Nyandak Blog Break!

ngasoAbdi saé saé pisan ngeunaan nyobaan 1 tulisan kualitas dina situs abdi dituturkeun ku tulisan dina tautan sareng tulisan anu hadé dina net salami ayeuna. Tadi wengi kuring nyandak a Putus Blog. Idéalna, istirahat blog bakal hartosna yén kuring bobo sareng bobo bari maca. Sanés kanggo abdi.

Tadi wengi kuring neraskeun ngembangkeun Peta Google khusus pikeun amal lokal di kota. Mangrupikeun proyék freebie anu pikaresep anu tiasa dianggo atanapi henteu dianggo - tapi janten bagian tina hal anu langkung ageung tibatan anjeun mangrupikeun pangalaman anu saé. Éta ngenalkeun kuring ka jalma anyar sareng ngalaan kuring kana industri énggal, sok tambah.

Kuring ogé ngagaduhan email anu pikaresepeun bulak-balik ngabantah kualitas langkung seueur ngeunaan ngatur produk urang. Ieu mangrupikeun paguneman anu pikaresepeun, résiko henteu nganteurkeun nanaon atanapi nganteurkeun hal anu panginten henteu saé. Éta nyaéta panggero anu sesah. Kuring badé percanten ka intuisi pangembang urang sareng ningali sihir naon anu tiasa aranjeunna hasilkeun.

Kuring bakal nanggung jawab éta, janten leres-leres nempatkeun diri kuring di luar sana. Jalma-jalma sering kaget anjeun nalika anjeun nguatkeun aranjeunna. Éta hal anu kuring da'wah, jadi kuring leuwih hadé hirup ku kecap kuring sorangan!

Kuring henteu kantos gaduh blogger tamu di dieu tapi bakal senang ngabagi sorotan. Leupaskeun komentar kuring atanapi ngahubungan kuring upami anjeun resep. Anjeun kedah leres henteu gaduh blog. Nyatana, kuring langkung resep pikeun batur anu henteu blog ngiringan kana paguneman. Sugan anjeun bakal 'néwak bug'.

Pikeun sasama blogger kuring, naha ngagaduhan blogger tamu ngahasilkeun langkung seueur damel kirang? Ngan panasaran.

3 Komentar

  1. 1

    Tamu blogging masih jalan. Masalahna nyaéta anjeun henteu kamungkinan kéngingkeun pangalaman salaku blogger sapertos anjeun - biasana blogger anu langkung énggal anu hoyong blog tamu. Aya deui komunikasi anu kedah diungkulan ogé.

  2. 2

    Upami kuring dipasihan topik anu kuring leres-leres tiasa ngajelaskeun, maka kuring bakal senang janten tamu anjeun. Éta mangrupikeun salah sahiji pangalaman anu kuring henteu pernah ngalaman, sareng Upami kuring hirup éta pastina bakal janten salah sahiji prestasi anu saé.

  3. 3

    Sakali kuring ngawangun patalimarga kuring bakal nyobian ngahijikeun blogger tamu. Sigana siga éta bakal langkung seueur damel tapi duanana blogger bakal nguntungkeun tina kerja sama. Ieu mangrupikeun hal anu kuring pikir langkung seueur blogger kedah ngalakukeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.