Turutan Pangaruh Media Sosial Top tina 2014

Média Sosial Pangaruh Archetypes

Dr. Jim Barry tina blog Edu-Tainment Sosial Eusi Pamasaran parantos ngahijikeun a daptar pangaruh média sosial luhur (Sareng anjeun leres-leres aya di dinya!). Dokter anu saé parantos nyerat tulisan anu pikaresepeun sareng lengkep dina 4 purwakanti tina pangaruh ieu, ngajelaskeun sipat sareng jinis pangaruh anu dipibanda di industri, kalebet:

  • Pendidik - nyayogikeun bantosan sareng wawasan
  • gerbong - kalibet sareng bantosan (anjeun bakal mendakan kuring di dieu!)
  • Penghibur - kalibet sareng inspirasi
  • Karismatik - nyayogikeun wawasan sareng inspirasi

Éta daptar anu saé na tulisan kudu dibaca. Kuring resep pisan yén kuring didaptarkeun salaku palatih. Kuring henteu nganggap kuring salaku pamimpin pamikiran dina industri, tapi saur kuring kuring praktisi jujur ​​sareng nyayogikeun blog anu ngabantosan para pemasar mendakan alat sareng metodologi anyar pikeun ningkatkeun karajinanana. Abdi terang pisan dina tingkat pribadi, janten anu tiasa mangaruhan karisma sareng kamampuan kuring ngahibur. Jalan anu mana waé, kuring ngahargaan aya dina daptar anu luar biasa.

Top-50-Sosial-Média-Influencers

Panginten panginten langkung saé pikeun mempermudah anjeun nuturkeun jalma ieu, janten ieu daptar kalayan tombol Twitter na nuturkeun!

Pendidik



















gerbong


















Penghibur










Karismatik










Kuring nyusup dina akun Twitter blog urang ku kuring. Candak argumén henteu propésional anu polarisasi tina akun Twitter kuring sareng anjeun kéngingkeun Martech Zoneurang. Hehe.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.