Pitunjuk Pikeun Jenis sareng Pakakas Pikeun Ngamimitian Nyiptakeun Kursus Video Online

Alat Tangtu Pidéo Online

Upami anjeun hoyong ngadamel tutorial online atanapi kursus pidéo sareng peryogi daptar gunana sadaya alat sareng stratégi anu pangsaéna, maka anjeun bakal resep pituduh pamungkas ieu. Salami sababaraha sasih ka pengker, kuring sacara pribadi nalungtik sareng ngetes seueur alat, perangkat keras sareng tips kanggo nyiptakeun tutorial sareng kursus pidéo anu suksés pikeun dijual dina internét. Sareng ayeuna anjeun tiasa nyaring daptar ieu pikeun gancang mendakan naon anu anjeun paling peryogikeun (aya hal pikeun sadaya anggaran) sareng langsung buru-buru ngahasilkeun kursus anjeun salajengna.

Tingali, mimitian ku anu paling inspirasi sareng baca kusabab kuring parantos nyiapkeun hal anu istimewa pikeun anjeun, sareng kuring hoyong mastikeun yén anjeun moal sono kana alesan naon waé.

Perékam Kursus Pidéo Online

Jinis pidéo munggaran anu anjeun badé badé ngadamel pikeun kursus atanapi tutorial anjeun nyaéta nunjukkeun naon anu anjeun tingali dina layar komputer (slide, program atanapi situs wéb) sareng mairan nganggo audio. Sacara téknis éta anu meryogikeun inpormasi minimal, tapi résikna nyaéta upami anjeun resep sapertos jalma-jalma anu kuring tingali dina YouTube, anjeun tungtungna nyieun pidéo anu ngabahayakeun anu ngabahayakeun anu moal aya anu nonton.

Ieu sababna penting:

  • Jaga perhatosan slide na
  • Gawe pisan kana panggunaan sora anjeun
  • Lebetkeun animasi sareng épék khusus
  • Ngadamel potongan kejam tina istirahat sareng bagian anu teu perlu

Perekam Layar RecordCast

Perekam Layar RecordCast sareng Editor Video

Sajauh anu paling gampang sareng parangkat lunak lengkep pikeun dianggo pikeun anu ngamimitian. Perekam Layar RecordCast nyaéta intuitif, beunghar fitur, sareng 100% gratis. Naon waé anu anjeun nganggo PC atanapi Mac, anjeun tiasa ngendalikeunana kana komputer ogé kusabab éta basis wéb. Sanaos gratis, éta rékaman bébas watermark, bébas iklan, sareng definisi tinggi. Éta moal tiasa leungit dina kotak alat anjeun. Salaku tambahan, éta nawiskeun editor pidéo internal sareng pustaka anu beragam unsur, téks, animasi, overlay, transisi, sareng seueur fitur édisi anu fleksibel sapertos pamisah, zoom in / out, cut, dll. RecordCast leres-leres pas pikeun jalma anu hoyong ngadamel kursus pidéo atanapi tutorial anu saderhana.

Daptar Pikeun RecordCast Gratis

Terus

Terus

Terus idéal upami anjeun hoyong ngadamel pidéo gancang, utamina ku mairan dina halaman wéb atanapi parangkat lunak. Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarékam diri nalika nyarios, masihan petunjuk, sareng nunjukkeun lingkaran anu elegan anu tiasa anjeun nempatkeun dimana waé anu anjeun pikahoyong. Ogé mangpaat pisan pikeun ngabagi koméntar pidéo gancang sareng kolega anjeun atanapi klien. Akun dasar gratis sareng aranjeunna ogé ngagaduhan tawaran bisnis sareng perusahaan.

Ngadaptarkeun Gratis Loom Gratis

Alur layar

Upami anjeun nganggo alat Apple, Sreenflow mangrupikeun jalan kaluar anu anjeun peryogikeun: ngarékam tutorial anu hébat sareng ngalakukeun éditan video semi-propésional. Sanaos fitur canggih ieu, éta saderhana pisan sareng intuitif dianggo, sareng ngagaduhan saringan audio sareng pidéo anu saé, sareng épék sora na saé. Lisensi sakali waktos mimitian ti $ 129.

Unduh Percobaan Aliran Layar

Mikropon Pikeun Audio Mutu

Lavalier Mikropon

BOYA BY-M1 mangrupikeun mikropon klip omnidirectional, cocog pikeun panggunaan pidéo, dirancang pikeun telepon pinter, kaméra refleks, kaméra pidéo, perékam audio, PC, sareng sajabina. Flap ngagaduhan mikropon polar omnidirectional pikeun cakupan 360 derajat. Éta ngagaduhan kabel anu panjangna 6 méter (kalayan jack 3.5 mm dina emas) janten gampang nyambung kana kaméra pidéo, atanapi telepon pinter ditempatkeun teu caket kana panyaturna. Ongkosna: $ 14.95

61Gz24dEP8L. AC SL1000

Sennheiser PC 8 USB

nu Sennheiser PC 8 USB disarankeun upami anjeun sering gerak sareng kedah ngarekam (khususna screencast) dina lingkungan anu gaduh latar tukang anu sopan. Pisan cahaya sareng nyayogikeun audio anu saé pikeun rekaman sareng musik; mikropon, caket kana sungut, peka sareng jelas dina baranahan sora ku suprési sora ambient. Dilengkepan bisu mikropon sareng kontrol volume dina kabel, éta ogé praktis pisan dina kaayaan kerja anu cerdas. Jelas, éta ngan ukur tiasa dianggo pikeun nyambung ka PC / Mac sareng sanés ka smartphone atanapi kaméra éksternal. Ongkosna: $ 25.02 

51wYdcDe9zL. AC SL1238

Rode VideoMic Rycote

nu Rode VideoMic Rycote mangrupikeun mikropon laras gun anu ngamungkinkeun pikeun nampi audio ku arah tanpa néwak sora samping. Kusabab kitu, éta mangrupikeun pilihan anu wajib dina nembak OUTDOOR dimana subjek sering gerak, sering robih (contona, nalika anjeun ngagaduhan panyatur 2/3) atanapi panggunaan mikropon lavalier henteu disarankeun pikeun alesan éstétis. Éta tiasa gampang dipasang dina kaméra SLR sareng, nganggo adaptor smartphone, anjeun ogé tiasa nyambungkeun kana telepon atanapi tablet kanggo rékor anggaran murah. Ongkosna: $ 149.00

81BGxcx2HkL. AC SL1500

Parangkat lunak Editing Pidéo Gratis

OpenShot

muka gambar 1

OpenShot mangrupikeun éditor pidéo gratis anu cocog sareng Linux, Mac, sareng Windows. Éta gancang diajar sareng heran kuat. Éta nyayogikeun anjeun fungsi dasar pikeun motong sareng nyaluyukeun kana pidéo anjeun, ogé lagu anu teu aya watesna, épék khusus, transisi, gerak lambat sareng animasi 3D. Disarankeun upami anjeun ngamimitian ti mimiti sareng milari anu murah sareng gancang diajar.

Unduh OpenShot

FlexClip Pidéo Pidéo

FC

Éta leres-leres online sareng parangkat lunak basis browser. FlexClip Pidéo Pidéo hadir sareng sadaya fitur anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel pidéo anu hébat, kalayan henteu diperyogikeun pangalaman. Edit klip sadaya ukuran langsung dina peramban tanpa repot teu raoseun. Habis ideu? Kotektak galéri témplat pidéo anu lengkep tiasa dilakukeun ku para propésional anu diluyukeun kana industri anjeun. Aranjeunna parantos mikiran saha waé: tina pidéo pikeun kanal YouTube anjeun dugi ka pendidikan atanapi pidéo palatihan. Hébat upami anjeun hoyong ngadamel tés gancang.

Biaya: freemium (ékspor gratis ngan dina 480p, teras tina 8.99 $ / bulan); Anjeun tiasa angkat ka AppSumo pikeun kéngingkeun vérsi hirupna na waktos ayeuna. 

Ngadaptarkeun Pikeun FlexClip

ShotCut

Shotcut

Shotcut nyaéta perangkat lunak gratis, laksana dina Linux, macOS, sareng Windows, gratis sareng sumber terbuka, anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel pidéo, ngatur sareng ngeksporna dina seueur format. Antarbeungeutna fleksibel sareng intuitif. Paréntah disusun ogé, kalayan seueur saringan sareng transisi anu lumaku. Serbaguna, éta ngagaduhan kurva diajar anu saé sareng gampang dianggo. Pembaruan sering, ngenalkeun fitur sareng fungsionalitas anyar, teras-terasan ningkatkeun prestasina.

Éta nawiskeun fitur lengkep sapertos perangkat lunak komérsial. Éta ngadukung seueur format kalayan résolusi nepi ka 4K. Éta nyayogikeun kadali canggih pikeun pidéo sareng audio, épék, timeline kalayan éditan multitrack, sareng ékspor khusus kalayan sababaraha profil anu parantos ditangtoskeun.

Unduh Shotcut

Dimana Nerbitkeun Pidéo Kursus Online Anjeun

Upami anjeun parantos nyiptakeun pidéo anjeun, waktosna kanggo nyayogikeun éta pikeun pemirsa sareng "sambung" kana portal (anu bakal kami bahas dina bagian salajengna) ngalangkungan anjeun nganterkeun kursus pidéo anjeun. Maka hayu urang tingali dimana urang tiasa nyebarkeun kursus online urang. 

  • YouTube - Éta henteu kedah dikenalkeun sabab éta platform anu unggul dina dunya pidéo. Éta ngagaduhan antar muka anu saderhana, masihan anjeun stats pilem anu hadé, sareng anu pangsaéna, éta 100% gratis. Éta, janten, solusi anu idéal ngan ukur upami anjeun teu ngagaduhan modal pikeun nanem modal atanapi hoyong gancang nyebarkeun pidéo. Anu ngarugikeunna nyaéta YouTube bakal nempatkeun iklan dina pidéo anjeun, sareng éta pasti henteu ngabantosan ngadamel gambar propésional (sareng bahkan tiasa ngajalankeun pangunjung ka pesaing anjeun). Pondokna: ngan ukur nganggo éta upami anjeun teu ngagaduhan pilihan anu sanés atanapi upami anjeun hoyong nyusun saluran YouTube kanggo dianggo pikeun numuhkeun pemirsa anjeun sacara organik. Ongkosna gratis.
  • Vimeo - Éta mangrupikeun alternatif # 1 pikeun YouTube sabab, pikeun nanem modal alit, éta ngamungkinkeun pikeun ngarobih seueur pangaturan (khususna privasi), ngarobih setélan sababaraha pidéo dina grup, sareng anu paling penting, éta henteu nunjukkeun iklan nanaon. Gampang pisan pikeun ngatur sareng ngatur. Mangrupikeun solusi anu saé upami platform pangiriman kursus anjeun henteu nyayogikeun anjeun hosting gratis gratis, ogé kusabab (sapertos YouTube) éta ngaoptimalkeun kualitasna numutkeun bandwidth sareng alat anu anjeun anggo. Biaya: gratis (rencana strategis mimitian ti $ 7 / bulan disarankeun)

Ngawitan Kursus Anjeun Ayeuna!

Upami anjeun resep pituduh anu jero ieu pikeun sadaya alat utama pikeun nyiptakeun kursus online anu suksés (sareng anu leres-leres ngabantosan pemirsa anjeun), sebarkeun. Entong ngantosan deui. Coba nyieun kursus pidéo online anjeun ayeuna.

panyingkepan: Martech Zone anu ngagunakeun tautan afiliasi sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.