Studi Kasus pikeun Pamasaran: Dupi Urang Jujur?

Studi Kasus Bohong

Gawe di industri SaaS salami lami, kuring teras-terasan ngagorowok nalika kuring ngaunduh sareng maca studi kasus. Entong salah sangka, kuring saéstuna damel di sababaraha perusahaan dimana kami mendakan klien ngalaksanakeun hal-hal anu luar biasa sareng platform kami atanapi anu parantos ngahontal hasil anu luar biasa ... sareng kami ngadorong sareng ngamajukeun studi kasus ngeunaan éta.

Pamasaran sanés sadayana ngeunaan akuisisi. Pamasaran nyaéta ngeunaan ngaidentipikasi prospek anu saé, nyayogikeun aranjeunna panilitian anu diperyogikeun pikeun mésér, teras nahan konsumén anu hébat anu ngamaksimalkeun balik anjeun dina investasi pamasaran.

Nyetel ekspektasi teu waras ti klien fluke sanés pamasaran anu saé, éta sami sareng iklan palsu - kacuali dituliskeun sacara konstruktif sareng jujur.

Tips pikeun Nulis Studi Kasus Anu Hadé

Abdi henteu nyarioskeun pikeun nyingkahan studi kasus anu ngeunaan klien anu ngagaduhan hasil anu saé. Kuring pikir éta pancen strategi anu saé pikeun ngabagi carita ngeunaan palanggan anjeun anu parantos nguntungkeun atanapi dilayanan kalayan saé ku produk atanapi jasa anjeun. Tapi dina nulis studi kasus, anjeun kedah ati-ati dina netepkeun harepan sareng konsumén salajengna ... atanapi pelanggan anu nganggo studi kasus pikeun ngarobih kaputusan mésér tim internalna. Ieu sababaraha tips:

  • kasang tukang - nyayogikeun sababaraha latar dina palanggan sareng naon anu aranjeunna nyobian ngahontal.
  • Personalia - nyarioskeun sumberdaya bakat internal sareng éksternal anu dilarapkeun ku palanggan anu ngabantosan ngahontal hasil anu luar biasa.
  • Sumber Daya Anggaran - nyarioskeun anggaran internal anu dilarapkeun kana inisiatif.
  • timing - musiman sareng garis waktos sering berperan kumaha inisiatip tiasa ngahontal hasil. Pastikeun bagikeun aranjeunna dina studi kasus anjeun.
  • rata-rata - atur ekspektasi kana hasil rata-rata anu bakal dihontal ku konsumén tanpa bakat, anggaran, sareng garis waktos anu diterapkeun ku klien ieu.
  • Pélor sareng Call-Out - pastikeun pikeun pinpoint sadaya unsur-unsur anu nyababkeun hasil anu unggul.

Nyarioskeun palanggan nampi 638% laba atas investasi mangrupikeun studi kasus anu saé kanggo dibagi ... tapi netepkeun ekspektasi ngeunaan kumaha aranjeunna ngahontal éta saluareun produk sareng jasa anjeun bahkan langkung penting!

setelan harepan mangrupikeun strategi kritis pikeun pemasar pikeun ningkat ingetan jeung nilai hirupna tina unggal klien. Upami anjeun netepkeun harepan konyol anu rata-rata palanggan henteu tiasa kahontal, anjeun bakal ngagaduhan palanggan ambek. Sareng leres, saur abdi.

Mitos, Kasalahpahaman, sareng Rants

Kuring miharep anjeun mikaresep pisan Mitos, Kasalahpahaman, sareng Rants séri anu parantos kami kerjakeun! Aranjeunna nuju merhatoskeun pisan kana saluran sosial urang sareng kuring resep usaha mitra produksi kami di Ablog Bioskop nempatkeun kana séri.

Ieu Transkripsi a:

AJ Ablog: [00:00] Doug, parios éta. Janten kuring ningal studi kasus ieu, sareng kuring ngagaleuh kacang ajaib ieu.

Douglas Karr: [00:06] Kacang ajaib?

AJ Ablog: [00:06] Kacang kopi ajaib ieu, hehehe. Aranjeunna kedah ngubaran kanker.

Douglas Karr: [00:10] Anjeun gaduh kacang kopi anu ngubaran kanker?

AJ Ablog: [00:12] Abdi gaduh kacang kopi, hehehe. Tingali? Kakara maca, maca waé.

Douglas Karr: [00:16] Suci ngaroko. Ngubaran kanker. Pola botak lalaki. Disfungsi erectile. Kabebeng. Panggung sieun.

AJ Ablog: [00:23] Éta ogé ngétang Count [Choculitis [00:00:24].

Douglas Karr: [00:25] Arachnophobia?

AJ Ablog: [00:27] Henteu, éta pilem. Éta disponsoran ku pilem.

Douglas Karr: [00:30] Laju internét laun? Abdi panasaran saha anu nyerat studi kasus éta.

AJ Ablog: [00:34] Kuring henteu weruh, kuring ngan ukur ningali, maca, sareng jelas éta leres.

Douglas Karr: [00:37] Kumaha jalan na?

AJ Ablog: [00:39] Kuring henteu acan nyobian.

Douglas Karr: [00:41] Hayu urang ngiringan ngopi.

AJ Ablog: [00:43] Henteu, hayu urang laksanakeun.

AJ Ablog: [00:51] Wilujeng sumping di Mitos-

Douglas Karr: [00:52] Salah paham-

AJ Ablog: [00:53] Sareng Rants, acara dimana Doug sareng kuring resep nyarioskeun perkawis dina internét anu leres-leres ngaheureuykeun kami.

Douglas Karr: [00:59] Leres, sareng acara dinten ieu ngeunaan janji, janji yén perusahaan ngadamel studi kasus.

AJ Ablog: [01:05] Sami sapertos janji-janji bapak anjeun sareng henteu pernah dilaksanakeun.

Douglas Karr: [01:10] Éta poék. Tapi anjeun ningali ieu unggal dinten, utamina kuring seueur dina parangkat lunak, janten kuring ngabantosan perusahaan parangkat lunak. Sareng aranjeunna nyandak hiji klién, aranjeunna ngagaduhan hiji hasil anu luar biasa, luar biasa dina ngagunakeun parangkat lunakna, sareng aranjeunna nyarios, "Ya Allah, urang kedah nyerat éta dina studi kasus." Janten anjeun kéngingkeun studi kasus ieu, sareng kumaha parangkat lunak ieu ningkatkeun laba inpormasi ku 638% atanapi naon waé. Sareng hal ieu, nyaéta aranjeunna panginten gaduh rébuan palanggan, sareng hiji nasabah ngagaduhan hasil éta. Kami moal ngijinkeun éta di tempat séjén. Kami moal ngantep perusahaan farmasi yén aya pasién anu nyandak aspirin saatos kankerna angkat, sareng nyarios, "Hei, aspirin ieu ngubaran kanker." Kami henteu bakal pernah ngijinkeun éta, tapi pikeun sababaraha alesan sareng studi kasus, kami nyanggakeun sepanjang waktos. Sareng masalahna nyaéta aya bisnis sareng konsumén anu kaluar di sana sareng maca studi kasus, sareng aranjeunna-

AJ Ablog: [02:15] Aranjeunna henteu terang pisan.

Douglas Karr: [02:16] Leres, aranjeunna ngaraos leres, sapertos perusahaan henteu kénging ngabohong.

Narasumber: [02:21] Éta bohong upami anjeun percanten.

Douglas Karr: [02:24] Sareng perusahaan henteu bohong.

AJ Ablog: [02:27] Tapi aranjeunna henteu nyarioskeun saleresna kanyataan.

Douglas Karr: [02:29] Leres. Aranjeunna jenis ngan ngagunakeun skenario kasus anu paling saé ieu. Meureun éta mangrupikeun platform pamasaran atanapi anu sanésna aranjeunna ngagaduhan tim pamasaran anu saé, sareng ieu usum dimana aranjeunna kéngingkeun paling seueur bisnis, sareng sainganna ngan ukur kaluar tina bisnis, sareng harga na panginten ngan ukur murag. Sareng sadaya hal ieu digabungkeun ningkat hasilna ku 638%.

AJ Ablog: [02:52] Leres, atanapi éta sapertos perusahaan pidéo anu nyarios, "Hei tingali, tingali kumaha hébatna kampanye ieu," kacuali kanyataan yén mérek éta parantos ngagaduhan pengikut anu saé. Aranjeunna ngalakukeun naon anu kedah dilakukeun dina sosial. Éta sanés pidéo éta nyalira, tapi éta mangrupikeun hal-hal sanés anu digabungkeun sareng éta, teras aranjeunna nyandak kiridit nyarios, "Oh, tingali naon pidéo kuring pikeun anjeun."

Douglas Karr: [03:12] Leres. Janten kuring ngan ukur bakal nyarios yén salaku perusahaan, salah sahiji masalah anu anjeun tingali di hilir nyaéta nyaéta nalika anjeun netepkeun ekspektasi anu hébat sareng klien, yén ayeuna éta klien sumping saatos maca studi kasus éta sareng ngarepkeun jenis pagelaran éta.

AJ Ablog: [03:31] Hasil anu sami, hehehe.

Douglas Karr: [03:32] Janten perusahaan-perusahaan ieu sering-sering miceunan studi kasus di luar sana, aranjeunna bangga pisan, aranjeunna mimiti ngaluarkeun usaha, teras aranjeunna janten pelanggan anu kecewa. Sareng hal ieu mah, upami anjeun badé ngadamel studi kasus, kuring henteu nyarios ulah nganggo anu batur ngagaduhan hasil anu luar biasa.

AJ Ablog: [03:47] Leres, sareng aya seueur studi kasus anu saé di ditu.

Douglas Karr: [03:49] Leres, tapi jujur ​​dina studi kasus. "Héi, ieu sanés jinis réspon anu biasa anu urang perhatikeun. Ieu sanés jinis anu khas pikeun hasilna. Ieu tilu faktor anu nyababkeun kamekaran kumisan ti platform kami atanapi kumisan ti perangkat lunak. ”

AJ Ablog: [04:04] Leres. Jujur sareng netepkeun harepan.

Douglas Karr: [04:06] Leres, jujur ​​waé. Kuring pikir studi kasus mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun ngadidik klien anjeun salajengna atanapi prospek anjeun salajengna dina naon anu mungkin, tapi henteu naon anu bakal janten norma.

AJ Ablog: [04:20] Leres, anjeun sanés salah sahiji iklan jam 3:00 énjing nyarios, "Ieu bakal kajadian ka anjeun unggal waktos sabab éta anu kami lakukeun."

Komérsial: [04:29] Sareng hal anu saé ngeunaan prakték katanas ieu… oh, éta cilaka. Oh. Éta nyeri waktos ageung. Sapotong éta, ngan tip na anu meunang kuring, Odell.

Douglas Karr: [04:40] Kanggo palanggan sareng bisnis anu maca studi kasus, punten bawa ku séréal uyah atanapi push back. Upami aya anu nyarios, "Kami kéngingkeun ROI 638% sapertos kieu," dorong teras nyarios, "Naon ROI rata-rata anu anjeun kéngingkeun sareng klien?" Teras kanggo perusahaan anu nempatkeun studi kasus ieu, nyatakeun yén ieu mangrupikeun hasil anu luar biasa anu dipikagaduh ku jalma-jalma ieu, tapi urang kedah nyaritakeun hal éta kusabab éta kreatif pisan, sareng ieu sadayana faktor anu sanés anu ngabohong éta. Sareng ayeuna anu anjeun lakukeun nyaéta anjeun ngabantosan pelanggan salajengna, sareng anjeun nyarios, "Héi, kuring resep kéngingkeun hasil anu aranjeunna peroleh. Kuring terang yén urang sigana moal nampi éta, tapi tingali, nalika aranjeunna ngalakukeun ieu, ieu, ieu, sareng ieu- "

AJ Ablog: [05:24] "Sareng kami tiasa ngalakukeun anu sami pisan-"

Douglas Karr: [05:26] "Kami tiasa ngalakukeun hal anu sami sareng ningkatkeun hasil kami," sareng kuring pikir éta… janten turun tina jalan ieu ngan ukur nembongkeun hasil hébat-hébat anjeun, sareng netepkeun ekspektasi anu teu sono sareng klien anjeun. Teras kanggo perusahaan sareng konsumén anu ngagaleuh, janten teu percanten. Janten skeptis kana studi kasus éta.

Narasumber: [05:49] Abdi tiasa muka panon anjeun. Abdi tiasa muka panon anjeun.

AJ Ablog: [05:57] Naha kantos aya jalma nalika anjeun katipu ku studi kasus atanapi pariwara dina naon waé anu sapertos kitu? Abdi resep ngadangukeun aranjeunna dina koméntar di handap. Upami anjeun resep pidéo ieu, pastikeun anjeun resep sareng ngalanggan, sareng urang bakal ningali anjeun dina video salajengna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.