Taktik Pamasaran Top pikeun Generasi Diterangkeun

kagancangan email

Kami keuna kana klien lami ayeuna anu henteu damel sareng kami dina sataun katukang. Sataun katukang, seueur perusahaan anu ngamangpaatkeun sumberdaya kami sabab kami sateuacanna kurva dina strategi optimasi milarian. Ayeuna, kuring yakin kami nuju ngadorong klien kami langkung jauh ka jalan pikeun strategi eusi anu euyeub sareng otomatisasi pamasaran. Anginna hurung, kami dina jalur anu bener. Numutkeun ka Oracle Eloqua, téknologi, pamasaran email, kagancangan sareng eusi anu euyeub mangrupikeun kakuatan anu nyababkeun stratégi pamasaran anu paling mangaruhan ayeuna dikaluarkeun online.

Email dianggap kagiatan pamasaran digital anu paling penting sareng kabutuhan pikeun gancang sareng patalina sareng tantangan anu pangageungna, numutkeun laporan Oracle Eloqua, Nangtukeun Marketer Modern: Ti Nyata dugi ka Idéal. Laporan éta nyorot sababaraha daérah konci anu kedah dipokuskeun ku anu nyandak kaputusan pamasaran - sareng kurangna ego anu héran tina pamasar Modern Modern. Taktik pamasaran anu euyeub ku eusi, sapertos makalah bodas sareng webcasts, penting pisan pikeun generasi pamimpin sareng pemeliharaan kalungguhan. Salaku tambahan, kaahlian Kreatif sareng kanyaho téknologi pamasaran sami pentingna di pasar modéren.

Email-sareng-Kecepatan-anu-Top-of-the-Modern-Marketers-Agenda_final

5 Komentar

  1. 1

    Teu aya ragu yén email mangrupikeun kagiatan pamasaran digital anu paling penting. Gaduh strategi email anu jelas sareng difokuskeun penting pisan pikeun campuran pamasaran anjeun; tanpa strategi anu ditetepkeun leres ROI pamasaran email anjeun sigana sangsara.

    • 2

      Leres tapi kadang nalika pamasar dibungkus kontan aranjeunna kedah ngalangkungan taktik jangka panjang tradisional sareng ngan ukur promosikeun kanggo artos murni ...

      Kuring kantos aya dina kaayaan ieu sareng terus terang éta ngan sanes waktos pikeun nimbang-nimbang manpaat kahareup ngawangun daptar. Tapi sakali jagad raya dipulihkeun deui supaya tartib ogé daptar gedong 🙂

      • 3

        @MarketSecrets: disqus Kuring masih bakal ngadaptarkeun langganan email. Upami anjeun mayar taktik jangka pondok sareng nyandak jalma kana situs anjeun ... naha henteu nawiskeun langganan pikeun jalma anu 'mungkin' resep tapi ngan henteu siap mésér? Ieu bakal ngamaksimalkeun investasi jangka pondok anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun nyorong pesen tambahan pikeun palanggan éta di jalan.

  2. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.