Strategi Anu Laksanakeun Di Sakabéh Facebook, Twitter, Pinterest sareng LinkedIn

tips eusi sosial

Sedengkeun seuseueurna pemasar nganggo pendekatan shotgun pikeun produksi kontén sareng promosi sosialna, aya strategi anu ngadorong hasilna langkung saé upami anjeun tiasa nerapkeun sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngaréka pangalaman.

Pagemodo nyiptakeun infographic ieu kanggo dijantenkeun lambaran curang média sosial kalayan 5 Tip Top pikeun pamasaran kontén dina masing-masing tina 4 jaringan sosial anu paling populér. Naha anjeun maca sakali, tandatangan dina panyungsi anjeun, atanapi nyitak éta sareng pasang di kantor anjeun, kami arep ngabantosan pamasaran sosial anjeun sakedik langkung gampang diatur!

Tips kanggo Eusi Sosial Kinerja Tinggi

  • Eusi Facebook - eusi positip anu ngadorong paguneman - sapertos gambar, kontes sareng kalimat terbuka - ngadorong Dursasana anu langkung ageung.
  • Eusi Pinterest - visual anu kuat anu ngabantuan pengikut anjeun sareng anu patali gaya hirup nedunan pangsaéna.
  • Eusi LinkedIn - gabung sareng terlibat kana kelompok sareng nyayogikeun inpormasi singget anu sacara teknis calik sareng wirausaha narik langkung Dursasana.
  • Eusi Twitter - tautan, gambar sareng pidéo ngadorong deui tweet. Pantun tren sareng ilubiung dina paguneman penting (panilitian sareng anggo hashtags!).

sosial-eusi-prakték-paling-facebook-twitter-numbu

One comment

  1. 1

    Inpormasi Info Hebat sapertos biasa !!!!

    Dougulas, anjeun leres-leres usaha hébat dina ngarancang inpormasi grafis ieu.

    Nuhun parantos masihan terang ka kami ngeunaan sababaraha strategi ngeunaan média sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.