Trackur: Pangawas Reputasi Sederhana, Kuat

monitoring trackur

Di dunya ayeuna, henteu perusahaan anu ngagaduhan ayana online anu serius tiasa mampuh ngiringan ngawaskeun wéb pikeun reputasi. Dina jaman persaingan tikoro potong sareng kasatiaan palanggan anu sakedap, ngan ukur perusahaan anu aktip ngawaskeun média sosial sareng saluran wéb aktip sanés pikeun ngartos naon anu dipikirkeun ku pelanggan ngeunaan hal éta, sareng ngaréspon sacara saluyu, nangtung kasempetan ningkatkeun kasatiaan palanggan, sareng ku panghasilan perpanjangan.

Trackur nawarkeun solusi anu ngajantenkeun ngawasan reputasi online anjeun saderhana sareng terjangkau.

Pikeun nganggo Trackur, kantun lebetkeun istilah pamilarian anu diperyogikeun, anu tiasa janten perusahaan atanapi nami mérek, sareng Trackur nyiar wéb média sosial di dunya, blog, saluran pidéo, situs berita sareng seueur deui pikeun daptar dimana waé frasa éta dipendakan. Trackur ngaheéat milarian sareng ngalacak pembaruan anu kajantenan nyambung sareng pamilarian kecap konci dina halaman wéb anu kadaptar, ngamungkinkeun anjeun ngawas laju nyebut dina waktosna. Hasilna tiasa didownload ka Excel, atanapi maca ngalangkungan RSS feed.

Trackur ngamungkinkeun anjeun pikeun nuduhkeun pangimeutan reputasi anjeun ngalangkungan saringan bijaksana anu ngamungkinkeun ngebor dugi ka pamundut milarian menit. Aya ogé pilihan pikeun nyebarkeun saringan négatip, teu kaasup barang-barang khusus tina daptar milarian. Ogé, Trackur kalebet dasbor na InfluenceRank proprietary supados anjeun tiasa ngaidentipikasi saleresna anu nyarios ngeunaan anjeun sareng naon pangaruhna.

Kunaon Trackur? Langkung ti 45,000+ pangguna percanten ka Trackur pikeun ngawas 10+ juta média nyebatkeun sapoé ngalangkungan langkung ti 100+ juta situs berita, blog, forum, Twitter, Google+ sareng Facebook! Aranjeunna ngaraosan hasil anu akurat, alat anu kuat, sareng henteu aya kontrak jangka panjang.

Trackur ngagaduhan rencana gratis, anu henteu aya analytics atanapi bagan, ngamungkinkeun ngan ukur hiji milarian anu disimpen, ngawatesan hasilna kana 100 sesebutkeun terakhir, sareng ngaluarkeun Facebook sareng Forum ti monitoring. Sadaya rencana anu mayar ngawaskeun sakumna média sosial sareng saluran anu sanés, sareng didukung ku kakuatan lengkep ngalaporkeun Trackur. Kanggo agénsi, leyuran whitelabél luar biasa anu saé ogé sayogi.

gambar layar monitoring trackur

Versi Trackur pangénggalna sacara signifikan ningkatkeun panganteur pangguna sareng parantos dioptimalkeun pikeun panggunaan tablet sareng mobile. Sareng ... kumargi sadayana aplikasi didirikan ku Andy Beal… Anjeun tiasa percanten yén éta bakal teras teras janten alat anu saderhana, kuat anu tiasa dimaksimalkeun ku pamasar!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.