3 Fitur Top anu leungit tina Google Blog Search?

Pilarian Blog GoogleAbdi henteu nganggo Google Blog Search. Alesanna kusabab Google Blog Search mangrupikeun hal anu dipikirkeun, sanés alat pikeun persiapan. Kalayan kecap séjén, kuring kedah mutuskeun naon anu kuring badé ditalungtik sateuacan abdi tiasa milarian. Pikeun blogger anu milari inspirasi, anjeun moal mendakan di dieu! Kalayan diémutan éta, ieu mangrupikeun 3 fitur top anu leungit tina Google Blog Search:

  1. Analisis kecap konci. Naon anu dibahas dina menit terakhir, jam, dinten, minggu, sareng sajabana?
  2. Analisis milarian. Naon anu dipilarian dina menit, jam, dinten, minggu, sareng sajabana?
  3. Analisis géografi. Naon anu dipilarian sareng dimana?

Nalika kuring ngadatangan Google sababaraha taun ka pengker, aranjeunna gaduh sababaraha layar kerén di unggal titik lebet kana kampus anu nyayogikeun pamundut real-time dieksekusi. Aranjeunna ogé ngagaduhan layar def-high sareng dunya kalayan representasi tina jumlah pamundut ku basa di panjuru dunya. Éta pikaresepeun pikeun ditingali (tiori kuring éta henteu leres dipasang dimana waé tapi ngagurilap sareng tiis, sareng 3d janten narik panon unggal pengunjung ku 'oohs' sareng aahs ').

Upami anjeun leres-leres tiasa néwak sadaya stats éta dina HDTV anu keren, maka anjeun pasti tiasa nempatkeun aplikasi di luar sana pikeun ditingali ku urang. Éta bakal leres-leres matak ningali jalma-jalma anu nyerat sareng milarian sareng dimana.

Abdi bogoh ka Google. Abdi terang Google. Tapi Google, anjeun sanés Technorati. 🙂

PS:
Batur ti Technorati punten wartoskeun ka kuring naon anu "Alokasi Harian tina API Nelepon ”téh? Anjeun lalaki anu maéhan kuring sareng éta henteu dimana waé dina situs anjeun! Kuring kedah ngembangkeun hiji aplikasi sakitar nyetak sisi server paménta janten kuring henteu pencét jatah ... naon waé anu tiasa janten ... argh!

3 Komentar

  1. 1

    Doug,
    Telepon API dugi ka 500 dinten. Kuring nyobian kode widget anjeun, éta leres-leres keren! Pamakéan anu kuring nyarankeun nyaéta pikeun ngébréhkeunana tina cron (1) sakali per dinten sareng nyebarkeun kana file javascript statis anu tiasa anjeun kalebetkeun. Salaku conto, conto pangaturan anu kuring bayangkeun mangrupikeun widget anu diterbitkeun sapopoé jam 1 enjing sapertos kitu:

    0 1 * * * / usr / local / bin / php /home/dkarr/web/rank_widget.php> /usr/local/apache/htdocs/js/rank_widget.js

    (jalur khusus diwangun tapi mugia éta nyayogikeun titik awal anu saé)

    Sacara umum, skala panggunaan API anjeun sareng skala lalu lintas halaman wéb anjeun kedah dibatalkeun 😉

    Miharep éta ngabantosan,
    -Anu

  2. 2

    Nuhun, Ian!

    Leres, kuring parantos ngembangkeun vérsi 2 dimana pangguna tiasa cache kaluaranana sareng nyetél kadaluarsana ... panginten 4 jam = 5 telepon per dinten ... tibatan 500 🙂

    Ogé, abdi ngawangun kana widget WordPress. Kuring ogé tiasa ngagedékeun kana sababaraha format ... sapertos tag, badget, jst.

    Anjeun jalma kedah leres-leres nempatkeun ambang panggero API dina Komunitas Pangembang anjeun ngarah jalma terang ngeunaan éta.

    Ngahargaan pituduh,
    Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.