami tina prospek urang. Sareng… éta mangrupikeun tambah pikeun nempatkeun usul sareng kéngingkeun peringatan nalika panarima parantos mukakeunana!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.