4 Formulir Eusi B2B Pang épéktipna?

strategi eusi b2b

Kami henteu kaget ku hasil tina Laporan Patokan Pemasaran Eusi 2015. Kami parantos ngalihkeun ampir sadaya fokus pikeun ningkatkeun pangsa pasar, kasadaran mérek sareng optimalisasi konvérsi dina otoritas eusi yén urang nuju ngembangkeun pikeun klien kami. The Format Kontén Top pikeun Marketing B2B nyaéta:

  1. Studi hal - Kumisan ti ngamajukeun mérek anjeun, studi kasus nyayogikeun sarana épéktip pikeun nyarioskeun carita ngeunaan palanggan anu bakal ngadaptar sareng prospek sanés dina industri anu sami atanapi nyanghareupan tangtangan anu sami. Studi kasus nyayogikeun unggal aspek eusi hébat - kalebet carita, data pendukung, tinjauan produk atanapi jasa, kasaksian, ogé panggilan pikeun aksi.
  2. pidio - Video anu saéna 1.8 juta kecap. Ieu pernyataan kandel tina panilitian Forrester Dr. James McQuivey Kumaha Pidéo Bakal Nguasaan Dunya. Kamampuh ngadaptar ku gerak sareng paningali sareng sacara sakaligus ngajelaskeun ngalangkungan sora ngabantosan ngajelaskeun sareng ngajelaskeun sacara éksponénsial langkung saé tibatan téks atanapi citra statis. Pidéo sanés pikeun jalma males maca ... éta pikeun jalma anu hoyong gancang nahan sareng ngartos langkung seueur inpormasi.
  3. Whitepapers - Upami tujuan klien kami nyaéta pikeun resonasi sareng pemirsa, aranjeunna kedah ngabantosan ogé ngadidik aranjeunna. Kertas bodas sakaligus ngawartosan sareng ngadidik anu maca bari ogé nyetél perusahaan anjeun salaku otoritas dina topik. Ditempo salaku otoritas ngawangun kapercayaan sareng kapercayaan ngadorong konvérsi.
  4. Infographics - Ieu strategi goto kami pikeun unggal klien anu teras-terasan mayar dividen sakalian sareng sababaraha kali deui. Sakumaha urang ningali klién anu nyobian ngawangun kasadaran sareng panempatan milarian organik, teu aya strategi anu dianggo langkung saé tibatan urang program infographic. Kami nonton seueur perusahaan murag rata ... ngan ukur ngabantingkeun sababaraha stats dina antarbeungeut anu geulis, tapi nalika anjeun ngadamel carita, kumpulkeun panilitian, sareng ngararancang infographic anu ngabantosan ngarahkeun perhatian pemirsa sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngungkulan hiji masalah, teu aya format anu langkung saé. Infographics tiasa dibabawa… gampang dipasang sareng dibagi dimana-mana. Ieu orok urang!

Seueur perusahaan ngagaduhan kejutan stiker ku ngorbankeun eusi premium. Éta sababna kami ngabantosan aranjeunna pikeun repurpose desain antara format sareng ogé masihan klien kami deui aset. Hiji tulisan infographic sareng bodas atanapi studi kasus tiasa dianggo pikeun nguatkeun brosur, presentasi penjualan, grafik situs wéb, tulisan blog, podcast, webinar… sareng seueur deui. Upami anjeun henteu ngémutan deui kontén ieu, anjeun moal sadar poténsialna sadayana. Sareng upami anjeun henteu nganggo éta pisan, anjeun katinggaleun pesaing anjeun anu ngalakukeun éta.

nu Laporan Patokan Pemasaran Kandungan 2015 nyayogikeun analisis anu mutakhir ngeunaan tren pamasaran kontén paling ageung dina organisasi B2B, sareng didasarkeun kana hiji proyek panilitian ekslusif anu dilakukeun dina kemitraan sareng Panilitian Circle dina Méi / Juni 2015.

Ieu teaser interaktif anu saé B2B Marketing parantos ngahijikeun (anjeun tiasa pencét tombol layar pinuh pikeun berinteraksi langkung gampang):

Sareng ieu mangrupikeun infographic kalayan strategi B2B Eusi anu luhur sareng sababaraha data pendukung:

Strategi Eusi B2B Top

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.