2 Komentar

  1. 1

    Abdi sareng anjeun Doug. Kuring jadi hoyong resep widget tapi aranjeunna salawasna ninggalkeun kuring wanting leuwih. Abdi hoyong lebet aranjeunna, nyabit aranjeunna, cocog sareng situs abdi sareng kuring henteu pernah tiasa. Ku kituna kuring salawasna Resort ka teuas-coding jeung leungeun-gedong sagalana. Meureun kuring ngan hiji mamat keur kapuasan kuring meunang ngawangun hal sorangan.

  2. 2

    Abdi jalma eusi sareng tanggung jawab kana hasil atanapi kakurangan pikeun dalapan situs, kalebet kuring sorangan. Abdi sering ngingetkeun (sareng nyeri pisan!) Kumaha sakedik anu diperyogikeun pikeun ngaganggu sémah. Dasarna, upami anjeun nempatkeun hiji hal dina situs anjeun langkung saé janten aya pikeun leres-leres ningkatkeun pangalaman pangguna sareng / atanapi ngalihkeun jalma ka arah konvérsi. Saluareun eta dua hal jeung anjeun nempatkeun dina peril tujuan bisnis loka éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.