Nyukcruk Telepon Telepon ti Pamilarian Organik sareng Bayaran

Operator Telepon

Kami gaduh klién anu resep langkung nyetir telepon kana bisnisna tibatan metode anu sanés. Salaku kliénna, kami badé mastikeun strategi kami jalan saé, janten kami kedah ngasupan sababaraha taktik khusus pikeun ngartos ti mana telepon neleponna.

Kliénna parantos dilebetkeun HostedNumber dina kampanye samemehna sareng, saatos nyéépkeun sababaraha menit dina platform urang terang éta tiasa nampung kabutuhan urang!

Nyukcruk Telepon Telepon Pamilarian Mayar

Nyukcruk panggilan telepon pamilarian anu dibayar cukup gampang kumargi anjeun tiasa nyebarkeun nomer telepon naon anu anjeun pikahoyong. Tambahkeun nomer telepon sareng HostedNumber sareng anjeun siap angkat… atanapi anjeun? Dina HostedNumber, aranjeunna nawiskeun telepon kuat analytics pikeun ngabéjaan anjeun ti mana telepon asupna.

HostedNumber ogé nyayogikeun integrasi Google Analytics anu saé saé. Ngan buka Layanan> Pilihan Konfigurasi teras anjeun mendakan Integrasi Wéb Analytics.
HostedNumber Konfigurasi Google Analyticsdina Integrasi Analytics Wéb, kami tiasa nyetél URL dinamis dina halaman anu kami ngahalangan mesin pencari tina ngorondang. Kamampuhna ngamungkinkeun anjeun nganggo senar dinamis anu tiasa diganti janten kami ngawangun URL kampanye anu bakal nangkep sumberna salaku pamilarian, médium salaku telepon, teras kampanye nalika nomer telepon dipencét.
HostedNumber Google Analytics URL DinamisAyeuna urang bakal tiasa ngalacak telepon pamilarian anu mayar dina Google Analytics. Ogé, urang sigana bakal nyetél lacak konversi pikeun halaman internal unik ieu sareng panginten dasbor anu ngawas telepon.

Nyukcruk Telepon Telepon organik

Ngagunakeun HostedNumber, urang tiasa nambihan nomer telepon pikeun milarian organik teras lacak dina Google Analytics nganggo kode di luhur. Nanging, nyukcruk sungsi organik rada rumit kusabab urang kedah ngajadikeun otomatis pertukaran nomer telepon upami pangguna lebet kana situs tina mesin pencari.

Pikeun ngalakukeun ieu, urang ngalakukeun ieu ku medarkeun éta nomer telepon hyperlinked dina situs dina tag bentang sareng kelas khusus:

Nelepon Kami Ayeuna: (19876543210) 987-654

Sareng dina footer halaman sateuacan tag awak akhir, urang ngamuat jQuery anu ngaidentipikasi referrer teras ngarobih nomer telepon upami éta mesin pencari anu ngirimkeun patalimarga:

jQuery(document).ready(function() {
var a = document.createElement('a');
a.href = document.referrer.toLowerCase();
if((a.hostname=="www.google.com")||(a.hostname=="www.bing.com")) {
jQuery('.swapanumber').attr('href','tel:19876540123');
jQuery('.swaphnumber').html('(987) 654-0123');
}
});

Ayeuna, upami aya anu milarian organik klik kana hasilna sareng dugi ka halaman mana waé dina situs, nomer telepon kampanyeu bakal ditingalikeun. Sakali pangunjung nyauran nomer telepon éta, Google Analytics bakalan néwak éta dina kampanye!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.