Toluna Start: Kecerdasan Konsumén Real-Time Sareng Komunitas Global

Platform Wawasan Konsumen Toluna

Toluna Start mangrupikeun platform anu intip, konsumen tungtung-to-tungtung anu lincah. Produkna nyayogikeun wawasan palanggan, panilitian pasar, sareng nguatkeun klien pikeun langsung ngalaksanakeun panilitian kuantitatif sareng kualitatif sacara real-time. Béda sareng platform panilitian pasar tradisional, Toluna ngagabungkeun duanana téknologi anu diperyogikeun sareng aksés ka komunitas global pikeun masihan inpormasi anu anjeun peryogikeun.

Toluna Mimitian

Toluna Mimitian

Naha éta ngembangkeun produk énggal tangkas atanapi uji coba mérek sareng pesen komunikasi, Toluna ngagaduhan platform intél konsumen pikeun ngabantosan dina panilitian pasar anjeun ngeunaan konsumén:

  • Kecerdasan Konsumén - Ngakses sumber tunggal pikeun sadaya wawasan konsumen anjeun. Toluna Start mangrupikeun platform intél-inténsitas konsumen tungtung-ka-ujung sareng kalayan login tunggal. Ngakses sababaraha rupa-rupa solusi wawasan otomatis ngalangkungan desain survey, réspondén survey terpadu, sareng ngalaporkeun dasbor kalebet wawasan sareng rekomendasi.
  • Analytics sareng Dasbor - Akses data anjeun langsung. Tina laporan lapangan real-time sareng réspon verbal pikeun analisis anu langkung maju. Ukur kinerja ngalawan KPI dina sababaraha menit kalayan dasbor anu dirancang pikeun masihan wawasan anu tiasa ditindak. Data beurat, nyiptakeun sub-populasi, nyaring sareng ngalaksanakeun sagala tingkatan tés signifikansi. Séred sareng leupaskeun slide PowerPoint, kecap cloud cloud, ngawangun tabel, sareng ngajalankeun spanduk deui sakumaha diperyogikeun.
  • Komunitas sareng Sawala Langsung - Gancang kalibet sareng jalma anu paling penting pikeun mérek anjeun. Ngali langkung jero sareng ngungkabkeun émosi sareng motivasi anu nyurung paripolah konsumen. Ngembangkeun komunitas perusahaan anu fitur lengkep sareng pikaresepeun pisan - henteu masalah target pasar anjeun. Siapkeun Diskusi Langsung anu mérek dina sababaraha menit sareng kalibet sareng pemirsa target anjeun.
  • Sawangan Paripolah - Ngartos tingkah laku konsumen di sélulér sareng desktop, halaman wéb, sareng aplikasi. Ngawengku aplikasi anu dipasang, pola navigasi, paripolah browsing, paripolah milarian, sareng inpormasi mésér pangecér pangageungna.
  • Sampling otomatis - aksés responden sacara real-time. Harga, pieun penilaian sareng peluncuran proyek dina sababaraha menit. Solusi sampling sacara otomatis Toluna masihan panaliti garis langsung ka komunitas pangirut kami anu parantos profiled, réspondén anu aktip pisan.
  • Komunitas Panel Global - Ketok kana kakuatan langkung ti 30 juta jalma di sakumna dunya. Anggota kami siap, daék, sareng sanggup masihan tanggapan anu anjeun peryogikeun, sadayana sacara real-time pikeun ngamajukeun kaputusan anjeun. Sasaran konsumén ngalangkungan 70+ pasar nganggo langkung ti 200 propil demografi sareng paripolah.
  • Layanan panalungtikan - Ahli di-bumi Toluna digabungkeun sareng perusahaan adina Harris Interaktif gaduh kaahlian nangtung anu jero anu tiasa ngajantenkeun kanyahoan, dipikanyaho. Kaahlian aranjeunna diintegrasikeun kana solusi otomatis mandiri kami. Atanapi aranjeunna tiasa ngarancang program khusus sareng ahli panilitian. Naon waé jasa anu nyumponan kabutuhan anjeun.

Jadwalkeun Demo Mimitian Toluna

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.