5 Alesan Top Naha Kuring Henteu Nganggo Daptar dina Unggal Pos.

nomerAbdi cageur tina naon anu kuring percanten nyaéta nyeri sirah migrain munggaran kuring ayeuna. Janten kuring ngarepkeun kuring henteu négatip sareng tulisan ieu ... éta sanés serangan, ngan ukur panasaran.

Upami anjeun henteu acan mariksa blog na sateuacanna, aya seueur inpormasi di ProBlogger. Naon anu kuring henteu tiasa terang akhir-akhir ieu naha ampir unggal pos tunggal kedah janten sababaraha daptar?

Naha aya kaunggulan pikeun daptar dina eusi anjeun? Kuring parantos nempatkeun daptar dina kontén kuring sateuacanna, tapi ngan ukur nalika kuring mikir yén aranjeunna masihan arahan atanapi ngan saukur titik pelor anu kuring hoyong komunikasi. Kuring terang yén jalma milarian 'Top 10' sareng 'Top 100' sareng hitungan umum anu sanés pikeun daptar, tapi kuring henteu ningali 'Top' dina sababaraha daptar ProBlogger.

Nanging, ampir unggal postingan sigana gaduh daptar nomer tina sababaraha jinis. Naha kumaha?

Ieu anu Top 5 Alesan naha kuring henteu nganggo daptar dina unggal postingan:

  1. Éta henteu maca sapertos paguneman.
  2. Daptar kadang-kadang subyektif ... hiji jalma tiasa ngagaduhan hiji titik atanapi saratus poin dina topik naon waé. Naha cacah penting?
  3. Teuing nganggo daptar nomer hurung disingenuous ... kacuali blog anjeun ngeunaan daptar, tangtosna.
  4. Item daptar biasana mangrupikeun pernyataan anu ringkes, sareng henteu nyéépkeun seueur rohangan pikeun pedaran atanapi diskusi.
  5. Kadang-kadang, barang-barang pamungkas siga anu dipikir-pikir… ngan ukur pikeun nyoba ngitung jumlah anu anjeun peryogikeun. Abdi peryogi 5.

3 Komentar

  1. 1

    Daptar anu saé. Ieu sababaraha pamikiran:

    1. Kuring henteu nganggo daptar dina unggal postingan - tina 10 terakhir kuring ngan 2 anu leres-leres postingan daptar (hiji deui anu ngadugikeun daptar anu ditulis ku batur)

    2. saurna éta - kuring resep kana daptar gaya tulisan. Abdi mendakan aranjeunna gampang nyerat sareng gampang dibaca. Tina tulisan kuring anu daptar biasana anu paling populér sareng paling diomentaran.

    3. Abdi daptar jalma dina kahirupan nyata - Kuring ngadamel aranjeunna sadidinten pikeun ngabantosan kuring ngatur sorangan - janten kuring sigana mangrupikeun tulisan alami pikeun kuring ogé.

    4. titik anjeun ngeunaan daptar barang anu janten pernyataan anu ringkes leres - nanging tulisan daptar anu kuring tulis umumna gaduh judul teras paragrap saatos aranjeunna. Dina hartos aranjeunna mirip pisan sareng ésai anu kuring nyerat kalayan pernyataan bubuka dina awal unggal paragraf kalayan penjelasanana saatosna. Hiji-hijina bédana nyaéta poin-poin dibélédét atanapi dinomeran sareng intina utama dikandelkeun supados langkung gampang dicerna.

    5. salah sahiji kaunggulan daptar anu paling ageung nyaéta aranjeunna tiasa di-scan. Panilitian kana bacaan online nunjukkeun yén kaseueuran jalma réaksi ngalawan sareng henteu maca blok ageung téks sareng nyeken eusi pikeun poin-poin sateuacan sateuacan maca deui hiji tulisan. Kuring mendakan yén format daptar ngabantosan ieu.

    6. Kuring ogé henteu leres-leres ngempelkeun daptar pikeun kéngingkeun nomer sertian sareng salaku hasilna parantos nyerat seueur daptar 9, 12 sareng nomer anu sanés. Pasangan terakhir kuring parantos béréndélan béréndélan '10' tapi langkung ramé tibatan naon waé - kuring nyerat tulisan kuring teras mundur kana angka poin kuring di tungtungna sareng tetep sareng naon waé anu kuring pikahoyong.

    Tangtosna - Kuring nyandak kana komentar anjeun. Kuring terang daptar tiasa overdone sareng sadar kana éta - salaku hasilna kuring nyobaan nyampur sakedik. Nuhun kana pamikiran anjeun - henteu dianggap serangan pisan tapi kritik konstruktif - hatur nuhun.

  2. 2

    Darren,

    Ieu eupan balik anu saé anu ngabantosan kuring rada ngartos. Upami kuring henteu nyebatkeun éta sateuacan kuat, kuring resep pisan kana blog anjeun. Salah sahiji hal anu kuring resep ngeunaan blog anjeun nyaéta éta sigana bahan aslina. Nalika kuring nyeken eupan kuring ka pengulangan tulisan (dinten ayeuna Google's Writely and Spreadsheet ngagabung), milik anjeun biasana dina topik anyar.

    Hatur nuhun pisan kanggo nyéépkeun waktos kanggo ngajawab Éntri kuring! Éta pikagumbiraeun didatangan ku "ProBlogger" nyalira.

    Sareng - Abdi resep pisan kanyataan yén anjeun daptar balesan anjeun. 🙂

    Doug

  3. 3

    hatur nuhun Doug - panginten koméntar peryogi janten daptar 😉

    Kuring nyobian tetep barang-barang aslina di PB - sanaos aya dinten dimana berita éta kedah ditutupan saur kuring.

    hatur nuhun kana tanggepan - kuring leres-leres ngahargaan éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.