TinEye: Pilarian Gambar Balik

Tineye Reverse Gambar Search

Kusabab beuki seueur blog sareng halaman wéb anu diterbitkeun sapopoé, anu janten perhatian umum nyaéta maling gambar anu anjeun parantos ngagaleuh atanapi didamel kanggo panggunaan pribadi atanapi propésional. TinEye, mesin pencari gambar tibalik, masihan pangguna kamampuan milarian url khusus pikeun gambar, dimana anjeun tiasa ningali sabaraha kali gambar-gambar éta dipendakan dina wéb sareng dimana éta dianggo.

Upami anjeun mésér gambar saham tina sumber sapertos sponsor kami Depositphotos, atawa iStockphoto or Getty Images, gambar-gambar éta tiasa muncul sareng sababaraha hasil. Nanging, upami anjeun parantos motrét atanapi nyiptakeun gambar anu dipasang dina online, anjeun gaduh gambar ieu.

Upami anjeun henteu jelas masihan idin ka pangguna pikeun ngagunakeun gambar anjeun atanapi aranjeunna henteu atribut poto anjeun upami anjeun dipasang dina tempat sapertos kreatif Commons, maka anjeun ngagaduhan hak pikeun nyandak tindakan hukum ka jalma-jalma éta.

Sababaraha fitur hébat tina TinEye di antarana:

  • Indéks gambar unggal dinten pikeun hasil pamilarian anu langkung saé, ampir 2 milyar dugi ka ayeuna
  • Nyayogikeun a API komérsial yén anjeun tiasa ngahijikeun sareng tungtung situs anjeun
  • nawaran plugins pikeun sababaraha panyungsi pikeun milarian anu merenah

Gemblengna, TinEye ngajantenkeun langkung gampang pikeun individu pikeun mayungan gambar sareng pasipatan éléktronikna. Pastikeun pikeun ngindéks gambar anu dipiboga ku anjeun atanapi anu parantos diciptakeun sareng ngalaporkeun anu parantos dipaling.

One comment

  1. 1

    Small business owners and amateur web designers often make the mistake of assuming an image is free simply because they found it on the web. It isn’t and programs like TinEye which help photographers protect them from unauthorized usage of their images, can also hurt unsuspecting small business owners unaware they are using a “rights managed image” until it is too late.

    Our solution, stick to original photos, or sources like iStock and Photos.com

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.