Kasalahan Média Sosial Top tina 2013

2013 kasalahan média sosial luhur

Karyawan nakal, tweet anu dijadwalkeun, akun anu diretas, peretasan berita dina kajadian anu tragis, teu karasa ras, sareng tagihan anu dibajak ... éta mangrupikeun taun anu pikaresepeun pikeun kasalahan média sosial. Perusahaan anu ngalaman musibah PR ieu duanana ageung atanapi alit… tapi penting pikeun nambihan yén unggal kasalahan média sosial tiasa dipulihkeun. Nyaan kuring henteu terang aya kajadian anu khusus anu ngagaduhan pangaruh anu tetep dina perusahaan janten pemasar perusahaan, sanaos isin, henteu kedah sieun akibat anu langgeng.

Urang hirup di dunya dimana konsumén gampang gelo sareng resep luncat dina kasempetan ngerakeun perusahaan. Perusahaan biasana henteu aya namina sareng teu berwajah - ironisna - hiji hal anu gampang dibéréskeun ku média sosial. Waktos-waktos, urang ningali perusahaan anu paling henteu ngalaman pangaruh tina hiji kasalahan ngagaduhan jalma anu saleresna, gambar asli sareng nami asli di payun perusahaanna. Jalma-jalma kurang kamungkinan nyerang jalma asli anu aya ngabantuan tibatan logo sareng harga saham!

nu Master dina Pitunjuk Marketing nempatkeun infographic pikaresepeun ieu babarengan. Entong sieun, pamasar ... tapi coba henteu ngalakukeun kasalahan ieu, ogé.

2013-sosial-média-gagal

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.