Skenario Pamasaran Ti Naraka - Ton Ngarah, Tapi Teu Dijual

frustasi

Sanaos gaduh sumber lead anu stabil parantos janten hal anu saé pikeun bisnis, éta moal mawa dahareun kana piring. Anjeun bakal langkung bagja upami hasil penjualan anjeun saimbang sareng laporan Google Analytics anu berkesan. Dina hal ieu, sahenteuna bagian tina ngawujud ieu kedah dirobih janten penjualan sareng klien. Kumaha upami anjeun kéngingkeun seueur ton, tapi teu aya jual? Naon anu anjeun henteu leres lakukeun, sareng naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngarahkeun corong penjualan anjeun ka jalur anu leres?

Upami anjeun bingung ngeunaan skénario sapertos kitu, léngkah munggaran anjeun kedah ningali-tingali pisan halaman wéb sareng kampanye pamasaran. Mungkin wae salah sahiji dua henteu ngalakukeun cukup pikeun ngarobah datang anjeun jadi pembeli. Naha kampanye anjeun dikelola sacara éfisién? Kumaha upami halaman wéb anjeun? Hayu urang tingali dina dua skénario;

Skénario 1: Kampanye Anu Henteu Diatur

Pikeun milarian terang upami masalahna tiasa janten kampanye pamasaran anjeun, anjeun tiasa ngamimitian ku nalungtik éta sacara tuntas. Upami anjeun ngajalankeun kampanye Google Ads, pertimbangkeun perhatoskeun kana laporan pamundut pamilarian anjeun. Anjeun teu meryogikeun pangetahuan ahli pikeun nganalisis ieu. Anjeun bakal ningali istilah dina iklan anjeun anu dianggo ku pangguna pikeun mendakan situs anjeun. Naha éta aya hubunganana sareng naon anu anjeun jual?

Dasarna, pembeli pencét kana istilah milarian dina iklan anu cocog sareng naon anu aranjeunna pilari. Dina hal ieu, upami anjeun ngajual "tas kulit kulit awéwé", anggo istilah milarian sareng variasi SEO anu unik pikeun produk anjeun. Istilah dina iklan anjeun sapertos "tas kulit" atanapi "tas awéwé" teuing lega sareng rada nyasabkeun. Sakali anjeun ngaidentipikasi kecap konci anu leres pikeun iklan anjeun, gaduh kana URL tampilan anjeun pikeun unggal iklan, judul kampanye sareng dina katerangan. Hasil pamilarian bakal kandel kecap konci sahingga langkung katingali.

Aspék sanés tina kampanye anu tiasa nyababkeun konversi goréng nyaéta jenis produk, kualitas tawaran sareng harga anu anjeun pasihkeun. Upami anjeun badé ngajalankeun kampanye pikeun produk atanapi jasa anjeun, sahenteuna ngalakukeun panilitian anjeun leres pikeun terang kabutuhan konsumén anjeun sareng naon anu ditawarkeun kompetisi anjeun. Pastikeun produk anjeun ngagaduhan titik anu kuat anu anjeun tampilkeun sacara jelas dina tawaran anjeun. Ogé, ngantep harga janten kalapa gumantung kana naon anu dipiboga pasar.

Skénario 2: Halaman Wéb anu Henteu Cekap

Sakali anjeun atos nangtoskeun faktor kampanye atanapi ngalereskeun masalah, palaku anjeun salajengna tiasa halaman wéb. Sugan halaman wéb anjeun cukup pikaresepeun. Nanging, kumaha efektifna halaman pendaratan? Kumaha upami desain na, naha ramah-pangguna? Kadang-kadang, anjeun panginten kedah pikir sapertos palanggan sareng nganalisis aspek-aspek ieu dina situs anjeun tina sudut pandang aranjeunna.

  1. rarancang - Upami anjeun nyaksian patalimarga anu luhur anu henteu ngakibatkeun konvérsi, sigana jalma badarat dina halaman wéb anjeun sareng ngajempolan budaya. Aranjeunna pasti bakal angkat! Nanya ka diri naha desain wéb anjeun cocog sareng tren ayeuna di industri anjeun. Ayeuna, téknologi ngembang pesat, sareng jalma-jalma parantos biasa kana hal-hal anu gaya. Dina hal ieu, gaduh situs anu kagok anu ogé henteu ramah seluler nyaéta pareum total. Hayu desain anjeun masihan kesan anu leres pikeun bisnis anjeun sareng klien bakal tetep lami.
  2. Rincian kontak - Pikeun konsumén, ayana rinci kontak anu jelas mangrupikeun tanda yén halaman wéb atanapi bisnis asli sareng dipercaya. Ieu ngajantenkeun diperyogikeun pikeun ngalebetkeun sapertos dina desain anjeun. Pastikeun garis telepon sareng email anu anjeun pasihkeun parantos sumping. Ku cara ieu, upami konsumén ngahubungi anjeun tiasa kéngingkeun waleran dina waktos anu wajar. Anjeun kedah ngalebetkeun alamat fisik bisnis anjeun ogé.
  3. Kaca badarat - Ieu halaman munggaran anu datang anjeun bakal sumping sakaligus aranjeunna pencét iklan anjeun. Dina hal ieu, pastikeun éta aya hubunganana sareng naon waé anu anjeun iklankeun. Upami aranjeunna henteu mendakan naon anu diarepkeun, kamungkinanna aranjeunna bakal tinggaleun halaman. Misalna, upami kecap konci anjeun mangrupikeun "alat otomatis email," hayu istilah ieu ngakibatkeun halaman anu masihan detil ngeunaan alat ieu. Ogé, pastikeun yén halaman badarat anjeun dimuat sacara gampang sareng tiasa dilayari pisan.
  4. napigasi - Sakumaha gampangna pikeun klien ngalihkeun halaman anu béda dina halaman wéb anjeun. Seueur nasabah ngantepkeun halaman langsung upami aranjeunna perhatoskeun aranjeunna miceun seueur waktos mendakan naon anu dipilari. Dina hal ieu, rancang halaman wéb anjeun sapertos sadayana halaman muka gampang. Ogé, halaman anu penting sapertos anu nembongkeun produk sareng jasa, ngeunaan bisnis, kontak sareng sajabina kedah katingali sareng gampang diakses.
  5. Nelepon Pikeun Laksanakeun - A Call to Action mangrupikeun gerbang pikeun interaksi salajengna anu dipikaresep ku anjeun sareng calon klien. Hal ieu ngajadikeun penting pikeun ngawangun CTA anu jelas sareng tombol menonjol pikeun anu sami. Hayu tautan anu disayogikeun ngarah kana tindakan salajengna anu anjeun pikahoyong pikeun dilakukeun ku klien anjeun.

kacindekan

Upami anjeun hoyong ningkatkeun paguneman anjeun, atur reputasi bisnis online anjeun ogé. Ieu kusabab para nasabah sigana maca ulasan atanapi ngabandingkeun jasa sareng produk anjeun sareng anu sanés. Kusabab kitu, sok nawiskeun jasa bintang tapi kéngingkeun palanggan anjeun ninggalkeun eupan balik sareng kasaksian ogé. Sadaya ieu ngabantosan ngajantenkeun bisnis online anjeun katingalina dipercaya sareng bakal ningkatkeun CTR anjeun.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kaseueuran waktos, palanggan milarian heula ulasan perusahaan atanapi eupan balik ti palanggan anu sanés sateuacan aranjeunna bakal teras-terasan ningali atanapi minat pikeun ningali kaca anu béda dina halaman wéb anjeun. Penting pikeun ngatur sareng ningkatkeun waktos ka waktos eusi, sareng tampilan na khususna paguneman sareng konéksi anjeun ka masing-masing klien. Kampanye sareng lead moal dianggap produktif upami anjeun ngan ukur ngalakukeun tindakan, tapi anjeun henteu ngagaduhan pangbalikan penjualan anu pas, janten penting pikeun ngatur sareng gaduh anu duanana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.