Topik Top Adsense: Ajax, Flash, WordPress sareng Firefox

Sababaraha minggu ka pengker, kuring terpadu Adsense sareng Google Analytics (Tip # 4). Abdi parantos narik ati ningali hasilna. Google Analytics ngagaduhan Jalur Goal Reverse dimana anjeun tiasa ningali jalur anu dianggo ku para pengunjung sateuacan ngaklik iklanna. Angkatan sareng inpormasi ieu, saurang tiasa nyandak dua sudut pandang anu béda:

  1. Kuring tiasa ngasilkeun artos langkung seueur upami kuring teras-terasan nyerat ngeunaan topik ieu.
  2. Aya paménta pikeun eusi di daérah ieu - sahingga jalma-jalma daék klik iklan pikeun kéngingkeunana!

Kalayan ngan ukur sababaraha minggu analisa dina sabuk kuring, kuring moal ngarobah arah dina eusi blog kuring ngan saukur pikeun kéngingkeun pendapatan iklan tambihan. Tapi… katingalina jalma-jalma mendakan blog kuring teras ngantunkeun éta ngaliwatan tautan iklan nalika aranjeunna henteu mendakan inpormasi anu aranjeunna peryogikeun pikeun topik anu aranjeunna milari. Ieu katingal tiis dina stats nganggo Reverse Goal Path:

Adsense Analytics

Topik-topik éta? Ajax, Flash, WordPress sareng Firefox. WordPress mangrupikeun salah sahiji topik 'panas' dina blog kuring kalayan langkung seueur hits dina topik anu ditandai WordPress tibatan dimana waé. Kuring nuju damel dina Widget Sidebar WordPress ayeuna kusabab éta pikaresepeun sareng tiasa ngalaan blog kuring ka pamiarsa tambihan.

Sedengkeun pikeun Ajax, Flash, sareng Firefox… Kuring kedah ningali dimana kuring hoyong nyandak éta. Kuring resep pisan kana Ajax tapi henteu gaduh seueur pangalaman Flash (sobat kuring Bill langkung seueur deui). Sareng tangtosna kuring resep Firefox, éta téknologi tambihan, sareng Firebug! Firebug nyaéta nu alat pamekaran penting pikeun pamekar Wéb naon waé.

Janten ... nyerat ngeunaan topik-topik éta pikeun nyumponan paménta sareng anjeun tiasa ngasilkeun artos langkung seueur pikeun ngalaksanakeunana! Analytics tiis!

2 Komentar

  1. 1

    Abdi gaduh halaman wéb flash
    abdi milarian skrip anu nunjukkeun google adsense nalika flash.
    kumaha kuring tiasa kéngingkeunana?

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.