10 Tip Top pikeun Kéngingkeun Pangangkatan Gaji Anu Hadé

MayarUpami anjeun teu acan merhatoskeun, kuring gaduh situs sanés anu disebat Kalkulator Payraise. Mudah-mudahan anjeun mendakan éta mangpaat. Salaku manajer, kuring biasana kedah ngitung paningkatan gaji pikeun karyawan kuring sepanjang waktos - situs éta tumuh tina kabutuhan pikeun ngajantenkeun langkung gampang ngitung.

Abdi hoyong nambihan sababaraha tip kana situs ngeunaan cara kéngingkeun kenaikan gaji anu langkung saé. Saur santunan mangrupikeun komponén penting tina padamelan naon waé - éta leres-leres mangrupikeun akar sadaya pangakuan. Kéngingkeun "hatur nuhun" atanapi "padamelan ageung" langkung saé - tapi éta sanés nempatkeun artos dina saku anjeun.

Salami mangtaun-taun, kuring mendakan paguneman mayar langkung gampang sabab duanana padamel sareng salaku manajer - janten ieu 5 tip kuring pikeun kéngingkeun kenaikan gaji anu langkung saé.

  1. Upami anjeun pikir anjeun pantes, tong nampi kenaikan gaji anu ditawarkeun ku anjeun. Gerentes sering gaduh kawijaksanaan dina anggaranna sareng sering tiasa masihan naékna langkung saé tibatan anu ditawarkeun saleresna.
  2. Dina ulasan anjeun, pastikeun anjeun nyarios kana nilai anu anjeun bawa ka perusahaan, sanés biaya gaji. Penting pikeun dunungan ningali anjeun salaku investasi. Upami anjeun investasi anu saé, aranjeunna moal kapikiran mésér langkung seueur saham di anjeun.
  3. Hindarkeun ngabandingkeun diri sareng karyawan sanés. Éta henteu séhat pikeun ngabandingkeun diri sareng padamel anu sanés anu tiasa atanapi henteu ngahasilkeun artos langkung seueur tibatan anjeun. Manajer sering dipareuman ku ieu - dibarengan ku pangajen kinerja, paningkatan gaji mangrupikeun bagian anu neken tina padamelanna. Ngabandingkeun diri ka batur tiasa ngajauhkeun anjeun tibatan ngabantosan anjeun. Ogé, ngabandingkeun diri sareng 'kelompok' pagawé sanés anjeun sareng padamel anu sanés. Penting anjeun ngagaduhan nami kanggo nyalira.
  4. Terang naon biaya hirup ningkat pikeun daérah anjeun. Upami anjeun ditawarkeun kanaékan 3% di daérah kalayan naékna biaya hirup 4% ... tebak naon ?! Anjeun karek meunang potongan gaji!
  5. Kéngingkeun perjanjian kalayan unggal pangajen / paningkatan mayar tina kisaran gajih anjeun sakumaha ogé naon anu anjeun kedah ngahontalkeun supados kéngingkeun paningkatan anu saé. Upami manajer anjeun masihan anjeun 5 tujuan pikeun kéngingkeun kanaékan 5% ... maka pastikeun anjeun minuhan tujuan éta sareng ngingetan anjeunna ngeunaan kasuksésan anjeun - bahkan sateuacan ulasan salajengna.
  6. Entong sieun naroskeun kenaikan gaji di luar siklus normal anjeun. Upami anjeun parantos ngaos kaos kaki ti manajer anjeun atanapi perusahaan anjeun, mangpaatkeun waktos kanggo nyungkeun aranjeunna nunjukkeun apresiasiana ku naékna gaji. Upami leres-leres henteu kéngingkeun, nyungkeun bonus.
  7. Terang naon skala gaji anjeun pikeun daérah anjeun sareng padamelan anjeun. Aya seueur situs sareng inpormasi ieu, salah sahiji gratis Indeed.com.
  8. Upami anjeun dina konflik gaji anu sesah pisan, nyungkeun survey gaji ti jurusan Sumber Daya Manusia anjeun atanapi bahkan investasi pikeun nyalira. Salary.com nawiskeun survey gaji anu komprehensif Ieuh.
  9. Konsentrasi usaha anjeun dina damel dina tujuan anu mangaruhan garis handap. Penjualan tambahan, ingetan pelanggan anu langkung saé, jasa tambah nilai, ningkatkeun prosés, ngirangan anggaran… langkung gampang pikeun nyungkeun kenaikan gaji nalika anjeun nyayogikeun dolar sareng artos kana naon anu anjeun tambahkeun kana garis handap.
  10. Hanjakalna, urang hirup dina hiji dinten dimana padamelan seueur pikeun pagawé anu mumpuni, alus. Kanaékan gaji anu paling ageung sigana anjeun bakal ngahontal éta anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun ngantunkeun dunungan anjeun sareng milarian padamelan sanés. Hanjakal, tapi leres! Salawasna aya gambar anu panjang anu anjeun tiasa kéngingkeun tawaran anu saé sateuacan anjeun angkat tapi anjeun kedah naros ka diri anjeun naha aranjeunna bakal mutuskeun nawiskeun ka anjeun sateuacan angkat daripada masihan ka anjeun tiheula. Teu kedah nyandak ancaman angkat pikeun kéngingkeun santunan anu anjeun pantes.

Sing salamet!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.