Moqups: Rencana, Desain, Prototipe, sareng Kolaborasi Kalayan Wireframes sareng Mockups Detil

Salah sahiji padamelan anu leres-leres pikaresepeun sareng minuhan anu kuring kantos damel salaku manajer produk pikeun platform SaaS perusahaan. Jalma-jalma nganggap enteng prosés anu diperlukeun pikeun suksés ngarencanakeun, ngararancang, prototipe, sareng kolaborasi dina parobihan panganteur panglobana. Dina raraga ngarencanakeun fitur pangleutikna atanapi panganteur antar pangguna, kuring bakal ngawawancara pangguna beurat tina platform dina kumaha aranjeunna ngamangpaatkeun sareng berinteraksi sareng platform, wawancara calon nasabah ngeunaan kumaha aranjeunna

Ecamm Live: Perangkat Lunak Kedah-Kedah Pikeun Unggal Live Streamer

Kuring parantos ngabahas kumaha kuring ngempelkeun kantor bumi kuring pikeun streaming langsung sareng podcasting. Posna ngagaduhan inpormasi lengkep ngeunaan perangkat keras anu kuring kumpul… tina méja nangtung, mic, panangan mic, alat audio, sareng sajabana ngawartoskeun kuring yén kuring kedah nambihan Ecamm Live kana pakakas parangkat lunak kuring pikeun streaming langsung kuring.

Pesen Stiker Adat Berkualitas Tinggi Dina 2 Menit nganggo Mule Stiker

Salah sahiji klien kuring nuju jalan-jalan pikeun ngalakukeun presentasi penjualan sareng naroskeun saran pikeun stiker laptop pikeun laptopna nyalira sareng salaku tempat tinggaleun sareng palanggan sareng klien na. Kuring bakal jujur ​​yén kuring parantos mesen stiker online sareng hiji-hijina stiker berkualitas tinggi anu kuring kantos kéngingkeun pikeun harga anu saé sareng parobihan anu hébat nyaéta Sticker Mule. Konci pikeun pilihan kuring nyaéta stiker anu gampang kaluar

Kumaha Ngagunakeun Rapat Ngazum pikeun Ngarekam Tamu Jauh Dina Podcast Anjeun dina Trek Misah

Abdi teu tiasa nyaritakeun sadaya alat anu kuring anggo atanapi langganan kapungkur pikeun ngarékam wawancara podcast ti jauh - sareng kuring ngagaduhan masalah sareng sadayana. Henteu janten masalah kumaha konéktipitas kuring atanapi kualitas pakakas ... masalah panyambungan sareng kualitas audio ampir-ampiran ngajantenkeun kuring ngalungkeun podcast. Parangkat anu pantes anu kuring anggo nyaéta Skype, tapi nyoko kana aplikasi éta henteu nyebar kitu kuring

Moz Lokal: Maksimalkeun Ayana Online Lokal Anjeun Ngaliwatan Listing, Reputasi, sareng Manajemén Nawaran

Salaku mayoritas jalma diajar ngeunaan sareng mendakan bisnis lokal online, ayana online anu mantap penting. Inpormasi anu akurat ngeunaan bisnis, poto anu saé kualitasna, pembaruan anu pangénggalna, sareng réspon kana ulasan ngabantosan jalma-jalma diajar langkung seueur ngeunaan bisnis anjeun sareng sering nangtoskeun naha aranjeunna milih mésér ti anjeun atanapi pesaing anjeun. Manajemén daptar, nalika digabungkeun sareng manajemén reputasi, tiasa ngabantosan usaha lokal ningkatkeun ayana online sareng reputasi ku ngamungkinkeun aranjeunna ngatur sababaraha