Kumaha ngaoptimalkeun Judul Judul Anjeun (Kalayan Conto)

Optimisasi Tag Judul pikeun Mesin Milarian

Naha anjeun terang yén halaman anjeun tiasa ngagaduhan sababaraha judul gumantung kana dimana anjeun hoyong ditampilkeun? Leres ... ieu aya opat judul anu béda anu anjeun tiasa gaduh pikeun hiji halaman dina sistem manajemen kontén anjeun.

  1. Judul Tag - HTML anu ditampilkeun dina tab panyungsi anjeun sareng diindéks sareng dipidangkeun dina hasil pamilarian.
  2. Page Judul - judul anu parantos anjeun pasihkeun halaman anjeun dina sistem manajemen kontén pikeun gampang milarian.
  3. Judul Kaca - ilaharna tag H1 atanapi H2 di luhur halaman anjeun anu ngamungkinkeun datang anjeun terang halaman anu aranjeunna aya.
  4. Judul Snippet euyeub - judul anu anjeun hoyong tampilkeun nalika jalma bagikeun halaman anjeun dina situs média sosial sareng anu ditampilkeun dina sawangan. Upami corétan beunghar henteu aya, platform sosial ilaharna dituna kana tag judul.

Kuring sering ngaoptimalkeun masing-masing ieu nalika kuring nyebarkeun halaman. Dina sosial, kuring panginten tiasa narik ati. Dina pamilarian, abdi hoyong mastikeun yén kuring nganggo kecap konci. Dina judul, kuring hoyong masihan kajelasan pikeun eusi ieu di handap. Sareng internal, kuring hoyong tiasa mendakan halaman kuring kalayan gampang nalika kuring milarian sistem manajemen kontén kuring. Pikeun tulisan ieu, urang bakal fokus dina ngaoptimalkeun anjeun tag judul pikeun mesin pencari.

judulna tag, tanpa diragukeun, mangrupikeun unsur anu paling penting dina kaca nalika leres ngaindéks eusi anjeun pikeun istilah pamilarian anu anjeun milari dipendakan. Sareng pikeun cinta sadayana SEO… Mangga tingkatkeun judul halaman asal anjeun ti imah. Kuring ngarénghap unggal ningali situs anu sipatna henteu ngaoptimalkeun judul halaman bumi! Anjeun nuju bersaing sareng sajuta halaman sanés anu disebat Bumi!

Sabaraha Karakter Anu Ditampilkeun Google Pikeun Tag Judul?

Naha anjeun terang yén upami tag judul anjeun ngaleuwihan 70 karakter anu tiasa dianggo ku Google eusi anu béda sareng halaman anjeun tibatan? Sareng upami anjeun ngalangkungan 75 karakter, Google nembé badé malire eusi saatos 75 karakter? Tag judul anu diformat leres kedahna antara 50 sareng 70 karakter. Kuring condong ngaoptimalkeun antara 50 sareng 60 karakter kumargi milarian seluler tiasa motong sababaraha langkung karakter.

Dina tungtung skala anu sanés, kuring ningali seueur perusahaan nyobian ngarangkep sareng seueur inpormasi anu henteu perlu atanapi lega dina tag judul. Seueur anu nempatkeun nami perusahaan, industri ogé judul halaman. Upami anjeun peringkat ogé pikeun anjeun kecap konci mérek, Judul henteu kedah kalebet nami perusahaan anjeun.

Aya sababaraha pengecualian, tangtosna:

  • Anjeun gaduh mérek masif. Upami Abdi teh New York Times, contona, kuring sigana hoyong kalebetkeun.
  • anjeun peryogi kasadaran merek sareng gaduh eusi anu saé. Kuring sering ngalakukeun ieu sareng konsumén ngora ngawangun reputasi sareng aranjeunna parantos nanem modal pisan kana sababaraha kontén anu hébat.
  • Anjeun gaduh nami perusahaan anu saleresna kalebet kecap konci anu aya hubunganana. Martech Zone, salaku conto, tiasa raoseun saprak MarTech mangrupikeun istilah anu biasa dipilarian.

Judul Tag Halaman Halaman

Nalika Ngaoptimalkeun halaman bumi, kuring biasana nganggo format ieu

kecap konci anu ngajelaskeun produk anjeun, jasa, atanapi industri | Nami Perusahaan

contona:

CMO pecahan, Konsultan, Pembicara, Panulis, Podcaster | Douglas Karr

atawa:

Maksimumkeun Salesforce sareng Marketing Cloud Investment | Highbridge

Conto Tag Judul Halaman Geografis

Kasarna sapertilu tina sadaya pamilarian Google seluler anu aya hubunganana sareng lokasi numutkeun Corona Biru. Nalika Kuring ngaoptimalkeun Judul Judul pikeun halaman geografis, kuring biasana nganggo format ieu:

kecap konci anu ngajelaskeun halaman | lokasi geografis

contona:

Jasa Desain Infographic | Indianapolis, Indiana

Conto Tag Judul Halaman Topik

Nalika Kuring ngaoptimalkeun Judul Judul pikeun halaman topik, kuring biasana nganggo format ieu:

kecap konci anu ngajelaskeun halaman | kategori atanapi industri

contona:

Optimisasi Halaman Pendarat | Pay Per Click Services

Patarosan Gawe Hadé Dina Judul Tags

Entong hilap yén pangguna mesin pencari condong nyerat patarosan anu langkung lengkep dina mesin pencari.

  • Kira-kira 40% tina sadaya pamundut milarian online di Amérika Serikat ngandung dua kecap konci.
  • Langkung 80% pamilarian online di Amérika Serikat aya tilu kecap atanapi langkung.
  • Langkung ti 33% pamundut pamilarian Google panjangna 4+ kecap

Dina tulisan ieu, anjeun bakal mendakan judulna nyaéta:

Kumaha ngaoptimalkeun Judul Judul anjeun pikeun SEO (sareng Conto)

Pamaké anu nganggo Saha, Naon, Naha, Iraha, sareng Kumaha dina pamundut pamundut aranjeunna langkung seueur tibatan anu aranjeunna kapungkur. Gaduh judul patarosan anu cocog sareng pamundut pamilarian mangrupikeun cara anu saé pikeun diindéks sacara sampurna sareng ngajalankeun sababaraha patalimarga milarian kana situs anjeun.

Seueur situs sanés anu nyerat ngeunaan tag judul sareng judulna SEO sareng kuring henteu yakin kuring kantos bersaing sareng aranjeunna sabab situsna ngadominasi istilah anu aya hubunganana sareng SEO. Janten, kuring parantos nambihan kalayan Conto pikeun nyobaan ngabédakeun tulisan kuring sareng ngadorong langkung seueur klik!

Anjeun teu kedah isin ngeunaan ngagunakeun saloba karakter sabisa. Ngagunakeun kecap konci anu fokus pisan heula, dituturkeun ku istilah anu langkung lega salajengna, mangrupikeun prakték anu pangsaéna.

Judul Optimisasi Tag dina WordPress

Upami anjeun dina WordPress, alat sapertos ieu Peunteun plugin SEO SEO ngamungkinkeun anjeun ngaropea judul tulisan anjeun sareng judul halaman anjeun. Duanana béda. Kalayan situs WordPress, judul pos biasana dina tag judul dina awak téks, sedengkeun judul halaman anjeun nyaéta tag judul anu kawengku ku mesin pencari. Tanpa plugin WordPress SEO, duanana tiasa idéntik. Plugin Rank Math SEO ngamungkinkeun anjeun ngartikeun duanana… janten anjeun tiasa nganggo judul anu narik sareng judul anu panjang dina halaman - tapi tetep ngahambat tag judul halaman dugi ka panjangna. Sareng anjeun tiasa ningali sawangan perkawis éta kalayan hitungan karakter:

SERP Sawangan dina Peringkat Matematika SEO Plugin pikeun WordPress

60% maluruh Google ayeuna dilakukeun ngalangkungan sélulér jadi Rank Math ogé nyayogikeun sawangan sélulér (tombol handphone katuhu luhur):

Tinjauan SERP Mobile dina Peunteun Matematika SEO Plugin pikeun WordPress

Upami anjeun teu ngagaduhan plugin dimana anjeun tiasa ngaoptimalkeun potongan euyeub anjeun pikeun média sosial, tag judul sering dipidangkeun ku platform média sosial nalika anjeun ngabagi tautan.

Ngembangkeun judul anu singget sareng pikaresepeun anu ngadorong klik! Fokuskeun kecap konci kana naon anu anjeun percanten yén pangunjung bakal difokuskeun sareng teu langkung. Sareng tong hilap ngaoptimalkeun pedaran meta anjeun pikeun ngajalankeun pangguna pamilarian anjeun kanggo ngeklik.

Pro Tip: Saatos anjeun nyebarkeun halaman anjeun, parios pikeun ningali kumaha anjeun pangkat dina sababaraha minggu ku alat sapertosna SEMrush. Upami anjeun ningali yén halaman anjeun aya dina peringkat anu hadé pikeun kombinasi kecap konci anu béda… Tulis deui tag judul anjeun pikeun cocog sareng langkung caket (upami éta aya hubunganana, tangtosna) Kuring ngalakukeun ieu sepanjang waktos dina tulisan kuring sareng kuring nonton tingkat klik-tingkatan dina Search Console ningkat bahkan langkung!

Bantahan: Abdi nganggo tautan afiliasi kuring pikeun SEMrush luhur.

5 Komentar

  1. 1

    Tag judul mangrupikeun unsur meta anu paling penting sareng mangrupikeun faktor peringkat. Seueur halaman wéb anu ngalakukeun kasalahan tina nyéépkeun rohangan ieu ku ngan ukur nganggo nami perusahaan. Sakuduna nganggo kecap konci pikeun ngajelaskeun naon anu aya dina kaca.

  2. 2
  3. 4

    Kuring henteu hoyong neraskeun judul blog kuring saatos judul halaman kuring tapi kuring henteu terang kumaha carana ngalakukeunana. Kuring ngagunakeun plugin All In One Seo Pack sareng kuring parantos ngaleungitkeun% blog_title% anu saatos% page_title%, ayeuna éta% page_title%. Tapi masih teras-terasan. Dina kode judul header.php nyaéta, sareng dina judul page.php nyaéta. Naon anu kuring kedah lakukeun, janten judul blog moal diteruskeun saatos judul halaman.

    • 5

      Kuring leres-leres bakal ngekspor setélan anjeun ti All In One SEO Pack Plugin sareng masang Yoast SEO Plugin pikeun WordPress. Anjeun tiasa ngimpor setélan di dinya sareng naon anu anjeun gaduh di luhur kedahna jalan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.