Ngawaskeun Laju Loka kalayan Torbit Wawasan

ngukur kagancangan situs

Situs ieu dimuat lalaunan. Abdi teu tiasa ngawartosan anjeun sabaraha kali kuring nampi pesen ieu mangtaun-taun nalika damel sareng klien. Kecepatan situs penting pisan ... éta tiasa ngirangan mantul, ngajantenkeun tetep aktipitas, ngajantenkeun situs anjeun langkung saé di Google, sareng pamustunganana ngakibatkeun langkung konvérsi. Kami resep situs gancang ... éta mangrupikeun salah sahiji masalah munggaran anu kami serang sareng klien (sareng naha kami host WordPress dina Flywheel - éta mangrupikeun tautan afiliasi).

Kéngingkeun catetan yén situs laun nguciwakeun sabab éta bisa dumasar kana ratusan masalah… sabaraha bandwidth perusahaan anjeun, sabaraha jalma anu ngagunakeunana, unduhan latar tukang anu anjeun lakukeun, browser anu anjeun ngajalankeun, add-on browser anu ngajalankeun, naha éta situs anu aman, dimana domain anjeun dijalankeun, dimana situs na host, sabaraha situs sanés anu dimuat dina host anu sami, kumaha server anjeun nga-cache situs sareng upami anjeun parantos nyebarkeun sumberdaya statis ngalangkungan CDN ka sababaraha ngaran.

Teu mungkin pikeun ngawartosan naon anu janten masalahna nalika klien kami ngahontal kami sareng naroskeun. Janten, urang umumna didatangan situs sapertos Pingdom sareng ngaji sababaraha pakakas kagancangan sareng ngabuktikeun yén yén saha waé di luar aranjeunna henteu ngagaduhan masalah. Tangtosna, éta nalika aranjeunna wangsul sareng nyarios ka kami yén saha waé anu aranjeunna terang ngagaduhan masalah, ogé… keukeuh.

Sareng nganalisis kagancangan halaman anjeun ngalangkungan Google Search Console (bagian Labs) mangrupikeun banyolan ... éta gumantung ka jalma anu ngajalankeun bilah alat pikeun ngalaporkeun kagancangan. Bener henteu seueur teuing tempat anu anjeun tiasa angkat pikeun kéngingkeun waleran anu leres. Atanapi aya? Torbit Wawasan mangrupikeun alat pangukuran pangguna anu nyata anu nambihan transparansi kana halaman wéb anjeun panginten henteu ngan ukur ngan ukur masihan jawaban, tapi ogé solusi. Éta ngamungkinkeun anjeun nyiksikan sareng ngadadu kadatangan pengunjung anjeun sareng situs anjeun ningali gambar nyata kagancangan situs anjeun.

Torbit Wawasan ngajantenkeun métrik pangukuran pangguna anu sayogi, ngamungkinkeun pamasar pikeun ngawas waktos halaman wéb anu saleresna pikeun unggal pangunjung. Alatna ngincer inpormasi pikeun pin-point dimana persis halaman wéb janten laun, sareng kunaon. Resolusi sadetik ngajantenkeun data sayogi sacara langsung.

Alatna nyayogikeun matéri intuitif sapertos korélasi antara laju ngamuat halaman wéb sareng tingkat mumbul atanapi tingkat konvérsi, ngalaporkeun data sacara real-time dina panempoan peta langsung, histogram kali beban pangguna kalayan métrik sapertos median sareng persentil luhur, ngabandingkeun kinerja di bénten-bénten panyungsi sareng géografi, sareng saran khusus ngeunaan kumaha kinerja anu langkung saé, sadayana kalayan sampling 100 persén. Sareng upami anjeun ngajalankeun situs WordPress, anjeun tiasa bangun sareng ngajalankeun gancang WordPress Plugin na.

histogram wawasan

Kalayan inpormasi ieu, anjeun ayeuna tiasa ngaidentipikasi naha panyebaran kode pangénggalna ngajantenkeun halaman wéb anjeun langkung laun, naha sabab panyababna mangrupikeun server anu beurat teuing, atanapi… ngan ukur buktoskeun ka klien anjeun yén anjeun ngalakukeun padamelan anjeun sareng situs na jalan saé pisan.

wawasan realtime rata

Éta ogé hébat pikeun niténan waktos beban sacara geografis, ogé!
peta realtime wawasan

Hargana ogé pas. Versi dasar tina Torbit Wawasan, kalebet sampling 100 persén dugi ka 1,000,000 tampilan halaman bulanan sareng ingetan data 30 dinten, asalna gratis. Upami anjeun hoyong ngiringan masalah, tingali kunjungan anu pangsaéna sareng pangageungna, atanapi bahkan monitor konversi ku waktos beban, alatna peryogi pamutahiran.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Anjeun leres-leres henteu tiasa nganggap enteng pentingna waktos beban halaman wéb anjeun. Sanajan eusi sareng desain anjeun saé, upami éta dimuat lalaunan anjeun bakal kaleungitan pengunjung. Mesin pencari langkung milih halaman wéb anu nyayogikeun pangalaman pangguna anu saé. 

  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.