ToutApp: Penjualan Penjualan, Citakan sareng Analytics

Tab Surélék

Pikeun organisasi penjualan anu ageung, perwakilan penjualan anu kaluar gaduh posisi anu teu tiasa dirénaskeun kusabab kedah komunikasi sareng tumpukan lead kadang-kadang nyambung sareng éta hiji atanapi dua prospek anu bakal ngarobah. Sistem otomatisasi pamasaran énggal sapertos sponsor kami Right On Interactive ngatur nyetak timah sareng ngabina komunikasi pikeun balaréa, tapi staf penjualan tetep kedah ngahasilkeun email nyalira 1: 1 pikeun nyambung sacara pribadi sareng kalungguhanana.

sadaya mangrupikeun platform percepatan penjualan anu ngabantosan tim penjualan anjeun nyerat email langkung gancang, ngalacak Dursasana sareng nutup langkung seueur tawaran. Tout tiasa dianggo sareng alat-alat anjeun anu aya diantarana Gmail, Outlook, sareng Salesforce.

Fitur ToutApp

  • Live Feed - Henteu ngan ukur tiasa ngalacak pandangan, klik sareng balesan, anjeun tiasa nyandak tindakan langsung tina Live Feed anjeun. Dina hiji-klik, nelepon, némbak email atanapi tingali data CRM sadayana dina hiji tempat.
  • nyukcruk email - Candak pisibilitas real-time dina naon anu lumangsung ku surélék anjeun. Terang iraha aya anu ningali, ngaklik atanapi ngabales email.
  • Nyukcruk Website - Kéngingkeun wawasan naon anu dipikaresep ku prospek anjeun. Sakali prospek ngeklik tautan dina email anjeun, anjeun bakal terang persis nalika aranjeunna nganjang halaman wéb anjeun, halaman harga atanapi Pusat Pitulung saatosna.
  • Ngalacak Attachment - Kalayan Ngalacak Attachment, anjeun moal tinggaleun poék. Tingali naha prospek muka lampiran anjeun, sareng halaman mana anu aranjeunna ditingali.
  • Anggo Tout Dina Klién Email Anjeun - Anjeun tiasa nganggo Tout tina aplikasi basis wéb kami, aplikasi sélulér kami, ti CRM anjeun atanapi bahkan ti jero Email Klién Gmail sareng Outlook.
  • Ngahijikeun sareng Salesforce sareng CRM sanés - Tout ngahijikeun langsung kana Salesforce, Highrise, CapsuleCRM sareng Batchbook, nyingkronkeun kontak anjeun sareng sacara otomatis ngajaga aktipitas anjeun janten énggal.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.