7 Tips Ngawangun Mesin Tumuwuhna Suksés

strategi kamekaran

Nalika perusahaan ngiringan ngajalankeun pendapatan anyar dina saluran anu teu acan digali, inisiatif kamekaran janten langkung populér. Tapi dimana anjeun ngamimitian? Kumaha anjeun ngamimitian? Abdi gé ngaku, éta tiasa ngareuwaskeun.

Mimiti, hayu urang ngobrol ngeunaan naha prakarsa pertumbuhan aya. Upami perusahaan nyobian ningkatkeun pendapatan, aranjeunna tiasa ngalakukeun sababaraha cara: ngagedekeun margét produk, ningkatkeun nilai urutan rata-rata, ningkatkeun nilai hirupna pelanggan, sareng sajabana Alternatipna, perusahaan tiasa condong kana ékspérimén saluran anyar pikeun ngabedakeun campuran saluranna sareng ngajual ka pemirsa anu langkung ageung. Anu nyandak urang kana alesan kunaon sababaraha perusahaan, sapertos Readers.com, nanem modal dina pamasaran tumuh pikeun langkung seueur palanggan. Sedengkeun pola pikir kamekaran tiasa dilarapkeun ka seueur bidang bisnis anjeun (ningkatkeun kasadaran, ingetan, sareng sajabana), pikeun tujuan tulisan ieu kuring bakal ngan ukur ngarujuk kana pertumbuhan akuisisi pelanggan.

Tim Tumuwuh kami anu dibentuk dina mimiti taun ngalangkungan seueur trial and error, ngalaman sababaraha kameunangan ageung sareng teu tiasa dihindari seueur kagagalan. Naha anjeun parantos gaduh sababaraha inisiatif pamasaran kamekaran dina tempatna, atanapi henteu ngagaduhan pitunjuk kumaha ngamimitian prosésna, ieu sababaraha hal tim kami parantos diajar dina sataun katukang ngeunaan ngawangun mesin pamekaran anu épéktip pikeun ngesahkeun saluran akuisisi palanggan anu teu acan digali .

  1. Kumpulkeun ideu pertumbuhan ti DULUR.

Jurusan anu béda nawiskeun sudut pandang anu unik dina hal dimana aya kasempetan. Naséhat kuring: milik kaahlian aranjeunna. Anggota Tim Téknik sareng anggota Tim Operasi bakal nawiskeun opini anu béda pisan. Ngamangpaatkeun ieu.

Henteu ngan ukur ngalakukeun sababaraha anggota tim masihan anjeun titik awal anu saé, éta ogé masihan anjeun kasempetan pikeun ninun pola pikir sareng ékspérimén kana DNA perusahaan anjeun. Sedengkeun Tim Tumuwuh anjeun ngagaduhan 'roadmap kamekaran', atanapi inisiatif kamekaran anu anjeun rencanakeun dilaksanakeun dina jangka waktu anu ditangtoskeun, sadayana anu aya dina organisasi kedah ngaraos rasa kapimilikan dina prosés.

  1. Pastikeun anjeun gaduh hak analytics sareng infrastruktur data dina tempatna.

Entong ngapung buta. Nalika ngamimitian inisiatif kamekaran, anjeun kedah ngagaduhan definisi anu jelas ngeunaan kumaha kasuksésan sareng kumaha cara ngalacak na. Gaduh instrumen anu pas pikeun ngukur tujuan anjeun sacara épéktip kritis. Prosés anu anjeun anggo pikeun nangtoskeun kasuksésan kedah dipanggang kana tahap perencanaan sareng dilaporkeun dina cadence biasa. Loops eupan balik anu kuat mangrupikeun kahirupan anjeun. Ngan anjeun bakal tiasa diajar tina hasil tés sareng ngawangun prakarsa anu langkung ageung sareng langkung saé di payun. Sakumaha seueur kalayan inisiatif anu suksés, analytics ogé aktipkeun tim anjeun pikeun ngempelkeun wawasan sareng diajar anyar tina percobaan anu henteu ogé suksés.

  1. Prioritaskeun ideu kamekaran waspada pikeun fokus dina nganteurkeun nilai maksimum.

Aya rébuan saluran akuisisi pelanggan anu sayogi pikeun anjeun, teu kakantun kasempetan énggal dina unggal dinten. Salaku pamasar pertumbuhan, anjeun kedah milarian kumaha anjeun tiasa nganteurkeun nilai paling seueur ka perusahaan anjeun ngalangkungan kasempetan ieu. Pondokna, diajar pangkat sareng ngutamakeun ideu penting pisan.

Sindrom obyék ngagurilap tiasa janten pitfall umum pikeun pemasar pertumbuhan terus ngaluarkeun kasempetan anyar. Entong digolongkeun. Sabalikna, rangkul kerangka pikeun ngirangan noise sareng ngenalkeun metodologi anu tiasa diulang sareng tiasa diukur. Aya sababaraha cara anu diusulkeun di luar ngeunaan prosés damel, janten pastikeun tim anjeun nyandak waktos pikeun milarian anu paling cocog pikeun anjeun sareng lingkungan anjeun.

  1. Balance résiko sareng hadiah.

Sedengkeun urang akhirna ngutamakeun ngamaksimalkeun jumlah 'at bat' anu urang candak (volume, volume, volume!), Urang ogé ngartos yén henteu sadayana kasempetan didamel sami. Hiji tarohan ageung, éta kéngingkeun gencatan senjata tiasa gampang menang sapuluh kemenangan langkung alit.

Kami mendakan kasuksésan dina pergaulan sababaraha résiko ayun-ayunan ku taruhan anu langkung alit, kirang résiko. Nangtoskeun 'kasaimbangan' bakal unik pikeun tim anjeun, tapi tong isin-isin tina ngarobih ukuran résiko anu anjeun tampi ku unggal taktik. Sababaraha taktik nginjeumkeun dirina nyalira kana cara ngorondang, leumpang, ngaji, sedengkeun anu sanésna panginten peryogi langkung ti sadayana.

  1. Éror di sisi lumpatna gancang teuing.

Waktos mangrupikeun faktor kasuksésan anu gedé, sanaos sering janten sumber paling langka tim anjeun. Entong sieun gancang gerak. Salaku conto, sababaraha ékspérimén pertumbuhan ngagaduhan a mimiti mover kauntungan, hartosna kasempetan tiasa langkung milih jalma anu ngalakukeun taktik mimiti sateuacan saluran anu mantep. Penting pikeun ngalakukeun mimiti dina kasus sapertos kitu, sabab ieu tiasa janten bedana antara ROI ageung atanapi pangasilan anu kirang.

  1. Tetep leres pikeun mérek sareng misi anjeun.

Tip ieu tiasa disada rada klise, tapi éta aturan anu saé pikeun tetep kitu. Nalika nguji saluran kamekaran, tanyakeun ka diri anjeun sorangan, "Upami taktik ieu ngagaduhan hasil anu saé, naha urang nerapkeun kana strategi jangka panjang urang? ' Upami jawaban na henteu, maka teraskeun. Seueur taktik kamekaran tiasa sacara gampil ngajaringkeun anjeun kameunangan gancang tapi penting pikeun ngarti yén ngorbankeun UX atanapi persépsi mérek, dina dirina sorangan, biaya anu disumputkeun. Sababaraha hal katingali saé dina kertas tapi upami éta bertentangan sareng saha anjeun sakumaha mérekna, éta henteu pantes waktos, investasi, atanapi usaha.

  1. Janten transparan sareng hasil sareng diajar.

Henteu paduli kumaha hasil tés suramna, pastikeun anjeun demokratisasi data sareng tim anjeun ngarah aranjeunna tiasa diajar sareng anjeun. Henteu aya gunana sababaraha jalma ngalakukeun kasalahan anu sami kusabab anggota tim henteu ragu-ragu pikeun sosialisasi pembelajarannana. Éta nguntungkeun sadayana dina jangka panjang.

Perkara teu sabaraha anjeun maca ngeunaan sareng nalungtik inisiatif pertumbuhan, cara panggancangna pikeun diajar nyaéta ngamimitian nguji ideu anjeun. Entong lumpuh diri ku ragu atanapi sieun gagal. Anjeun bakal gagal. Narima éta. Diajar tina éta. Terus lakukeun deui sadayana. Éta hiji-hijina cara pikeun tumuh.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.