Nyukcruk Sawangan Tab di Google Analytics

nu Perpustakaan Antarmuka Yahoo Pamakéan gaduh kontrol tab anu saderhana anu ngamungkinkeun anjeun nyebarkeun hiji halaman kalayan konténna diurai kana sababaraha tab. Kontrolna dianggo ngalangkungan panggunaan daptar bulét sareng divs anu ditandaan khusus.

Éta lumayan saderhana pikeun nerapkeun (ngalampirkeun Javascript), ngabentuk HTML leres sareng anjeun siap ngajalankeun. Nanging, jenis kendali ieu tiasa licik nalika ngeunaan ningali anjeun analytics sareng saha anu ningali naon.

maké Google Analytics, éta cukup saderhana pikeun nambihan mékanisme pelacakan halaman ka unggal tab. Dina unsur jangkar dina unggal item daptar, tambahkeun kajadian onclick anu nambihan tampilan halaman ka maya kaca.

eusi-drilldownAnjeun tiasa ngaropea jalur dina kutipan anu anjeun pikahoyong.

Pikeun ngabersihan halamanna, kuring ogé bakal nyorong pandangan halaman pikeun tab standar nalika halaman dibuka kumargi sadayana badé ningali tab éta nalika muka halaman. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku beban awak acara tinimbang dina acara onclick dipaké dina jangkar (a) tag.

Anggo menu Drilldown Eusi dina Google Analytics sareng anjeun ayeuna tiasa arahkeun ka halaman anjeun (atanapi tapis kana "tab") sareng kéngingkeun pandangan komprehensif ngeunaan panggunaan sareng pandangan kontén tabél anjeun.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.