Torchlite: Pamasaran Digital sareng Solusi Ékonomi Kolaborasi

torchlite interface ipad mobile

Ayeuna, anjeun panginten mendakan kutipan ieu ti Tom Goodwin, wakil presiden senior strategi sareng inovasi di Havas Media:

Uber, perusahaan taksi pangageungna, teu gaduh kendaraan. Facebook, anu gaduh média paling populér di dunya, henteu nyiptakeun kontén. Alibaba, pangecér anu paling berharga, henteu gaduh inventarisasi. Sareng Airbnb, panyadia akomodasi pangbadagna di dunya, henteu ngagaduhan perumahan.

Aya ayeuna 17 perusahaan milyar dolar dina anu disebatna ékonomi kolaborasi. Perusahaan-perusahaan ieu ngalaman kasuksésan anu masif sanés ku nyiptakeun produk énggal, tapi ku nyayogikeun pendekatanna ka salah sahiji anu nyiptakeun nilai ku nyocogkeun jalma anu meryogikeun hal-hal sareng jalma anu ngagaduhan tawaran. Upami disada saderhana, tah, éta sabab éta. Kadang-kadang jenius ngan saukur nyanggap anu jelas.

Pikeun Susan Marshall, saurang pamasar Samaun, janten jelas yén jenis ieu pamikiran - nyiptakeun sambungan anu sampurna - henteu ngan ukur bakal mangpaat dina industri pamasaran, éta diperyogikeun.

Pemasar parantos biasa nyarios yén téknologi parantos leveling lapangan maén; yén usaha alit sareng menengah ayeuna gaduh alat pikeun bersaing sareng juggernauts. Dina praktékna, éta henteu saderhana éta. Sanaos pakakas pamasaran digital langkung saé sareng langkung seueur sayogi ti payun, perusahaan masih peryogi ahli anu terang kumaha ngagunakeun alat-alat éta pikeun kéngingkeun hasil pangsaéna. Kami parantos ngahontal titik di mana pamasaran umum teu tiasa deui nuturkeun bentang digital anu kantos robih. Butuh spesialis, sareng pikeun kaseueuran bisnis, spesialis éta tiasa sadayana tapi teu mungkin dipendakan.

Pikeun langkung cocog sareng bisnis anu milari kaparigelan pamasaran sareng spesialis anu diperyogikeun, Marshall didamel Torchlite - solusi ékonomi kolaborasi anu masihan usaha naon waé kamampuan ngawangun tim pamasaran anu khusus. Dina pendekatan anti-agénsi na, Torchlite nyayogikeun usaha di pasar paménta anu ngamungkinkeun aranjeunna ngetok jaringan anu lega pikeun spesialis pamasaran individu pikeun ngarencanakeun sareng ngaéksekusi kampanye digital.

Unggal ahli, atanapi Torchliter, dipilih dumasar kana kabutuhan khusus usaha. Milarian nyetir langkung seueur kana halaman wéb anjeun? Torchlite bakal cocog sareng anjeun sareng ahli SEO kalayan pangalaman di industri anjeun pikeun mastikeun situs anjeun dioptimalkeun sareng konsumén anjeun tiasa mendakan anjeun.

Torchlite nawiskeun usaha alternatif pikeun nyewa staf tambahan di-bumi atanapi agénsi luar. Bandingkeun harga aranjeunna kana tingkat sajam tina agénsi atanapi biaya nyewa spesialis di bumi ($ 50,000 pikeun ménéjer média sosial, $ 85,000 pikeun pamasar email, $ 65,000 kanggo ahli SEO / Wéb), sareng anjeun tiasa ningali kumaha tiasa aya kauntungan kauangan.

Torchlite ogé ngamungkinkeun usaha pikeun ngajaga téknologi pamasaran anu aya. Gaduhan aksés ka sadaya pasar spesialis kalayan keahlian ngagunakeun praktis unggal pakakas pamasaran digital hartosna usaha henteu kedah ngarobih sareng ngaganti téknologi anu aya.

Usaha anu nganggo Torchlite ogé ngagaduhan pilihan pikeun Hurungkeun, jadina or pareuman taktik atanapi program pamasaran online khusus iraha waé. Upami pamasaran email, salaku conto, kabuktosan janten anu pangsaéna pikeun nyetir konvérsi sedengkeun taktik sanésna kirang épisién, bisnis bébas mindahkeun fokus sareng gampang milih sumberdaya. Torchlite ngatur sadayana prosés ieu ti mimiti dugi ka akhir, hartosna pamilik usaha henteu kedah hariwang ngeunaan ngiring, ngatur atanapi outsourcing bakat tambahan.

Pikeun ngabantosan pamilik bisnis ngalacak naon anu dianggo ku Torchliters maranéhna, Torchlite masihan unggal klien pangatur akun khusus ogé aksés kana dasbor online. Ngaliwatan dasbor Torchlite, klien gaduh pisibilitas lengkep pikeun ngawas kamajuan, ningali tugas anu dijadwalkeun, nyatujuan eusi sareng ngalacak kumaha caketna aranjeunna pikeun ngahontal tujuan pamasaranna.

Torchlite-Ngalaporkeun-Desktop

Museurkeun nyobian Torchlite?

Ngadaptarkeun démo platform Torchlite pelepasan mimiti ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.