2 Komentar

  1. 1

    Abdi sareng anjeun Doug. Abdi hoyong pisan widget tapi aranjeunna ngantepkeun kuring hoyong anu langkung. Abdi hoyong lebet ka aranjeunna, nyabit-nyabit éta, cocog sareng situs abdi sareng kuring henteu pernah tiasa. Janten kuring teras-terasan ngagunakeun hard-coding sareng ngawangun-ngawangun sagala. Meureun kuring ngan ukur nguseup kana kasieun kuring ngawangun hiji hal nyalira.

  2. 2

    Abdi jalma anu kontén sareng tanggel waler pikeun hasil atanapi kakuranganana aya dalapan situs, kalebet kuring. Kuring sering ngingetkeun (sareng nyeri!) Sakedik upami diperyogikeun pikeun nganjang. Dasarna, upami anjeun nempatkeun naon waé dina situs anjeun éta langkung saé aya pikeun leres-leres ningkatkeun pangalaman pangguna sareng / atanapi mindahkeun jalma nuju konvérsi. Cicih dua hal éta sareng anjeun nyayogikeun tujuan bisnis situs.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.