5 Tip Top pikeun Kaayaan Survey

top 5

Aya bebeneran saderhana anu ditepikeun ku jaman Internét: Nyungkeun eupan balik sareng kéngingkeun wawasan kana basa nasabah sareng target pasar anjeun gampang. Ieu tiasa janten kanyataan anu saé atanapi anu matak pikasieuneun, gumantung kana saha anjeun sareng naon anu anjeun milari tanggepan, tapi upami anjeun di pasar pikeun ngahubungi sareng pangkalan anjeun pikeun kéngingkeun pendapat anu jujur, anjeun gaduh ton tina pilihan haratis sareng biaya mujarab pikeun ngalakukeun. Aya sababaraha cara anjeun tiasa ngalakukeun ieu, tapi kuring damel di SurveyMonkey, janten bidang keahlian kuring, sacara alami, nyiptakeun survey online anu nyayogikeun hasil anu jelas, dipercaya, anu tiasa dipilampah.

Kami nyandak misi kami pikeun ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu pangsaéna pikeun serius, naha anjeun nyobian mutuskeun gambar anu mana anu bakal dianggo dina sampulna, pamutahiran produk mana anu kedah diprioritaskeun, atanapi pembuka naon anu kedah dilayanan di pesta peluncuran anjeun. Tapi kumaha upami anjeun henteu kantos ngadamel survey online, atanapi bingung ku sadaya fitur anu dipikaresep (ngalangkungan logika? Naha éta mangrupikeun jenis belanda dobel ??)

Kuring bakal ngaheéatkeun intricacies fitur survey urang kanggo waktos anu sanés (sanaos kuring tiasa ngawartosan anjeun, Skip Logika teu aya hubunganana sareng tali luncat). Tapi kuring badé bagikeun sareng anjeun ieu 5 tip lebet luhur pikeun nyiptakeun survey online anu saé.

1. Jelas Nangtukeun Tujuan Survey Online Anjeun

Anjeun moal ngaluncurkeun kampanye iklan tanpa netelakeun tujuan kampanye (ningkatkeun kasadaran merek, ngadorong konversi, ngadiskreditikeun pesaing anjeun, jst) Tujuan anu jelas nyababkeun hasil anu teu jelas, sareng tujuan sadayana pikeun ngirim survey online pikeun kéngingkeun hasil anu gampang kahartos sareng dipilampah. Survei anu saé ngagaduhan hiji atanapi dua tujuan anu fokus anu gampang kahartos sareng dijelaskeun ka batur (upami anjeun tiasa sacara gampang ngajelaskeun ka 8th kelas, anjeun dina jalur anu bener). Nyéépkeun waktos payun kanggo ngaidentipikasi, dina nyerat:

  • Naha anjeun nyiptakeun survey ieu (naon tujuan anjeun)?
  • Naon anu anjeun ngarepkeun survey ieu bakal ngabantosan anjeun?
  • Kaputusan naon anu anjeun ngarepkeun pangaruhna sareng hasil tina survey ieu, sareng naon anu métrik data konci anjeun kedah dugi ka ditu?

Sora atra, tapi urang parantos ningali seueur survey dimana sababaraha menit perencanaan tiasa ngabédakeun antara nampi réspon kualitas (réspon anu aya gunana sareng tiasa dipilampah) atanapi data anu henteu diinterpretasi. Nyandak sababaraha menit tambahan dina tungtung payun survey anjeun bakal ngabantosan yén anjeun naroskeun patarosan anu pas pikeun ngahontal tujuan sareng ngahasilkeun data anu manpaat (sareng bakal ngahémat anjeun ton waktos sareng nyeri sirah dina tungtung tukang).

2. Jaga Survey Singkat sareng Fokus

Sapertos kaseueuran bentuk komunikasi, survey online anjeun pangsaéna nalika pondok, amis, sareng ka titik. Pondok sareng fokus ngabantosan kualitas sareng kuantitas réspon. Umumna langkung saé difokuskeun tujuan tunggal tibatan nyobian ngadamel survey master anu ngaliput sababaraha tujuan.

Survei anu langkung pondok umumna ngagaduhan tingkat réspon anu langkung luhur sareng ninggali langkung handap diantara réspondén survey. Lumrahna manusa hoyong hal-hal janten gancang sareng gampang - sakali panaliti kaleungitan minat aranjeunna ngan saukur ninggalkeun tugas - ngantepkeun anjeun sareng tugas anu teu lancar pikeun narjamahkeun kumpulan data parsial (atanapi mutuskeun buang éta babarengan).

Pastikeun masing-masing patarosan anjeun difokuskeun ngabantosan pikeun ngahontal tujuan anu anjeun nyatakeun (Teu ngagaduhan? Balik deui ka léngkah 1). Entong ngalungkeun patarosan anu 'pikaresepeun gaduh' anu henteu langsung nyayogikeun data pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tujuan anjeun.

Pikeun pastikeun yén survey anjeun cukup pondok, waktos sababaraha jalma nalika aranjeunna nyandak. Panilitian SurveyMonkey (sareng Gallup sareng anu sanésna) parantos nunjukkeun yén survey kedah 5 menit atanapi kirang kanggo réngsé. 6 - 10 menit tiasa ditampi tapi kami ningali tingkat pembuangan anu signifikan lumangsung saatos 11 menit.

3. Jaga Pertanyaan Anu Sederhana

Pastikeun patarosan anjeun dugi kana tujuan sareng hindarkeun panggunaan jargon khusus industri. Kami parantos sering nampi survey sareng patarosan sapertos: "Iraha terakhir anjeun nganggo (lebetkeun industri téknologi mumbo jumbo didieu)? "

Entong nganggap panangtu survey anjeun sakumaha nyaman sareng akronim sareng lingo sapertos anjeun. Éja éta pikeun aranjeunna (émut yén 8th kelas anjeun ngajalankeun tujuan anjeun ku? Nyungkeun eupan balikna - nyata atanapi dibayangkeun - kanggo léngkah ieu ogé).

Coba jukeun patarosan anjeun sakumaha spésifik sareng langsung. Bandingkeun: Naon pangalaman anjeun damel sareng tim SDM kami? Ka: Sakumaha wareg anjeun sareng waktos réspon tim SDM kami?

4. Gunakeun Pertanyaan Akhir Anu Ditutup Iraha Tiasa

Patarosan survey anu parantos ditutup masihan réspondén pilihan khusus (contona Ya atanapi Henteu), ngajantenkeun analisis anjeun tiasa dianggo langkung gampang. Patarosan anu ditutup tiasa janten bentuk enya / henteu, pilihan ganda, atanapi skala meunteun. Patarosan survey terbuka parantos ngamungkinkeun jalma pikeun ngajawab patarosan ku kecap sorangan. Patarosan kabuka parantos réngsé pikeun ngalengkepan data anjeun sareng tiasa nyayogikeun inpormasi kualitatif anu mangpaat sareng pandangan. Tapi pikeun tujuan ngempelkeun sareng nganalisis, patarosan-patarosan ditutup janten sesah pikeun ngéléhkeun.

5. Tetep Pertanyaan Skala Peunteun Konsisten Ngaliwatan Survey

Skala peunteun mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngukur sareng ngabandingkeun sét variabel. Upami anjeun milih ngagunakeun skala peunteun (mis. Ti 1 - 5) pastikeun anjeun tetep konsisten sapanjang survey. Anggo jumlah poin anu sami dina skala (atanapi langkung saé, anggo istilah deskriptif), sareng pastikeun hartos anu luhur sareng handap tetep konsisten sapanjang survey. Ogé, éta ngabantuan nganggo nomer ganjil dina skala peunteun anjeun pikeun ngajantenkeun analisis data langkung gampang. Ngalihkeun skala peunteun anjeun bakal lieur takers survey, anu bakal ngakibatkeun réspon anu teu dipercaya.

Éta pikeun 5 tip top pikeun kahebatan survey, tapi aya seueur hal penting sanés anu kedah diémut nalika nyiptakeun survey online anjeun. Pariksa deui di dieu pikeun langkung seueur tip, atanapi parios blog SurveyMonkey kami!

One comment

  1. 1

    "Pastikeun masing-masing patarosan anjeun fokus kana ngabantosan tujuan anjeun anu ditetepkeun"

    Titik hébat. Anjeun teu hoyong nyéépkeun waktos jalma ku patarosan non-misi kritis. Waktos palanggan anu berharga, tong boroskeun kana patarosan fluff!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.