10 Tip Penting pikeun Pemasar novice

kumaha kuring ngamimitian

Janten anjeun siap motong huntu anjeun dina dunya pamasaran anu gancang, anu gancang. Motivasi diri henteu diragukeun penting, tapi anjeun ogé kedah resep kana naséhat anu parantos diuji waktos sareng ngartos kumaha nerapkeunana kana tugas sareng lingkungan padamelan anjeun nyalira. Tetep maca salami salapan poin penting anu bakal ngabantosan anjeun mendakan, numuwuhkeun sareng mekar nalika dina industri pamasaran.

  1. Janten Inkuitif - Salawasna cobian ningali kaayaan, téknologi, sareng tren kalayan tujuan ngagali naon anu anjeun tiasa anggo tina éta pikeun dianggo dina karya pamasaran anjeun. Upami anjeun ngagaduhan pola pikir anu leres, paguneman kasual sareng sahabat anjeun tiasa memicu ideu anyar ngeunaan kumaha carana promosikeun wisata buku klien pang anyarna.
  2. Pikir Di luar Box - Salaku pamasar novice, anjeun henteu ngagaduhan senioritas di antara babaturanana. Kusabab kanyataan éta, sababaraha kontak sareng sumber anu mungkin sayogi pikeun jalma anu langkung berpengalaman bakal batesan pikeun anjeun dina waktos ieu dina karir anjeun. Nanging, teu aya alesan pikeun pundung. Keukeuh sorangan mikir di luar kotak, ngalangkungan trik sareng téhnik anu biasa. Kaparigelan anjeun tiasa mayar kanggo klién sareng kéngingkeun rasa kagum ti sasama. Pikeun asup kana kabiasaan mikir ku cara-cara anu teu kaharepkeun, teras-terasan naros ka diri sorangan, "Naha aya anu kuring leungit?"Atawa"Naha kuring tiasa ngalaksanakeun ieu ku cara anu sanés?
  3. Jaringan Sapertos Pro - Kusabab anjeun énggal dina industri pamasaran, anjeun sigana bakal ngaraos sahenteuna dugi ku kakirangan pangalaman anu ditanggap, ditambah ku kanyaho yén jalma-jalma henteu acan kenal sareng anjeun. Nanging, anjeun masih tiasa nunjukkeun ka batur anjeun siap unggul diajar kumaha janten jaringan hébat.

    Iraha anjeun dina konperénsi, ngobrol sareng kolega nalika tuang siang atanapi linggih dina karéta nalika indit-inditan, teras-siap waé nyarioskeun ngeunaan karir anjeun. Mertimbangkeun saha waé anu anjeun mendakan sekutu poténsial anu tiasa nyandak karir anjeun ka tingkat séjén. Simpen kartu nama di tangan sareng nyusun sahenteuna hiji "ucapan lift" anu tiasa anjeun anggo nalika aya anu naros, "Janten, naon anu anjeun lakukeun?" Narékahan pikeun janten kabiasaan anu hadé sepanjang waktos ogé.

    Imprési anu anjeun damel tiasa nyababkeun masarakat di lingkungan anjeun janten resep terang anjeun langkung terang sareng ngalakukeun naon anu aranjeunna tiasa maju pikeun karir anjeun, tapi ogé tiasa gaduh pangaruh anu sabalikna.

  4. Kontrol Pesen Anjeun - Janten persuasif henteu saderhana sigana, sabab aya elemen anu anjeun teu tiasa ngendalikeun. Anjeun tiasa ngatur sababaraha bagéan pesen anu anjeun ngantunkeun ku ngagunakeun kecap anu pikaresepeun, carita anu tiasa dicaritakeun, sareng conto anu lucu, tapi otak jalma ogé nyandak inpormasi anu aranjeunna déngékeun sareng kaitkeun deui kana pangalaman anu parantos dilakukeun ku aranjeunna. Anjeun teu tiasa ngendalikeun aspék éta, tapi anjeun tiasa masihan kakuatan pikeun kumaha pesenana ditanggap.

    Salah sahiji cara pikeun ngalakukeun éta nyaéta ngaliwatan eunteung, téknik anu panyatur meniru bahasa awak anu diperhatoskeun ku anu ngadangukeun. Mirroring ngabantosan ngawangun hubungan sareng ngajantenkeun jalma langkung raoseun dina ayana anjeun, ngarah janten aranjeunna kabuka-kabuka ngeunaan naon anu anjeun carioskeun. Numutkeun kana sababaraha studi, jualan ningkat tina 12.5 kana 66 persén nalika téhnik mirroring dilaksanakeun.

  5. Ngenalkeun Anjeun Sareng Metrik Pamasaran - Aya sababaraha cara gampang pikeun terang upami taktik pamasaran anjeun tiasa dianggo sakumaha mistina. Mungkin salah sahiji palanggan anjeun mangrupikeun mantan superstar musik anu asup kana industri hiburan saatos 10 taun nunda. Kocapkeun anjeun atos ningali peringkat Billboard dirina gancang ngagancangkeun saminggu saatos anjeun ngajalankeun iklan halaman lengkep dina majalah utama sareng ngamimitian kampanye Youtube khusus. Aya kamungkinan kasempetan anu hadé pikeun hal-hal anu anjeun parantos laksanakeun pikeun Ngaiklan pelepasan najukeun kinerja chart anu ningkat.

    Nanging, dina sababaraha kasus, anjeun kedah ngandelkeun métrik kirang jelas pikeun milarian terang naha anu anjeun lakukeun éta mangpaat, atanapi upami perobihan perlu. Data ngeunaan kunjungan halaman wéb, kahadiran konsér, minat seniman ngalangkungan saluran média sosial sareng bahkan unduhan nada dering sadayana tiasa nyaritakeun ngeunaan kautamaan cara pamasaran.

  6. Tetep Mata pikeun Kamajuan Industri - Anjeun parantos terang kumaha pentingna pikeun gaduh pola pikir anu panasaran sareng sadar yén ampir sagala interaksi tiasa ngarangsang ideu anu hadé pikeun karir pamasaran anjeun. Nya kitu, kerja keras tetep di luhur kamajuan industri. Jurnal perdagangan, halaman wéb, sareng blog nawiskeun wawasan anu saé anu tiasa ngabantosan anjeun diajar ngeunaan pendekatan anyar anu épéktip sateuacan janten mainstream. Langganan ieu publikasi Martech sareng ngupingkeun Douglas Karr's Martech Zone Wawancara Podcast! Anjeun moal tiasa ngartos unggal tulisan, tapi ku jalanna waktos anjeun bakal nambahan élmuna sacara éksponénsial.
  7. Candak Ilham ti Jalma Anu Kagum - Nalika anjeun damel ngalangkungan jajaran industri pamasaran, tetep rendah haté sareng teras-terasan ngalaan diri ka tukang jalma anu anjeun pikareueuseun. Jalma-jalma éta bahkan panginten henteu aya dina industri pamasaran, tapi aranjeunna tetep tiasa ngajarkeun anjeun prinsip anu nguntungkeun pikeun ngahontal tujuan anjeun. Upami jalma anu mere ilham ka anjeun parantos kawéntar, pertimbangkeun ngaunduh podcast, maca otobiografi, atanapi ningali wawancara Youtube pikeun kéngingkeun langkung seueur rinci ngeunaan kumaha jalan pikiranana.
  8. Ngajalajah Pamasaran Automation Technologies - Numutkeun ka sababaraha analis industri, élmu ngeunaan pamasaran otomatis nyaéta kaparigelan paménta anu tiasa ngabantosan anjeun maju bari napigasi lanskap anu teras-terasan. Di sagigireun ngagaduhan elmu ngeunaan topik anu beuki nyebar, anjeun tiasa langkung épisién sareng tugas sadidinten. Otomatisasi pamasaran ngajantenkeun langkung saderhana nyebarkeun berita, ngahasilkeun lead, sareng komunikasi sareng konsumén, tanpa nyéépkeun waktos ngalangkungan kaleuleuwihan.
  9. Nunjukkeun Kasabaran - Dina rurusuhan anjeun pikeun maju sareng kéngingkeun hasil pikeun daptar klien anjeun, anjeun tiasa janten teu sabar, utamina upami sigana téhnik énggal dilaksanakeun henteu jalan. Sakumaha sesahna bakal sakapeung, gaduh sikep pengkuh. Anjeun sigana moal ningali kauntungan utama sapeuting. Kasabaran penting, utamina sateuacan nyonto data pikeun ningali naha kacurigaan anjeun leres.
  10. Gabung sareng Komunitas Marketing - Pemasaran modéren gumantung pisan kana téknologi pikeun sacara efektif nyebarkeun sareng ngukur strategi kalayan sumber anu kawates. Parabotna aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun tiasa diajar satu ton ngan ukur naroskeun para ahli di komunitas urang. Pastikeun pikeun ngiluan komunitas pamasaran sapanjang média sosial - utamina anu nyarios pamasaran dina industri anjeun. Anjeun moal ngartos unggal paguneman - tapi anjeun bakal kéngingkeun tip anu saé anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalegaan langkung seueur waktos.

Wilujeng sumping, Marketer Anyar!

Mudah-mudahan, sapuluh tips ieu ngabantosan anjeun langkung percaya diri salaku pamasar anyar. Émut, sanaos sakali anjeun transisi ti ahli pamasaran pemula ka ahli anu tiasa diverifikasi, aya deui anu langkung kedah diajar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.