TinyLetter: Teu aya Buletin Email Frills

kumaha gawéna

Asup kana panyadia ladénan email utama di jaman ayeuna sareng, upami anjeun henteu téknis, anjeun panginten bakal lolos dina ménu, fitur, fungsionalitas, jargon sareng ngalaporkeun. Kadang-kadang keajaiban téknologi nyaéta nalika batur pinter ngémutan prosés sareng ngagolak aplikasi pikeun ukur kabutuhan.

TinyLetter nyaéta layanan sapertos kitu.

Fitur TinyLetter

  1. Rancang halaman langganan anjeun. Formulir pendaptaran elegan sareng gampang diédit, janten anjeun tiasa ngadamel TinyLetter milik anjeun.
  2. Nyusun sareng ngirim TinyLetter anjeun. Teu aya témplat anu matak kaganggu. Hiji klik, sareng anjeun angkat. Kami bahkan bakal ngaluyukeun ukuran font sareng jangkungna garis dina alat sélulér sahingga surat anjeun bakal katingali saé.
    Bales ka pamiarsa anjeun.
  3. Tingali saha anu maca buletin anjeun, sareng teraskeun diskusi sareng anu ngaréspon.

Éta pisan! Aya wates 2,000 kontak per newsletter - janten sistem saéstuna diwangun kanggo panggunaan pribadi. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun kedah maju! TinyLetter dipimilik ku Mailchimp.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.