Saring Subdomain dina Google Analytics

ga

Kalayan parangkat lunak salaku padamel jasa (SaaS) resep Compendium, anjeun utusan subdomain sareng host blog anjeun dina subdomain anu sanés tibatan halaman wéb anjeun. Ilahar, ieu dilakonan ku blog.domain.com sareng www.domain.com. Ilaharna perusahaan nerapkeun akun anu misah pisan dina Google Analytics kanggo ngawas subdomain blog. Éta saleresna henteu perlu.

Google Analytics bakal ngamungkinkeun anjeun ngawas sababaraha subdomain dina hiji profil. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun ngan saukur nambihan garis kode kana skrip Google Analytics anjeun ayeuna:

Skrip Google Analytics Anyar

	var _gaq = _gaq || [];
	_gaq.push(['_setAccount', 'UA-XXXXXX-XX']);
    _gaq.push (['_ setDomainName', 'example.com']);
	_gaq.push (['_ trackPageview']); _gaq.push (['_ trackPageLoadTime']); (function () {var ga = document.createElement ('script'); ga.type = 'text / javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol? 'https: // ssl': 'http: // www') + '.google-analytics.com / ga.js'; var s = document.getElementsByTagName ('script') [0]; s.parentNode.insertBefore (ga, s);}) ();

Skrip Google Analytics lami

 try {
var pageTracker = _gat._getTracker("UA-XXXXXX-XX");
pageTracker._setDomainName (". conto.com");
pageTracker._trackPageview (); } bray (err) {}

Anjeun henteu acan beres! Upami anjeun ngan saukur ngalakukeun éta, anjeun ngajalankeun masalah jalur anu sami anu diukur dina hiji URl di Google. Janten - upami anjeun gaduh indéks. Php dina blog anjeun sareng www subdomain, duanana bakal diukur salaku index.php. Eta teu alus. Hasilna, anjeun kedah ngalakukeun sababaraha nyaring canggih dina akun!

Login kana Google Analytics teras pencét Édit dina profil Google anjeun. Gulung ka handap halaman dimana anjeun tiasa nambihan saringan sareng nambihan saringan canggih sareng setélan ieu:
Saringan Canggih pikeun Subdomain dina Google Analytics

Ayeuna profil anjeun kedah ngabédakeun subdomain sapanjang sadaya Akun Analytics.

13 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Bagian "témpél kodeu" dina Google Analytics ayeuna gaduh dua léngkah:

    1. Naon anu anjeun nyukcruk?
    Hiji domain tunggal (standar)
    Domain: marketingtechblog.com

    Hiji domain kalawan sababaraha subdomains
    conto:
    http://www.marketingtechblog.com
    apps.marketingtechblog.com
    store.marketingtechblog.com

    Sababaraha domain tingkat luhur

    lajeng kotak centang pikeun Adwords Tracking

    Ieu hiji pikeun anjeun: naha browser Safari kuring pikeun PC nunjukkeun henteu aya fitur google tapi henteu masihan kuring pilihan pikeun pariksa Pembaruan (update situs sosial) sareng anu sanés?

  4. 4
  5. 5
  6. 7
  7. 8

    Hi Doug,

    Kuring nambahan skrip di luhur tapi sigana henteu jalan. Naon waé anu kuring lésot anu anjeun terang? 

    Bakal pohara mantuan lamun bisa mawa kuring payun dina ieu. 

    Hatur nuhun sareng salam,
    Nisan T

    • 9

      Sababaraha hal, @google-1f23c56cd05959c64c268d8e9c84162e:disqus. Kahiji (jeung paling atra) nyaéta pikeun mastikeun yén kode UA anjeun leres diatur. Hate nulis éta, tapi kadang urang nyalin paste jeung poho. Kadua… butuh sababaraha jam kanggo leres-leres nyusul. Masihan hiji poé lajeng tingali!

      • 10

        Hei @douglaskarr:disqus - Hatur nuhun pisan kanggo balesanna. Dihargaan pisan- kodeu UA sampurna diatur. Dipariksa deui ogé. Kuring geus nyukcruk eta kalawan kode ieu leuwih sabulan ayeuna. The microsites / sub-domain teu némbongkeun up dina ga. 

        Soré…

  8. 11

    hatur nuhun! pohara mantuan. Kuring boga kodeu sarua executing dina domain béda, gumantung kana naha http atawa HTTPS dipaké (lolobana pikeun misahkeun cookies, sabab kuring ogé boga sababaraha pakét back-end béda & Abdi hoyong ulah replay-gaya akun), tapi javascript. parobahan éta geulis minor.

  9. 12

    Hei aya hatur nuhun pikeun tutorial ieu éta pohara mantuan! Janten sakali kuring nambihan kodeu ka sadaya sub domain kuring nyaéta stats anu nunjukkeun analitik bakal ngalebetkeun lalu lintas tina subdimain kuring?

  10. 13

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.