TOMS: Studi Kasus dina Pamasaran Anu Nguntungkeun

toms

Sababaraha waktos ka pengker kuring parantos nyerat plea ngalangkungan blog ieu kanggo Eureun Killing sabab Marketing. Masalahna nyaéta bentrokan sareng akibat anu teu dihaja yén konsumén kagungan nalika usaha nerapkeun usaha pamasaranna pikeun usaha anu nguntungkeun bari ngamangpaatkeun nirlaba atanapi amal pikeun nyebarkeun berita. Lawan sabab pamasaran yakin yén bisnis nyalahgunakeun amal… sareng kedah masihan dana tina kahadéan haténa. Masalah kuring sareng éta kadang artos teu aya mikeun… Tapi sering sayogi upami éta investasi.

Hiji for One

Upami anjeun teu acan nguping TOMS, anjeun bakal kagum kana naon ieu pikeun-kauntungan perusahaan parantos kahontal di dunya. Kusabab 2006, TOMS parantos nempatkeun 10 juta pasang sapatu dina suku barudak di langkung ti 60 nagara. Sareng ti saprak 2011, TOMS gaduh malikkeun panempoan langkung ti 150,000 ngalangkungan pameseran EyS Eyewear. Dina akhir 2014, langkung ti 35 nagara bagian di dieu di Amérika Serikat bakal nampi langkung ti 1,000,000 pasang tina sapatu anyar sareng paningalian nuju disimpen deui di 3 nagara parantos.

TOMS masihan 3 jinis sapatu:

  • Canvas Unisex Slip-Ons - gaya sadaya-tujuan anu hébat (sami sareng anu dibeli konsumén unggal dinten); murangkalih tiasa milih tina sababaraha rupa warna
  • Sapatu Olahraga - diwangun pikeun kagiatan fisik; suplemén program Méré Mitra urang nargétkeun obesitas budak leutik
  • Boots Usum tiis - dijajar ku bulu, tahan cai, pas sareng adjustable; diwangun tahan iklim tiis.

Komunitas TOMS parantos ngabantosan ngajantenkeun ideu saderhana janten kanyataan anu kuat. Grup sapertos Program Kampus TOMS ngajantenkeun mahasiswa di seluruh Amérika Serikat kalibet sareng acara anu ngadidik anu sanés dina konsumerisme sadar sareng wirausaha sosial. Program magang kami parantos ngantepkeun nonoman sanés janten bagian berharga tina carita urang.

Gerakanana diwangun ku seueur bagian, kalebet Hiji Poé Tanpa Sapatu jeung Poé Sight Dunya dinten taunan urang pikeun ningkatkeun kasadaran pikeun masalah global ngeunaan kamiskinan sareng kabutaan anu teu tiasa disingkahan sareng gangguan visual. Tikét pikeun Masihan masihan anjeun kasempetan pikeun ngiringan ngiringan aranjeunna dina masihan perjalanan sareng ngadistribusikaeun sapatu TOMS ka murangkalih di lapangan. Sareng upami anjeun milari cara anu sanés pikeun kalibet, Tim Komunitas aranjeunna ngagaduhan seueur ide.

Ieu mangrupikeun murangkalih poster pikeun Marketing sabab. Ku tetep nguntungkeun, TOMS henteu ngan ukur kagungan kasempetan pikeun ngabantosan, aranjeunna ogé parantos ngalegaan operasina. Panyabab pamasaran anu nguntungkeun ngajaga aranjeunna sustainable.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.