5 Cara Ngepaskeun Penjualan sareng Pemasaran naekeun Panghasilan

jualan pamasaran alignment

Unggal-unggal urang nyandak kana klien, léngkah munggaran anu urang lakukeun nyaéta janten palanggan. Kami moal langsung nyauran tim penjualanna. Urang bakal ngadaptarkeun buletin emailna (upami aranjeunna gaduh), unduh asét, ngajadwalkeun démo, teras ngantosan tim penjualan ngahontal kami. Urang bakal ngabahas kasempetan saolah-olah kami kalungguhan, sareng nyobian ngaliwat siklus penjualan kalayan aranjeunna.

Léngkah salajengna anu urang lakukeun nyaéta naroskeun ka tim pamasaran sapertos naon siklus penjualan. Kami marios jaminan jaminan penjualan anu dikembangkeun ku pamasaran. Teras we ngabandingkeun anu dua. Anjeun bakal reuwas, contona, sabaraha kali urang ningali presentasi pamasaran anu mérek éndah anu diciptakeun pikeun tim penjualan ... tapi teras ditampilkeun presentasi penjualan anu pikareueuseun anu sigana éta buru-buru didamel 10 menit sateuacan nelepon. Kunaon Kusabab hiji pamasaran anu dirancang henteu hasil.

Prosés ieu sanés nyéépkeun waktos - ampir-ampiran nyayogikeun celah anu anteb antara dua pihak. Anjeun bahkan mungkin badé ningali prosés anjeun. Kami henteu nyatakeun ieu pikeun nyatakeun yén penjualan sareng pamasaran henteu leres, langkung sering éta unggal kelompok ngagaduhan padika sareng motivasi anu béda. Masalahna nalika sela-sela ieu kajantenan sanés pamasaran nyéépkeun waktos ... éta tim penjualan henteu ngamaksimalkeun sumberdaya na pikeun miara sareng nutup penjualan.

Kami parantos nyebarkeun patarosan anu anjeun tiasa naroskeun dina organisasi anjeun parios jualan anjeun sareng alignment pamasaran. Brian Downard, Co-founder sareng Mitra di ELIV8 Strategi Bisnis parantos ngahijikeun ieu 5 padika pikeun ningkatkeun penjualan sareng pamasaran anjeun… Sareng tujuan koléktif pikeun naekeun pendapatan.

  1. Eusi kedah ngadorong penjualan, sanés ngan ukur kasadaran mérek - kalebet tim penjualan anjeun dina perencanaan kontén pikeun ngaidentipikasi kasempetan sareng bantahan anu didéngékeun ku tim penjualan anjeun.
  2. Strategis piara daptar kalungguhan anjeun - penjualan dimotivasi pikeun kéngingkeun jual gancang, ngarah tiasa nyingkirkeun kalungguhan pamasaran anu langkung lumayan anu tiasa langkung lami.
  3. Nangtukeun kriteria kalungguhan mumpuni penjualan (SQL) - pamasaran sering ngalungkeun unggal pendaptaran salaku kalungguhan, tapi pamasaran online sering ngahasilkeun seueur kalungguhan anu henteu mumpuni.
  4. Nyiptakeun Perjanjian Tingkat Palayanan antara penjualan sareng pamasaran - departemén pamasaran anjeun kedah ngarawat tim penjualan anjeun salaku konsuménna, bahkan disurvei kumaha ogé aranjeunna ngalayanan penjualan.
  5. Anyarkeun pitch penjualan sareng presentasi anjeun - nanem modal dina sistem manajemen aset penjualan anu mastikeun bahan pamasaran pangénggalna diuji sareng diukur.

Aya hal-hal tambahan anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngabantosan penjualan sareng pamasaran. Ngabagikeun Indikator Kinerja Key (KPI) sapertos kasempetan anu dihasilkeun sareng ditutup / dimeunangkeun ku bisnis anu aya hubunganana sareng penjualan sareng titik pamasaran anu tiasa ngabantosan visualisasi strategi naon anu paling saé. Anjeun bahkan mungkin hoyong nyebarkeun dasbor anu dibagikeun pikeun ngalacak kamajuan sareng ngahargaan tim nalika tujuan parantos kahontal.

Sareng pastikeun pastikeun Penjualan sareng Kepemimpinan pamasaran gaduh visi anu dibagi sareng parantos ditandatanganan dina rencana masing-masing. Sababaraha perusahaan bahkan ngahijikeun Kapala Penghasilan Pajeg pikeun mastikeun penjajaran.

Kumaha Ngajajarkeun Penjualan sareng Pemasaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.