Tren Top Anu Bakal Wangun Marketing Digital

tren top pamasaran digital

Ieu hiji Ethinos Digital Marketing infographic ngeunaan tren luhur; pamasaran eusi, optimasi mobile, optimasi tingkat konvérsi; anu ngahartikeun pamasaran digital dinten ayeuna sareng kamungkinan gaduh pangaruh anu signifikan kana jalan kahareup na.

Naon anu kuring ngaapresiasi ngeunaan infographic ieu nyaéta fokus na kana nyetél strategi pamasaran digital anjeun. Di Dunya Pamasaran Média Sosial bulan ieu, ieu pisan anu bakal kuring pasihan wawasan sareng strategi. Pemasar fokus pisan kana TOFU (luhur corong) anu aranjeunna sono sabaraha lead anu ragrag atanapi henteu ngarobih kusabab stratégi henteu sasar atanapi dioptimalkeun.

Pura-pura anjeun prospek ngadatangan pembaruan status panganyarna, tweet, atanapi postingan blog anjeun ... dimana jalan ka konvérsi? Dimana halanganana? Naha anjeun ngukur unggal titik dina jalur pikeun ningali dimana tingkat turunna naékna? Upami henteu, anjeun kedah janten.

infographic-top-tren-digital-marketing

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Abdi anyar dina pamasaran Digital ieu. Kuring ngarasa untung pisan pikeun nganalisis tulisan ieu. Inpormasi anu saé pisan ngeunaan pamasaran digital. Tetep posting. Tulisan ieu ngagaduhan seueur anu unik sareng kualitas
    Inpo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.